Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Visualisointi Bonavan uudiskohteesta Tampereen Tuike.
Ennakkomarkkinoinnissa

Tampereen Tuike

Valoisia ja muunneltavia koteja Kalevan sydämeen

Tontin omistus:
Vuokratontti
Pinta-ala:
31,5 - 125 m²
Huoneita:
1 - 6
Velaton hinta:
184 500 -
757 900 €
Valmistuminen:
Arviolta loppuvuodesta 2025

Tampereen Tuike

Asuntopohjien valintalomake

Tampereen Tuike tarjoaa poikkeuksellisen monipuolisen valikoiman erilaisia asuntopohjia. Nyt pääset valitsemaan niistä omaan elämäntilanteeseesi ja tarpeeseesi sopivimman vaihtoehdon.

Tampereen Tuike - Duo-kodit

Hyvä pohjaratkaisu elää asukkaan mukana

Tervetuloa esittelyyn

Seuraavat esittelyt

Pellervonkatu 20b, 33540 Tampere

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Tuikkeen uusien kotien suunnitelmiin. Varaa henkilökohtainen tapaamisaika sinulle sopivaan hetkeen soittamalla tai sähköpostitse. Tehdään yhdessä kotihaaveistasi totta.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Valoisia ja muunneltavia koteja Kalevan sydämeen

Tuike tuo uusia Bonava-koteja Kalevan sympaattiseen naapurustoon. Suunnittelun keskiössä olivat hyvä asuminen ja asukkaan mahdollisuus toteuttaa juuri omanlainen koti.

Odotettu uudiskohde Tampereen Tuike viimeistelee viihtyisän korttelin noin 29 uudella Bonava-kodillaan. Monipuolinen huoneistovalikoima tarjoilee vaihtoehtoja yksiöistä yli sataneliöisiin perheasuntoihin huonekorkeuden kohotessa tavanomaista korkeampaan 2,7 metriin. Tuikkeen suunnittelussa on panostettu erityisesti valoisuuteen sekä asumisen laatua ja toiminnallisuutta parantaviin ratkaisuihin. Tasokkaasti varusteltuihin keittiöihin tulee Puustellin kalusteet ja Electroluxin kodinkoneet;  säilytyskalusteet toteutetaan tilaa säästävin liukuovin. Rakennuksen monikulmaisen muodon, runsaiden ikkunoiden sekä lattialämmityksen ansiosta Tuikkeen kodeissa nautitaan erityisen suuresta luonnonvalon määrästä. Näkymät avautuvat parhaimmillaan peräti kolmeen ilmansuuntaan. Kesäisiä lisäneliöitä tarjoilevat lasitetut parvekkeet, minkä lisäksi ensimmäisen kerroksen asunnoille kuuluu pieni asuntopiha. Kaikkiin koteihin tulee varaus ilmalämpöpumpulle, jonka voi halutessaan tilata asennuksen kera jo rakennusaikana.

Uudet kodit taipuvat moneen tarpeeseen ja ovat muunneltavissa elämäntilanteiden muutosten mukaan. Kotien perusideana on tiheä ikkunajako, joka mahdollistaa huonejaon monipuolisella tavalla. Suuremmissa asunnoissa kylpyhuone sijoitetaan keskelle, jolloin ulkokierto on varattu ikkunoille. Huoneiden käyttötarkoituksia voidaan näin helposti muuttaa, ja kodit soveltuvat mainiosti myös esimerkiksi työn ja asumisen yhdistämiseen

Yhteisöllisyyttä ja sosiaalista kestävyyttä

Tuikkeen asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee muun muassa ylimmän kerroksen saunaosasto. Myös kotitalon ensimmäiseen kerrokseen toteutetaan yhteistiloja, joiden suunnitteluun tulevat asukkaat pääsevät osallistumaan. Tilojen toivotaan näin palvelevan asukkaiden tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla ja tulevan aidosti käyttöön. Yhteistilojen kulkuoikeudet määritellään sähköisesti, minkä ansiosta niitä on helppo päivittää ja esimerkiksi kadonnut avain saadaan poistettua järjestelmästä ilman yhdenkään lukon vaihtoa. Leppoisan asumisen kruunaa suojaisa korttelipiha monipuolisine toimintoineen. Naapureiden yhteisten oleskelu-, kuntoilu- ja leikkialueiden lisäksi piha saa Tuikkeen valmistumisen myötä omat viljelylaatikkonsa sekä viihtyisän piknik-nurmen. Osakkeina myytävät autopaikat sijoitetaan kotitalon lähelle erilliseen pysäköintirakennukseen sekä maan alle että kannelle. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Muuntojoustavat kodit mahdollistavat työn ja asumisen yhdistämisen.
 • Duo-kodeissa voit yhdistää kaksi asuntoa yhdeksi kokonaisuudeksi. Duo-kodit
 • Rakennuksen monikulmaisen muodon ansiosta kodit ovat poikkeuksellisen valoisia.
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen. Sähköauton lataus
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Tuike on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Energiatehokas Bonava-koti
Neighbourhood sustainability

Kuvat

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet Kalevassa

  Tuikkeen sijainti on mitä mainion. Ratikkapysäkille on vain 300 metriä, mutta silti täällä asutaan rauhallisen päättyvän tien varrella ja tunnelmallisten kevyen liikenteen väylien kupeessa. Keskustaan on matkaa noin 2,5 kilometriä ja Kehätielle noin 3,5 kilometriä.

 • Koulut ja päiväkodit lähellä

  Tuike sopii mainiosti lapsiperheille, sillä Pellervon päiväkoti ja alakoulun ensimmäiset luokat ovat saaneet upouudet tilat aivan naapuriin. Läheltä löytyvät myös Sammon koulu ja keskuslukio, Kissanmaan alakoulu sekä Kalevan lukio. Tampereen yliopiston kampukselle on kävelymatka, Tredun Sammonkadun toimipiste sijaitsee lähes naapurissa.

 • Kalevan kattavat lähipalvelut

  Kalevasta ei tarvitse poistua omaa naapurustoa pidemmälle asioimaan, sillä päivittäistavarakaupat löytyvät kävelyetäisyydeltä: S-market 600 metrin ja Prisma 1,2 kilometrin päästä. Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on alle kaksi kilometriä, Pellervon neuvolaan vain reilu parisataa metriä.

 • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  Tuikkeessa virkistysmahdollisuudet avautuvat kotiovelta. Kuntoile omalla korttelipihalla tai nauti lenkkeilystä puistomaisemissa. Vesiurheilun ystäville 600 metrin päässä sijaitsevat uintikeskus ja maauimala tarjoavat kaupungin parhaat puitteet uida. Sorsapuistossa voi intoutua leikin riemuun, pelailla, kuntoilla ja talvisin luistella. Jäähallille matkaa on alle kilometri, Tammelan stadionille noin 1,6 kilometriä.

Uuden kodin valinnat

Myytävät asunnot