Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Bonavalta Espoon Tapiolaan 66 kodin uudiskohde

10.12.2021, 08.00

Bonavan Tuulikellon kotikortteli Tapiolan Tuuliniityssä täydentyy 66 uudella kodilla. Asuntojen koot vaihtelevat yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Monipuolisissa pohjaratkaisuissa on myös kaksikerroksia koteja sekä elämäntilanteen muuttuessa joustavasti muunneltavia kahden sisäänkäynnin Duo-koteja. Kohde valmistuu alkusyksystä 2023.

”Tuulikellon sijainti Tapiolan moninaisten palveluiden äärellä on todella erinomainen. Omaan kotikortteliin rakennamme asukkaille pihasaunan kerhotiloineen sekä verstaan, jossa hoituvat pienet nikkarointi- ja huoltotyöt. Kaikkiin autopaikkoihin tulee valmius sähköauton lataamiseen”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Antero Nuutinen.

Omalle tontille asettuvan Asunto Oy Espoon Tuulikello 2:n monipuolisessa huoneistovalikoimassa on koteja tehokkaista yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin sekä kaksikerroksisiin koteihin. Osa asunnoista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarvittaessa jakaa taas myöhemmin kahdeksi pienemmäksi kodiksi. Duo-koti sopii esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen. Ensimmäisen kerroksen kotien lasitettujen terassien yhteyteen on suunniteltu pienet, istutusaltain rajatut piha-alueet. Useimmissa kodeissa oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, osassa yksiöistä on ranskalainen parveke.

Asukkaiden käyttöön tulee pihasauna ja sen yhteyteen pieni kerhotila sekä lisäksi pesutupa, tilavat ulkoiluvälinevarastot ja verstas. Polkupyörät ja rattaat voi pestä korttelipihan pesupisteellä. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle parkkihalliin. Kaikissa autopaikoissa on valmius sähköauton lataukseen. 

Tuulikello sijaitsee Tapiolan sydämessä erinomaisella paikalla: Kauppakeskus Ainoaan, metroasemalle, Espoon kulttuurikeskukseen ja Tapiolan terveysasemalle on kävelymatka. Harrastaa voi melonnasta tennikseen ja pesäpallosta jääkiekkoon. Tapiolan urheilupuisto liikuntahalleineen ja jalkapallostadioneineen sijaitsee vajaan kahden kilometrin päässä ja Tapiola Golf reilun neljän kilometrin päässä. Alueella on lukuisia kouluja ja päiväkoteja. Aalto-yliopiston kampus on vartin bussi- tai pyöräilymatkan päässä.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.                  

Lisätietoja:
Bonava Suomi Oy, Hannes Mäkelä, projektipäällikkö, p. 050 538 2080 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi