Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tampereen Härmälänrantaan rakenteille 73 Bonava-kotia

26.9.2022, 08.30

Bonava on aloittanut Tampereen Härmälänrannassa uuden kotikorttelin rakennustyöt. Energiatehokkaaseen A-energialuokan taloon tulee 73 kotia. Erikoisuutena ovat elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavat Duo-kodit, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi. Asunto Oy Tampereen Vellamo 1:n kodit ovat muuttovalmiita loppuvuodesta 2023.

”Vellamon kotikortteli Härmälänrannassa on Bonavan kolmas Tampereella tällä hetkellä rakenteilla oleva naapurusto. Tavoitteemme on A-energialuokka kaikissa uusissa rakennusprojekteissamme, ja tämä toteutuu myös Vellamossa”, kertoo Bonava Suomen yksikönjohtaja Panu Sivula.

Vellamo 1:n huoneistovalikoima koostuu yksiöistä kaksioista ja kolmioista. Osa asunnoista on elämäntilanteen mukaan joustavasti muunneltavia muuntopohjaisia Duo-koteja, joissa voi yhdistää kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Elämäntilanteen muuttuessa asunnot voi myöhemmin taas jakaa kahdeksi pienemmäksi kodiksi. Kahden sisäänkäynnin Duo-koti sopii esimerkiksi kahden sukupolven asumiseen tai kodin ja työtilan yhdistämiseen.

Seitsemänkerroksisen Vellamon kotien suunnittelussa on panostettu sujuvaan arkeen helposti kalustettavine pohjaratkaisuineen ja fiksuine säilytystiloineen. Oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille kaikissa kodeissa. Jokaiseen asuntoon toteutetaan varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on sähköauton latausvalmius. Polkupyörille rakennetaan turvalliset säilytystilat sekä huolto- ja pesupiste.

Omalle tontille nouseva Vellamo sijoittuu Härmälänrannan rauhalliselle laidalle puiston, palloilukentän sekä järven läheisyyteen. Kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet ja kevyenliikenteen väylät ovat lähietäisyydellä, mutta silti kotikorttelissa eletään keskellä virkistävää luontoa. Tampereen keskustaan on noin kuuden kilometrin matka.

Lue lisää Bonavasta yhtiönä.

Lisätietoja: Bonava Suomi Oy, Jussi Peura, projektipäällikkö, p. 040 775 4450 tai Leena Majamäki, viestintäpäällikkö p. 040 585 1585, viestinta@bonava.fi