Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Tampereen Vellamo 1

Vanhansillankatu 8, 33900 Tampere

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Vellamo 1:n uusiin Bonava-koteihin, joista A19 (3h+kt+s, 71,5 m², 2. krs) ja A20 (3h+kt, 55 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoiksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista.
Varaa tapaamisaika

Vietä joulu uudessa kodissa

Säästä tuhansia euroja ja muuta vaikka heti

Kun teet kaupat kampanjaan kuuluvasta Tampereen Vellamo 1:n Bonava-kodista 1.11.–31.12.2023, vähennämme myyntihinnasta 10 300–20 650 €. Alennuksen määrä vaihtelee huoneistoittain.

Tampereen Vellamo 1 A 19

Video esittelyasunnosta

Tampereen Vellamo 1 A 20

Video esittelyasunnosta

Kuvaus

Avarat oleskelutilat ja 71,5 neliötä sisustajan unelmaa

Ensimmäisen kerroksen tilavassa kodissa on kolmeen ilmansuuntaan avautuvat näkymät, hyvin säilytystilaa, laadukkaasti varusteltu keittotila kattavine kodinkoneineen sekä oma sauna ja parveke.

Oleskelutilat

Tämä valoisa päätyhuoneisto ihastuttaa hyvällä tilanjaolla. Kolmion pohjaratkaisu on suunniteltu tehokkaaksi, ja makuuhuoneet ovat mukavasti erillään toisistaan. Koti avautuu kauniisti ikkunalliseen valoisaan eteiseen, jossa on tilaa vaikkapa kenkätelineelle, naulakolle tai hyllykölle. Säilytystilaa löytyy Puustellin liukuovellisten säilytysjärjestelmien ansiosta niin eteisestä kuin makuuhuoneistakin. Avarassa keittiössä on kotikokin iloksi Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Kotiin tulvii kaunista luonnonvaloa useista ikkunoista kolmesta eri ilmansuunnasta, tarjoten näkymiä sisäpihalle ja viereiseen puistoon päin. Urbaanin vehreisiin näkymiin etelään ja länteen päin kurkistava lasitettu parveke tuo kotiin mukavia lisäneliöitä. Kodissa on parkettilattia, lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Kylpyhuone, sauna ja erillis-wc

Lähde-kylpyhuone kiiltävän valkoisine seinälaattoineen ja tummanharmaine lattialaattoineen henkii modernia tunnelmaa. Asumisen kruunaavat tyylikäs kylpyhuone, upea sauna sekä näppärä erillis-wc. Pesutilassa on seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla, mukavuuslattialämmitys, suihkunurkkaus lasiseinällä, tilavaraus pesutornille sekä sauna. Saunan lauteet ovat tervaleppää, ovi ja seinä kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Erillis-wc helpottaa kiireistä arkea.

Yhteistilat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo.

Autopaikat

Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Tampereen Vellamo 1

Korkeista ikkunoista tulvii valoa ja osasta asuntoja aukeaa upeat näkymät järvenselälle saakka.

Kattavat palvelut, hyvät kulkuyhteydet sekä monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet.

Ihastu järven ympäri ulottuviin ulkoilumaastoihin, lähipuistoihin ja viereiseen uimarantaan.

Suunnitteilla olevan raitiolinjan valmistuessa hurautat hetkessä ratikalla Tampereen keskustaan.

/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

A-energialuokan kotien suunnittelussa on panostettu kestävään ja energiatehokkaaseen arkeen.

Katso energiatodistus

Kuvat

Naapurusto

 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.