Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Tampereen Vellamo 1:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Erikseen ilmoitettavien esittelyaikojen lisäksi olemme tavattavissa Vellamo 1:n tontin laidalla sijaitsevassa esittelytilassamme syyskuussa torstaisin klo 16–18 osoitteessa Niilo Härmälän katu 13. Voit halutessasi vierailla Kalevaan valmistuvassa kohteessamme ja käydä sisustetussa esittelyasunnossa tutustumassa Bonava-kodin materiaaleihin ja ihastumassa valmiin kodin tunnelmaan.
Varaa tapaamisaika
Kuvaus

Selkeä ja valoisa kulmahuoneisto

Omalle tontille asettuva Vellamo 1 kutsuu Pyhäjärven välittömään läheisyyteen. Tervetuloa esittelytilaamme tutustumaan kohteen suunnitelmiin syyskuussa torstaisin klo 16–18 ja lokakuussa keskiviikkoisin klo 14–16, osoitteessa Niilo Härmälän katu 13. Voit halutessasi vierailla myös Rosmariinin sisustetussa esittelyasunnossa A5 tutustumassa Bonava-kodin materiaaleihin ja ihastumassa valmiin kodin tunnelmaan.

Toimi pian ja hyödynnä joustavat maksuehdot. Kun teet kaupat tästä kodista 8.9.-31.10.2022, maksat kaupanteon yhteydessä myyntihinnasta vain 20 % ja loput vasta kun uusi kotisi valmistuu.

Viihtyisät oleskelutilat

Kolmannen kerroksen 55-neliöinen kolmio hurmaa valoisilla asuintiloilla, hyvillä säilytysratkaisuilla, tyylikkäällä kylpyhuoneella ja upealla lasitetulla parvekkeella. Kodista ei hukkaneliöitä löydy. Eteisen ja makuuhuoneiden Puustellin liukuovelliset säilytysjärjestelmät tarjoavat hyvät säilytysratkaisut. Tyylikäs keittotila sijoittuu mukavasti oleskelutilojen yhteyteen, jolloin vieraiden viihdyttäminen onnistuu luontevasti. Puustellin kalusteiden lisäksi keittotilassa on kotikokin iloksi Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Asuntoon tulvii kaunista luonnonvaloa useista ikkunoista pohjoisesta ja lännestä päin. Lisäneliöitä tuova lasitettu parveke kruunaa asumismukavuuden, josta avartuu näkymät kolmeen ilmansuuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Pesutilat

Tilavassa ja modernin raikkaassa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä kätevä suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaslaatikoston yläpuolella on peili led-valaisimella. Lisätunnelmaa tuovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat ja vaihtoehtoinen pohjaratkaisu

Olemme laatineet avuksesi viisi upeaa keittiötyyliä sekä kolme kylpyhuoneen tyylikokonaisuutta, jotka tekevät sisustusvalintojen tekemisestä inspiroivaa ja helppoa. Keittiön ja kylpyhuoneen raikkaan moderni tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita keittiöön lisähintaisista vaihtoehdoista Vehnä-, Villa-, Dyyni- tai Noki-tyylin. Kylpyhuoneessa hintaan sisältyvän Lähde-tyylin lisäksi vaihtoehtojasi ovat lisähintaiset tyylit Hieta ja Huurre. Asunnon toinen makuuhuone on mahdollista jättää toteuttamatta, jolloin olohuone avautuu entistäkin avarampana.

Yhteistilat ja autopaikat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.