Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Turun Solina 15 uudiskohde rakentuu Kirstinpuistoon.
Suunnitteilla

Turun Silmu

A-energialuokan koteja viihtyisässä Kirstinpuistossa

Tontin omistus:
Oma
Valmistuminen:
Keväällä 2026

Kuvaus

A-energialuokan koteja viihtyisässä Kirstinpuistossa

Omalle tontille asettuva Silmu tuo lisää uusia koteja Kirstinpuiston hurjaa vauhtia kehittyvään naapurustoon. A-energialuokan kotitalossa pääset nauttimaan huolettomasta uudisasumisesta ja puiston tuoksusta.

Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Silmu toivottaa tervetulleeksi korttelinsa rauhallisimmalle paikalle, Kirstinpuistoa halkovan puistovyöhykkeen äärelle. 7-kerroksiseen uudiskohteeseen on suunnitteilla 67 uutta Bonava-kotia 29,5-neliöisistä yksiöistä aina 74-neliöisiin perheasuntoihin. Tarjolle tulee myös Duo-koteja, joissa kaksi asuntoa voi yhdistää yhdeksi isommaksi jopa 116-neliöiseksi kokonaisuudeksi. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota valoisiin, tehokkaisiin ja arjessa toimiviin pohjaratkaisuihin, minkä lisäksi ympäröivät maisemat on hyödynnetty mahdollisimman hyvin. Osassa kodeista avautuu ihastuttavia näkymiä viereisen puiston tai sadepuutarhan suuntaan, osassa maisemat taas pilkistävät leppoisalle sisäpihalle päin. Iloa arkeen tuovat komeat Puustellin keittotilat, tasokkaat kylpyhuoneet, näppärät liukuovelliset säilytysratkaisut, miellyttävä lattialämmitys sekä suuret ikkunat. Mukavia lisäneliöitä koteihin tarjoavat moneen asuntoon kuuluvat parvekkeet. Näissä kodeissa on myös varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Tunnelmallisia hetkiä upeissa yhteistiloissa

Korttelin valmistuttua asukkaiden käyttöön tulee toiminnallinen yhteiskäyttötila saunoineen ja kerhotiloineen sekä pyörän huolto- ja pesupisteineen. Puistomaisella korttelipihalla on tilaa niin lasten leikeille kuin leppoisalle oleskelulle ja kaupunkiviljelylle. Naapurista avautuva puisto tarjoaa hurmaavia toiminnallisuuksia, kuten aivan vieressä sijaitsevan aidatun leikkipaikan. Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat Heikintaskun pysäköintialueella, pihan autokatoksissa sekä erillisessä parkkihallissa. Autopaikoilla on valmius sekä auton lämmittämiseen että sähköauton lataamiseen.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Silmussa on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Monipuoliset yhteistilat, kuten kattosauna vilvoitteluterasseineen, tuovat ylellisyyttä arkeen.
 • Jokaisessa asunnossa on varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.
 • Kotikortteliin tulee laadukkaat, lukolliset säilytystilat niin pyörille kuin lastenvaunuille.
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

Silmu on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Katso energiatodistus
Neighbourhood sustainability

Kuvat

Naapurusto

 • Liiku ja nauti puistomaisemista

  Silmun sijainti on kaupunkiympäristöön varsin poikkeuksellinen. Viherrakentamiseen on panostettu erityisen paljon, mistä kertovat alueen viihtyisän vehreät piha-alueet ja viherkatot. Aluetta halkova vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan Silmun naapurissa tarjoten ihanteelliset puitteet ulkoiluun. Noin 600 m päässä sijaitsee Saippua Center monipuolisine harrastusmahdollisuuksineen. Ruissalon viherkeitaaseenkin polkaisee nopeasti pyörällä.

 • Arjen palvelut Kirstinpuistossa

  Palvelujen läheisyys tuo arkeen ihanaa huolettomuutta. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle matkaa on noin kolme kilometriä. Aivan kulman takana palvelee naapuruston oma päivittäistavarakauppa.

 • Helppo tulla joka suunnasta

  Silmun uudet kodit sijaitsevat ihanteellisesti hyvien kulkuyhteyksien varrella. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja, juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Pyöräillen täältä pääsee kätevästi paikasta toiseen, sillä naapuruston suunnittelussa on panostettu toimiviin ja turvallisiin kevyen liikenteen väyliin. Kun kulkuyhteydet toimivat ja palvelut ovat lähellä, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta myös ilman autoa.

 • Vihreä Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmissa korostuukin pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

Ajankohtaista