Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Lahjojen paketointi

Tänäkin vuonna moni perhe viettää ensimmäistä jouluaan upouudessa Bonava-kodissa. Halusimme jakaa iloista joulumieltä helpoilla ideoilla, joilla loihdit näyttävät paketit edullisesti.

Ajatus on tärkein

Joululahjojen paketointi on hauskaa puuhaa eikä kauniin kääreen tekemiseen vaadita kummoisia kädentaitoja, saati suuria summia rahaa. Kekseliään paketoinnin tarvikkeita löytyy joka kodista ja jopa ympäröivästä talviluonnosta. Päästä mielikuvitus valloilleen tai nappaa parhaat vinkkimme alta.

Kierrätä lehdet ja vanhat kirjat

Anna läheisellesi lahja, joka kertoo hänestä tai yhteisestä harrastuksestanne. Kääri paketti esimerkiksi muoti- tai sisustuslehden inspiroivimpiin sivuihin tai sanomalehden sarjakuvaosioon. Näyttävät koristeet saa askarreltua vanhan kirjan sivuista tai vaikkapa tyhjästä talouspaperirullasta.

Luonnon ystävälle ekologinen paketti

Lojuuko kaapin perukoilla ylimääräistä suojauspaperia? Nyt on hyvä hetki antaa muutosta ylijääneille pakkausmateriaaleille tai remonttirippeille uusi elämä. Käytä kauniin ruskea paperi sellaisenaan tai maalaa päälle oma jouluinen tervehdys. Viimeistele paketti luonnosta poimimallasi havupuun oksalla, kävyillä tai kauniilla lehdillä.

Leikittele taitoksilla

Tylsimmänkin lahjapaperin saa näyttäväksi kekseliäällä taittelulla. Taiteile paketti kirjekuoren malliin tai luo ylisuuresta paperista pieni tasku kortille. Helpot vekit yksinkertaisimmassakin lahjapaperissa antavat lopputulokseen ylellisen ilmeen. Muista paperia leikatessasi jättää runsaasti taitosvaraa. Kääräise lopuksi ympärille juuttinaru tai silkkinauha.

Iloa perheen pienimmille

Perheen pienimpien lahjojen kääreissä on lupa päästää luovuus laukalle. Askartele paketille korvat ja piirrä kääreeseen kuono viiksineen. Pienen autokuskin paketin sinetöi päällä komeileva leikkiauto liikennemerkkeineen. Vain mielikuvitus on rajana.