Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Tampereen Vellamo 1:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Erikseen ilmoitettavien esittelyaikojen lisäksi olemme tavattavissa Vellamo 1:n tontin laidalla sijaitsevassa esittelytilassamme lokakuussa keskiviikkoisin klo 14–16 osoitteessa Niilo Härmälän katu 13.
Varaa tapaamisaika

Bonava-koti

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

115 m2 Duo-koti

Yhdistä kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi 115-neliöiseksi kokonaisuudeksi

Video

Viisi hyvää syytä rakastua Tampereen Vellamon koteihin

Kuvaus

Upea hyvin varusteltu kaksio

Tämän ensimmäisen kerroksen 43-neliöisen kaksion kohokohdat ovat iso lasitettu parveke, tilava hyvin varusteltu keittiö, valtava vaatehuone ja eteisen erillinen kätevä monitoimitila. Tervetuloa Härmälänrantaan nauttimaan elämästä Pyhäjärven rannan tuntumaan.

Toimi pian ja hyödynnä joustavat maksuehdot. Kun teet kaupat tästä kodista 8.9.-31.10.2022, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Oleskelutilat

Tämän ensimmäisen kerroksen 43,5-neliöisen kaksion kohokohdat ovat iso lasitettu parveke, tilava hyvin varusteltu keittiö, valtava vaatehuone ja eteisen erillinen kätevä monitoimitila. Tässä kaksiossa on nerokkaasti suunnitellut neliöt. Eteisestä löytyvä monitoimitila on yksin kodin kohokohdista, johon mahtuu sijoittamaan esimerkiksi kätevän työpisteen. Olohuoneen ja tilavan keittotilan muodostama kaunis kokonaisuus saa rutkasti luonnonvaloa etelään päin suuntautuvista ikkunoista. Keittiössä on tasokkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä eteisen liukuovellisessa Puustellin säilytysjärjestelmässä sekä makuuhuoneen isossa vaatehuoneessa. Viihtyisän kodin neliöt jatkuvat tilavalle koko asunnon levyiselle parvekkeelle, josta on väljät maisemat viereiseen urheilupuistoon. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Kylpyhuone

Hietan suuret, vaaleanharmaat kivipintaa muistuttavat lattia- ja seinälaatat loihtivat harmonisen ilmeen kylpyhuoneeseesi. Tyyli sisältää sähkökäyttöisen pyyhekuivaimen, joka pitää pyyhkeesi mukavan lämpöisenä. Huolella suunnitellussa modernin raikkaassa kylpyhuoneessa yhdistyvät kylpylätunnelma ja nykyaikaiset pesutilan ratkaisut. Pesutilassa on seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla, mukavuuslattialämmitys sekä tilavaraus pesutornille. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat

Keittiön raikkaan moderni tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita keittiöön lisähintaisista vaihtoehdoista Vehnä-, Villa-, Dyyni- tai Noki-tyylin.

Yhteistilat ja autopaikat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.

Autopaikat