Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Verhot sisustuksessa

Verhoilla kodikkuutta ja lämpöä uuteen kotiin

Upouusi koti tarjoaa oivat puitteet sisustushaaveiden toteuttamiseen. Verhoilla tila herää eloon ja sisustus saa kauniit kehykset. Hae inspiraatiota uuden kodin verhoihin sisustusbloggaaja Jutta Nurmen vinkeillä ja hyödynnä Eurokankaan verhoetu uuteen Bonava-kotiin.

Uusi koti – uudet verhot

Verhojen päivittäminen tulee usein ajankohtaiseksi uuteen kotiin muutettaessa. Uuden asunnon huonekorkeus, ikkunoiden määrä, tilaratkaisut ja kiinnitysmekanismit voivat olla erilaisia kuin vanhassa kodissa. Yleensä uuteen asuntoon muutettaessa sisustustyyliäkin halutaan hieman uudistaa. Verhoilla uuteen kotiin luodaan helposti niin uutta ilmettä kuin akustiikkaakin.

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/vehot_olohuone.jpg

Valmisverhot vai mittojen mukaan teetetyt verhot?

Nykyään valmisverhojen valikoima on laaja, mutta silti niistä voi olla vaikea löytää itselleen sopivaa vaihtoehtoa. Ja vaikka valmisverhot kaupassa miellyttäisivätkin, niin ikkunaan asennettuna ne eivät kuitenkaan istu täydellisesti. Kun verhot suunnitellaan ja toteutetaan asiantuntijalla, voidaan verhoissa huomioida paremmin tila, muu sisustus ja asukkaiden tarpeet kuten pimentäminen, valoisuus tai akustiikka.

Interior by Jutta K.N –sisustusblogin Jutta Nurmi teetätti uuden kotinsa olohuoneen sekä makuuhuoneen verhot yhdessä Eurokankaan verhoasiantuntijan kanssa sen sijaan, että olisi ommellut ne itse.
”Eurokankaan suunnittelijat työskentelevät kankaiden ja uusimpien verhotrendien parissa päivittäin ja he ovat täydellisesti ajan tasalla siitä, mitä on nyt pinnalla ja mitä seuraavaksi on tulossa. Uskalsin siis antaa kaiken luottamukseni Eurokankaan verhosuunnittelijalle.”, kertoo Jutta Nurmi valintansa perusteista.

Sisustusbloggaajan olohuoneen ja makuuhuoneen uudet verhot

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/vehot_olohuone_1.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/vehot_olohuone_varimallit.jpg

Olohuoneen verhoissa Jutan tavoitteena oli luoda neutraalin tyylikäs ja aikaa kestävä kokonaisuus, johon olisi helppo yhdistellä muita kodin värisävyjä. Hän halusi verhoihin myös kivoja yksityiskohtia ja efektejä, joilla verhot tuntuvat yksilöllisemmiltä ja juuri tilaan suunnitelluilta.  

siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/verhot_makuuhuone_1.jpg
siteassets/yleiset/inspiraatio/sisustaminen-ja-trendit/verhot_makuuhuone_2.jpg

Makuuhuoneessa Jutalla oli visiona hotellimaisuus, johon olennaisena osana kuuluu muhkeat, koko ikkunaseinän levyiset pimentävät verhot. Harmoninen tunnelma syntyi yhtenäisestä värimaailmasta, jota verhot korostavat kauniisti.  

Etu Bonava-kodin ostajalle

Säästä aikaa ja vaivaa ja jätä ompelu ammattilaiselle. Bonava-kodin ostajana saat Eurokankaalta yli 50 euron arvoisiin verhotilauksiin ompelun kaupan päälle. Etu sisältää suorien sivuverhojen käänteiden ompelutyön. Näin verhoista ja kodin ilmeestä tulee kerralla huolitellun tyylikäs. Sillä välin sinä voit keskittyä nauttimaan uuden kodin lämmöstä. Etukupongin kampanjaehtoineen saat kaupanteon jälkeen.

Tutustu valloittaviin Bonava-koteihin ja ihastu Eurokankaan laajaan verhokangasvalikoimaan.


Teksti: Eurokangas
Kuvat: Jutta Nurmi, Interior by Jutta K.N