Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Turku. Katso kaikki uudet myytävät asunnot Turussa.

Myytävät asunnot Turku

Kuvaus

Turun myytävät asunnot

Myytävät asunnot Turussa suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota kodeissa ja niiden ympärillä eletään. Olipa kyseessä sitten kompakti yksiö tai kaksio, kolmio tai saunallinen perheasunto, uudet asunnot Turussa suunnitellaan viimeistä piirtoa myöten mukavaa asumista silmällä pitäen. 

Koska uusi asunto Turussa on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko kotimatkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Tutustu ja ihastu - tuttavalliset naapurustot ja uudet myytävät asunnot Turussa odottavat asukkaita.

Myytävät asunnot Turku

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Oli kyse sitten yksiöstä tai isommasta perheasunnosta, modernit pohjaratkaisut tuovat uuteen kotiin upeaa toiminnallisuutta ja tehokkuutta ilman hukkaneliöitä. Bonavan myytävät asunnot sopivat myös monenlaisiin elämäntilanteisiin, sillä ne on suunniteltu huolella muunneltavuus, esteettömyys, laatu, varustelu ja mm. hyvä äänieristys huomioiden. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja.

Tutustu ja ihastu - myytävät asunnot Turku: myytävät yksiöt Turkumyytävät kaksiot Turkumyytävät kolmiot Turkumyytävät isommat asunnot Turku.

Turun Kirstinpuiston myytävät asunnot

Kukapa ei haluaisi asua loistopaikalla puistojen äärellä ja vain kivenheiton päässä kaupungin sydämestä? Kirstinpuisto on uusi vehreä osa Turun laajentuvaa keskustaa. Uuden naapuruston suunnittelussa on painotettu pihapiirien ja lähipuistojen urbaania vehreyttä, toimivia ja turvallisia kevyen liikenteen väyliä sekä yhteisöllistä kylätunnelmaa. Kirstinpuiston keskeinen sijainti tarjoaa asukkaille aidon mahdollisuuden autottomuuteen, sillä Kauppatori ja jokiranta ovat viihtyisän kävely- tai pyöräilymatkan päässä. 

Kirstinpuiston myytävät asunnot tarjoavat urbaanin huoletonta ja trendikkään yhteisöllistä elämää lähellä kaikkea. Tutustu ja löydä omaksesi moderni uudiskohde Turun Kirstinpuistosta.

Löydä oma upea Turkusi

Lounais-Suomessa, Aurajoen kainalossa sijaitseva Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta 1229. Turku tunnetaan taiteen, historian ja kulttuurin kaupunkina, joka vetää puoleensa kaikenikäisiä asukkaita. Uudet myytävät asunnot Turussa rakennetaankin viihtyisiin naapurustoihin lähelle kaupungin kiehtovia kulttuurimenoja. 

Suomen ensimmäinen pääkaupunki on historian kuluessa toiminut tärkeänä porttina länteen. Edelleenkin Turku on merkittävä kaupallinen satamakaupunki. Turun satamasta kulkee myös tiheä matkustajalauttaliikenne Maarianhaminaan ja Tukholmaan. 

Meren läheisyys, luonnonkaunis noin 20 000 saaresta ja luodosta muodostuva Turun saaristo, arvokkaat kulttuurihistorialliset miljööt ja kaupungin keskustaa halkova Aurajoki tekevät tästä Suomen viidenneksi suurimmasta kaupungista omaleimaisen asuinpaikan. Tutustu kattavaan valikoimaamme upeita uudiskohteita ja löydä ihana oma asunto Turusta.

Merellinen Turku ihan kotikulmilla

Turun asema merkittävänä satama- ja kauppapaikkana on yhtä vanha kuin kaupunki itse. Nykyisin Turku tunnetaan myös suurten purjelaivojen isäntäsatamana. Tall Ships´ Races vetää kerta toisensa jälkeen puoleensa runsaan purjelaivafanien joukon.

Uudiskohteet Turussa inspiroivat liikkumaan ja nauttimaan kaupungin vehreistä maisemista. Turkulaiset rakastavat kaupungin edustalla sijaitsevaa Ruissalon saarta ainutlaatuisen luontonsa ja kulttuurihistoriansa ansiosta. Entiselle Turun linnan hovin metsästyssaarelle pääsee helposti niin maitse kuin meritse. Ruissalon tammimetsät, 1800-luvun pitsihuvilat, Ruissalon kylpylä, Kansanpuisto, Ruisrock ja Kasvitieteellinen puutarha ovat tehneet saaresta maankuulun. Rantakalliot, upea hiekkaranta ja kaunis luonto peltoineen ja puutarhoineen kutsuvat viihtymään. 

Tekemistä ja näkemistä riittää myös Vepsän, Maisaaren ja Pähkinäisen ulkoilusaarilla, jotka Turun kaupunki on omistanut ulkoilijoille, auringonpalvojille, lomailijoille, retkeilijöille, mökkeilijöille ja kaikille saaristosta pitäville. Myytävät asunnot Turussa kutsuvat raittiin luonnon äärelle harrastamaan ja nauttimaan elämästä. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme uusia asuntoja ja aloita oma turkulainen seikkalusi. 

Nauti kulttuurista Turussa

Turun myytävät asunnot tarjoavat asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Turun linnan historia ulottuu aina 1280-luvulle asti. Linna on toiminut puolustuslinnana, ylellisenä palatsina, hallinnon keskuksena, vankilana, varastona ja kasarmina. Nykyään linna on tärkeä historiallinen muistomerkki ja suosittu vierailukohde.

Turun taidemuseossa on alusta asti esitelty merkittäviä suomalaisia taiteilijoita sekä kansainvälistä taidetta. Näyttelyt tutustuttavat kuvataiteen laajaan kenttään klassikoista uusimpaan nykytaiteeseen. Wäinö Aaltosen museo sijaitsee Aurajoen rannalla 1967 valmistuneessa modernistisessa rakennuksessa. Sibelius-museo on nimetty Suomen kuuluisimman säveltäjän, Jean Sibeliuksen, mukaan.

Turku kutsuu tutustumaan kaupungin omaleimaisen historian parhaimmistoon. Historian siipien havinaa tarjoilevat esimerkiksi Luostarinmäen käsityöläismuseo keskellä Turkua sekä 1700-luvun alusta säilynyt Qwenselin porvaristalo sekä sen yhteydessä toimiva Apteekkimuseo. 

Uudiskohteet Turussa asettuvat hyvien kulkuyhteyksien päähän Turun tuomiokirkosta, joka on ohittamaton osa kaupungin identiteettiä. Vuonna 1300 käyttöön vihittyä kirkkoa pidetäänkin Suomen arvokkaimpana rakennushistoriallisena muistomerkkinä. Vieressä sijaitseva Vanhan Suurtorin alue on Turun vanhaa kaupunkikeskusta, joka ainutlaatuisena miljöönä tarjoaa tänä päivänä perinteikkäät puitteet mm. joulurauhanjulistukselle ja keskiaikaisille markkinoille. 

Kun merellisessä kaupungissa ollaan, ei voi ohittaa merenkulun valtakunnallista erikoismuseota ja Suomen laivastomuseota. Turun linnan lähellä sijaitseva Forum Marinum on kaiken ikäisille sopiva merihenkinen vierailukohde. Teatteritaiteen nälkäisiä ilahduttaa monipuolinen tarjonta Turun kaupunginteatterista ylioppilasteatteriin. Myös mm. luovan talouden ja kulttuurin keskus Logomo vetää asukkaita puoleensa. Valitse siis omaksesi uudiskohde Turusta ja löydä oma suosikkisi.

Shoppaile ja herkuttele Turussa

Turun myytävät asunnot sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on monipuolisia ostosmahdollisuuksia tavarataloista ja kauppakeskuksista pikkuputiikkeihin. Suuri osa Turun suosituimmista ostospaikoista löytyy läheltä koteja sekä kauppatorin ja kauppahallin läheisyydestä. 

Uusi kotipaikka Turussa sopii sijainniltaan myös herkkusuulle, tunnetaanhan Turku herkuttelijan paratiisina. Kaupunki tarjoilee huikean määrän ravintoloita ja kahviloita joka makuun ja menoon: mutkattomista kuppiloista tunnelmallisiin illanistujaispaikkoihin ja gourmet-ravintoloihin idyllisissä miljöissä. Pelkästään Aurajokirannasta löytyy lukuisa määrä persoonallisia ravintoloita, kahviloita ja jokilaivoja terasseineen. Eipä kaupunkia turhaan olekaan kutsuttu Suomen parhaaksi ravintolakaupungiksi. Valitse omaksesi uudiskohde Turusta ja anna kaupungin rikkaan ravintolatarjonnan hurmata.

Myytävät asunnot Turku

Turun asuntomyymälä
Turun asuntomyymälä

Maariankatu 1, 20100 Turku

0800 418 500