Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät perheasunnot Vantaa. Löydä remonttivapaa perheasunto Vantaalta.

Myytävät perheasunnot Vantaa

Kuvaus

Myytävät perheasunnot Vantaalla

Millainen asunto vastaa sinun perheesi tarpeita ja toiveita? Oman perheen näköisessä kodissa on tilaa rentoutua ja viettää ikimuistoisia hetkiä. Bonavan uudet myytävät perheasunnot Vantaalla on suunniteltu huolella ja toteutettu viimeistä piirtoa myöden sujuvaa arkea silmällä pitäen. Katso kaikki myytävät perheasunnot ja kotiudu Vantaalle. 

Bonavan uudet myytävät perheasunnot kutsuvat ystävällisiin ja kodikkaisiin naapurustoihin Vantaan vetovoimaisimpiin naapurustoihin. Laadukkaat uudiskohteet sijaitsevat luonnon, hyvien kulkuyhteyksien, kattavien lähipalvelujen ja monipuolisten harrastusmahdollisuuksien äärellä. Valikoimasta löytyy runsaasti lapsiperheitä hemmottelevia kolmen ja neljän makuuhuoneen perheasuntoja Vantaan mukavimmissa naapurustoissa ja turvallisissa kotikortteleissa. Ota vastaan Vantaan kutsu ja löydä unelmiesi perheasunto.

Uudet myytävät perheasunnot ja vetovoimaiset kotikorttelit Vantaalla

Bonavan myytävät perheasunnot Vantaalla kutsuvat mukaviin kotikortteleihin, joissa arki rullaa ja vapaa-ajasta on helppo nauttia kotikulmilla. Uudet perheasunnot Koivuhaassa sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä niin Tikkurilan keskustan kuin kauppakeskus Jumbonkin palveluista. Kaivokselan rauhalliseen naapurustoon asettuvat perheasunnot tuovat virkistävät luontokokemukset ja ulkoilun ilon aivan kotiovelle. Monipuolinen korttelipiha rantalentopallokenttineen tarjoaa vaihtelevaa ja liikunnallista tekemistä kaikenikäisille asukkaille. Myytävät perheasunnot Vantaan Kivistössä kutsuvat uuden ja modernin juna-aseman naapuriin Kivikätkön kotikortteliin. Tutustu uudenraikkaisiin kotikortteleihin ja löydä oma ihana perheasunto Vantaalta.

Uusi perheasunto Vantaalta elämän parhaisiin hetkiin

Miten käyttäisit vapaaksi jäävän ajan, jos arki sujuisi kuin unelma eivätkä huolto- ja remonttitarpeet painaisi mieltä? Bonavan uudet myytävät perheasunnot Vantaalla suunnitellaan erityisesti asumisen mukavuutta sekä sujuvaa arkea ajatellen. Laadukkaat Puustellin keittiöt takaavat, että kokkailu onnistuu vaikka koko perheen voimin. Lisäksi myytävät perheasunnot hurmaavat fiksuilla pohjaratkaisuillaan ja loistavilla säilytystiloillaan. Koko perheen tavaroille on oma paikkansa ja käytännölliset kodinhoitotilat tuovat sujuvuutta kiireisiinkin päiviin. Laadukas varustelu sekä fiksut asumisen ratkaisut tekevät elämästä turvallista ja huoletonta. Katso kaikki myytävät perheasunnot Vantaalla ja löydä oma koti, joka on kuin luotu kodikasta ja elämänmakuista asumista varten.

Uusi perheasunto ja energinen elämäntyyli

Uudet perheasunnot Vantaalla tekevät myös vapaa-ajan vietosta entistä mukavampaa, sillä näistä kodeista ei tarvitse lähteä omaa suojaisaa korttelipihaa kauemmas leikkimään, retkeilemään ja pelaamaan. Perheasunnot Vantaan Kaivokselassa asettuvat upeiden virkistysmaastojen äärelle ja luonto lenkkipolkuineen aukeaakin ihan kotipihalta. Vantaan Koivuhaan kortteli sijaitsee kävelymatkan päässä Keravanjoen varren vehreistä ulkoilumaastoista. Reippaan retken päätteeksi on mukava vetäytyä taloyhtiön pihasaunan lempeisiin löylyihin lämmittelemään. Kivistön Kivikätkön kotikorttelista puolestaan on helppo lähteä niin golf-kentälle kuin hiihtämään. Marja- ja sienimetsätkin avautuvat lähes kotiovelta. Tutustu kotikortteleihin ja löydä ihana perheasunto Vantaalta.

Uusi perheasunto Vantaalta on hyvä ja huoleton sijoitus

Uuden kodin osto on iso päätös. Koska uudiskohteiden rakentamista ja kauppaa sitovat tarkat lait ja määräykset, on uusi perheasunto turvallista ostaa ja huoleton asua. Remonttihuolet ja repsottavat nurkat voi uudiskohteessa unohtaa vuosiksi eikä yllättäviä kustannuksia tarvitse jännittää. Jokaisen uuden Bonava-kodin rakentamisen alkuvaiheessa asetetut kymmenen vuoden vakuudet suojaavat taloyhtiötä sekä tulevia osakkaita. Lisäksi asukkaan turvana on myös mm. asunto-osakeyhtiön taloussuunnitelma ja yhtiöjärjestys sekä rakennustapaselostus. Kasvukeskuksena Vantaa on huoleton valinta. Perheasunto kehittyvästä kaupungista ja alati paranevien lähipalvelujen ääreltä houkuttelee perheitä nyt ja tulevaisuudessa. Kun koulut, harrastukset ja kaupat löytyvät läheltä, on perheen pienimpien mukava viettää lapsuuttaan ja vanhempien nauttia yhteisestä arjesta. Katso kaikki myytävät perheasunnot Vantaalla ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58