Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt Vantaa. Löydä remonttivapaa yksiöt Vantaalta.

Myytävät yksiöt Vantaa

Kuvaus

Myytävät yksiöt Vantaalla

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Vantaalla, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Vantaan yksiöt sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Myytävät yksiöt Vantaa

Jokainen Bonavan yksiö Vantaalla suunnitellaan huolella sujuvaa arkea silmällä pitäen. Toimivat pohjaratkaisut, kattava varustelu sekä laadukkaat materiaalit ovat meille kunnia-asia. Näiden ansiosta yksiö Vantaalla sopii kodiksi elämän eri vaiheissa opiskeluajoista eläkepäiville. Toiminnalliset yhteistilat, viihtyisä pihapiiri sekä tuttavallinen naapurusto ovat omiaan tekemään arjesta entistä mukavampaa. Olipa elämäntilanteesi siis mikä tahansa, yksiö Vantaalta on hyvä valinta.
 

Yksiö Vantaalla on vetovoimainen sijoituskohde

Yksiö Vantaalla on ihanteellinen valinta sijoitusasunnoksi. Kattavat lähipalvelut, sijainti loistavien liikenneyhteyksien varrella sekä tehokkaat neliöt puhuvat kaikki sen puolesta, että yksiö Vantaalla on oiva sijoituskohde. Uudiskohde on turvallinen sijoitus vailla remonttihuolia ja yllättäviä kuluja. Uusi yksiö Vantaalla hurmaa laadukkailla materiaaleillaan sekä kattavalla varustuksellaan. Tutustu kiinnostavaan asuntovalikoimaamme ja valitse yksiö Vantaalta.

Valitse ensiasunnoksi yksiö Vantaalta

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävää aikaa. Yksiö Vantaalla on oiva valinta vailla remonttihuolia, sillä perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden takuu piilevistä virheistä. Odottamattomat kulut yllättävät monen ensiasunnon ostajan. Uudiskohteessa taloyhtiöllä kuitenkin menot ovat kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Valitse siis ensimmäiseksi omaksi kodiksi yksiö Vantaalta ja kotiudu kaupungin parhaille kulmille.

Luontoa ja liikunnan riemua Vantaalla

Vantaalla luonto on kaikkialla läsnä monine harrastusmahdollisuuksineen. Bonavan myytävät yksiöt asettuvat kaupungin parhaiden ulkoilumaastojen äärelle tarjoten ihanteelliset mahdollisuudet luonnosta nauttimiseen. Vantaanjoen ja Keravanjoen varsia mutkittelevat polut ja vaihtelevat maisemat peltoaukeista puistoihin ja pientaloalueisiin ovat niin lenkkeilijöiden kuin koiranulkoiluttajien ja lapsiperheiden suosiossa. Talvella sään salliessa on mukava laittaa sukset jalkaan ja lähteä hiihtämään kotikulmille.
 
Krakanojan luonnonsuojelualueen lehtopuut muodostavat ihastuttavan satumetsän, jossa puron solina saa arjen kiireet unohtumaan. Sipoonkorven kansallispuiston suot, metsät ja kulttuurimaisemat löytyvät kivenheiton päästä Vantaalta. Upeissa maisemissa luonnistuu mm. marjastus, patikointi, geokätköily, ratsastus ja jopa kalastus. Valitse omaksesi uusi yksiö Vantaalta ja ihastu lähialueen rikkaaseen luontoon.

Shoppaile Vantaan parhailla ostospaikoilla

Vantaalla shoppailun nälkää voi tyydyttää mm. Jumbossa, jonka liikkeissä hurahtaa helposti koko päivä. Jumbon kätköistä löytyvät niin muotivaatteet ja kengät kuin korut ja kirjatkin. Tuusulanväylän varrella sijaitsevan Tammiston outlet-paratiisin liikkeet ovat pullollaan kaikkea kodin elektroniikasta leluihin ja kankaista eläintarvikkeisiin. Bonavan myytäviä yksiöitä Vantaalla löytyy myös lyhyen bussimatkan päästä uudistetusta kauppakeskus Dixistä. Sijainti Tikkurilan juna-aseman yhteydessä mahdollistaa, että Dixissä voi pistäytyä tekemään löytöjä vaikka kotimatkalla. Valitse omaksesi uusi yksiö Vantaalta ja löydä oma suosikkikauppasi.

Vantaa hurmaa monipuolisuudellaan

Ota vastaan pääkaupunkiseudun kutsu ja valitse yksiö Vantaalta. Vantaalla urbaani syke yhdistyy luonnon rauhaan tarjoten tekemistä moneen menoon ja makuun. Loistavat yhteydet niin Helsingin keskustaan kuin lentokentällekin tekevät Vantaasta kutsuvan kotikaupungin. Shoppailijan iloksi Vantaalta löytyy lukuisien kauppakeskuksien lisäksi kattava valikoima outlet-myymälöitä. Bonavan yksiöt Vantaalla asettuvat kaupungin parhaille paikoille hyvien kulkuyhteyksien varrelle ja lähelle kaupungin palveluita. Valitse omaksesi yksiö Vantaalta ja kotiudu tuttavalliseen naapurustoon.
Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58