Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet tampere harmalanranta vellamo 1

Muuta vaikka heti

Tähän muuttovalmiiseen kotiin pääset tutustumaan paikan päällä. Katso esittelyajat tai sovi henkilökohtainen tapaaminen sinulle sopivaan hetkeen.

Seuraavat esittelyt

Tampereen Vellamo 1

Vanhansillankatu 8, 33900 Tampere

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Vellamo 1:n uusiin Bonava-koteihin, joista A19 (3h+kt+s, 71,5 m², 2. krs) ja A14 (2-3h+kt, 58 m², 2. krs) on sisustettu esittelyasunnoiksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista.
Varaa tapaamisaika

Tampereen Vellamo 1 A 19

Esittelyasunto: 3h+kt+s, 71,5 m²

Avarat oleskelutilat, Puustellin laadukas keittiö ja pesutilojen spa-tunnelma kutsuvat viihtymään Härmälärannan elämäniloisessa naapurustossa. Oma sauna ja parveke kruunaavat asumismukavuuden.

Tampereen Vellamo 1 A 20

Video asunnosta: 3h+kt, 55 m²

Kuvaus

Onni on oma kaksio ja kodikas parveke

Huolellisen suunnittelun ansiosta neljännen kerroksen 55-neliöinen kaksio on kaunis katsoa ja mukava asua. Tervetuloa Härmälänrannan energiseen naapurustoon. Asumisen kruunaa talosaunan rentouttavat löylyt.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä kulmahuoneisto hurmaa selkeällä pohjaratkaisullaan ja avarilla oleskelutiloillaan. Kodista ei hukkaneliöitä löydy. Eteisen ja makuuhuoneen Puustellin liukuovelliset säilytysjärjestelmät tarjoavat hyvät säilytysratkaisut. Tyylikäs keittotila sijoittuu mukavasti oleskelutilojen yhteyteen, jolloin vieraiden viihdyttäminen onnistuu luontevasti. Puustellin kalusteiden lisäksi keittotilassa on kotikokin iloksi Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Asuntoon tulvii kaunista luonnonvaloa useista ikkunoista pohjoisesta ja lännestä päin. Asumismukavuuden kruunaa lisäneliöitä tuova lasitettu parveke, josta avartuu näkymät kolmeen ilmansuuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin sekä naapuritalojen lomasta aina edessä avautuvalle järvenselälle saakka. Kodissa on parkettilattia, lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Pesutilat

Tilavassa ja modernin raikkaassa kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, tilavaraus pesutornille, seinä-wc, korkea pyykkikaappi sekä kätevä suihkukulma kirkkailla taitelasiovilla. Allaslaatikoston yläpuolella on peili led-valaisimella. Lisätunnelmaa tuovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Viihtyisän kokonaisuuden kruunaa kiiltävän valkoiset seinälaatat ja tummanharmaat lattialaatat.

Yhteistilat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo.

Autopaikat

Osakkailla on mahdollisuus ostaa pysäköintiyhtiön osake, joka oikeuttaa käyttämään yhtä nimeämätöntä autopaikkaa. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Sijainti omalla tontilla Pyhäjärven järvimaisemissa.
 • Lattialämmitys ja suuret ikkunat antavat kauniin pohjan sisustukselle.
 • Korkeista ikkunoista tulvii valoa ja osasta asuntoja aukeaa upeat näkymät järvenselälle saakka.
 • Korttelipihan kuntoilualue sekä pyöränhuolto- ja pesupiste innostavat liikkumaan.
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
/siteassets/yleiset/blockit/label-block/labels_block_a_energialuokka_180x180px.png-2.png

A-energialuokan kotien suunnittelussa on panostettu kestävään ja energiatehokkaaseen arkeen.

Katso energiatodistus
Neighbourhood sustainability

Hintatiedot

Hinnat

 • Myyntihinta80 300 €
 • Lainaosuus189 200 €
 • Velaton hinta269 500 €
 • Neliöhinta4 900 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Lisätietoa lainaosuudesta

Yhtiölainan takaisinmaksuaika on 25 vuotta. Lainan myöntäjä S-Pankki Oyj.

Vastikkeet

 • Vastikkeet lyhennysvapaalla kaudella 26.10.2023-31.10.2025

 • Hoitovastike204 €/kk
 • Pääomavastike (vain korko)808 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 012 €/kk
 • Vastikkeet lyhennyksillä arviolta 1.11.2025 alkaen

 • Hoitovastike204 €/kk
 • Pääomavastike (korko+lyhennys)1 493 €/kk
 • Vastikkeet yhteensä1 696 €/kk

Lisätietoa vastikkeista

Pääomavastiketta peritään, jos et maksa pois asuntokohtaista osuutta taloyhtiölainasta. Pääomavastike perustuu viitekorkoon Euribor 12 kk 4,154 % (24.10.2023) + marginaali 0,90 % = 5,054 %. Lyhennyksen sisältämä pääomavastike on laskettu oletuksella, että lainan korko on lyhennysten alkaessa yllä olevan mukainen. Kaksi valmistumisen jälkeistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennyksen sisältämää pääomavastiketta voidaan kuitenkin periä aikaisemmin, mikäli yhtiökokous näin päättää.

Talon ja tontin tiedot

 • Taloyhtiön nimiTampereen Vellamo 1
 • Tontin omistusOma

Kuvat

Naapurusto

 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.