Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tampereen Kalevaan rakenteille 70 Bonava-kotia

16.9.2021, 08.30

Bonava on aloittanut Tampereella 70 kodin asuinkerrostalon rakentamisen. Kalevan sydämeen nousevan uudiskohteen erityisyyksiä ovat muun muassa taloyhtiön yhteinen etätyötila sekä elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavat Duo-kodit, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi. Uudet kodit ovat muuttovalmiita talvella 2022–23.

”Rosmariinin asukkaiden yhteiseen käyttöön on suunniteltu hienot yhteistilat, kuten ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen, kesäkeittiö sekä monikäyttöinen etätyötila. Tämän uudiskohteen sijainti päättyvän tien varrella ja puiston kupeessa on rauhallinen. Osa asunnoista avautuu puiston suuntaan, osa viihtyisälle sisäpihalle päin”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Asunto Oy Tampereen Rosmariinin huoneistovalikoima on monipuolinen 26,5-neliöisistä yksiöistä 102-neliöiseen perheasuntoon. Kaupungin vuokratontille asettuvan uudiskohteen pohjaratkaisuissa korostuvat valoisuus, kalustettavuus sekä fiksut säilytysratkaisut. Osa kodeista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi ja tarvittaessa jakaa sen taas myöhemmin kahdeksi pienemmäksi. Monissa asunnoissa oleskelutilat jatkuvat tilaville, lasitetuille parvekkeille, osassa yksiöistä nautitaan ranskalaisen parvekkeen tunnelmasta.

Piha-alue on suunniteltu turvalliseksi ja toiminnoiltaan monipuoliseksi. Suojaisalle korttelipihalle toteutetaan leikkipaikkoja, kuntoilumahdollisuuksia ja viljelylaatikoita. Turvalliset ulkoiluvälinevarastot ja pyöränhuoltomahdollisuudet osaltaan kannustavat hyötyliikuntaan. Autopaikat sijoitetaan erilliseen pysäköintirakennukseen, jossa on huomioitu myös sähköauton käyttäjät.

Kalevan Rosmariinissa kaikki tarvittava on lähellä: ruokakaupat, päiväkoti ja koulut. Harrastaminen on helppoa, sillä naapurustosta löytyy muun muassa jäähalli, urheilupuisto pallokenttineen ja kuntoratoineen sekä uintikeskus ja useita kuntosaleja. Pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Noin 2,5 kilometrin matka keskustaan taittuu uudella raitiovaunulla vain muutamassa minuutissa.  

Tutustu Asunto Oy Tampereen Rosmariinin virtuaaliesittelyyn.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.                  

Lisätietoja:

Bonava Suomi Oy, Sanna Loponen, projektipäällikkö, p. 050 501 2616 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi