Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bonavan Postipuiston kotikortteliin 96 uutta Bonava-kotia

13.3.2020, 08.00

Kotikorttelissa yhdistyvät kylätunnelma ja kaupungin urbaani syke Helsingin Postipuiston kotikortteli laajenee, kun Postinkantaja 3:n myötä alueelle nousee 96 uutta Bonava-kotia. Postinkantaja 3:n uudisasuntojen suunnittelussa on kiinnitetty huomiota huoneiden valoisuuteen ja arjen helppoon sujumiseen. Duo-asuntojen avulla voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi tai jakaa yhden asunnon kahdeksi pienemmäksi.

”Postinkantaja 3:ssa hyödynnetään uusiutuvaa energiaa, sillä osa kiinteistösähköstä tuotetaan katoille asennettavilla aurinkopaneeleilla. Asukkaiden iloksi korttelipihalle tulee viljelypalstoja ja -laatikoita, joten salaatit ja yrtit voi viljellä vaikka omalla pihalla. Pihan kruunaa myöhemmin alueen valmistuessa upea korttelipaviljonki, jossa on tilaa monenmoiseen vapaa-ajan toimintaan ja juhliin”, sanoo Matti Kuronen, yksikönjohtaja.

Helsingin Postinkantaja 3:n 5- ja 7-kerroksisten asuintalojen suunnittelussa on huomioitu erityisesti huoneiden valoisuus ja monipuolisuus. Kaikkia koteja yhdistää selkeät pohjaratkaisut, lattialämmitys, laadukkaat sisustusmateriaalit sekä korkeatasoinen varustelu. Lisäneliöitä asumiseen tulee reilunkokoisista lasitetuista parvekkeista. Monipuolinen huoneistojakauma tuo valinnanvaraa eri elämäntilanteissa olevien kodinetsijöiden tarpeisiin.

Postipuisto kohoaa entisen maaliikennekeskuksen alueelle. Postipuiston kotikortteli rajautuu tuhannen hehtaarin laajuiseen Keskuspuistoon, lähinnä aluetta ovat Ilmalan ja Käpylän juna-asemat, ja Pasilaan on helppo matka. Autolla matka Helsingin keskustaan sujuu 20 minuutissa.

Lue lisää Postipuiston uudesta kotikorttelista, joka sai peruskivensä viime syksynä 2019.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Kuisma Reinikainen, projektijohtaja, puhelin 050 390 5680 ja Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 040 555 5868 ja viestinta@bonava.fi

Bonava Suomi Oy, Joanna Linnermo-Kumpuoja, viestintäpäällikkö, puhelin 040 555 5868 ja viestinta@bonava.fi