Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Tampereen Vellamo 1:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Erikseen ilmoitettavien esittelyaikojen lisäksi olemme tavattavissa Vellamo 1:n tontin laidalla sijaitsevassa esittelytilassamme lokakuussa keskiviikkoisin klo 14–16 osoitteessa Niilo Härmälän katu 13.
Varaa tapaamisaika

Bonava-koti

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

115 m2 Duo-koti

Yhdistä kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi 115-neliöiseksi kokonaisuudeksi

Video

Viisi hyvää syytä rakastua Tampereen Vellamon koteihin

Kuvaus

Oma parveke ja hyvät säilytystilat

Viidennen kerroksen 55-neliöisen valoisan kulmahuoneiston kohokohdat ovat tehokas pohja, lasitettu parveke ja tasokkaat sisustusmateriaalit. Tervetuloa nauttimaan arjesta Vellamo 1:een Härmälänrannan järvimaisemiin.

Viihtyisät oleskelutilat

Tämä kulmahuoneisto hurmaa selkeällä pohjaratkaisullaan ja avarilla oleskelutiloillaan. Kodista ei hukkaneliöitä löydy. Eteisen ja makuuhuoneiden Puustellin liukuovelliset säilytysjärjestelmät tarjoavat hyvät säilytysratkaisut. Tyylikäs keittotila sijoittuu mukavasti oleskelutilojen yhteyteen, jolloin vieraiden viihdyttäminen onnistuu luontevasti. Puustellin kalusteiden lisäksi keittotilassa on kotikokin iloksi Boschin induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Asuntoon tulvii kaunista luonnonvaloa useista ikkunoista pohjoisesta ja lännestä päin. Asumismukavuuden kruunaa lisäneliöitä tuova lasitettu parveke, josta avartuu näkymät kolmeen ilmansuuntaan rauhalliselle sisäpihalle päin sekä naapuritalojen lomasta aina edessä avautuvalle järvenselälle saakka. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Pesutilat

Pesutiloissa toistuu kodin modernit ja kauniit linjat. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla sekä tilavaraus pesutornille. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Lattialaatat ovat väriltään tummanharmaat, suuret seinälaatat kiiltävän valkoiset. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys.

Sisustusvalinnat ja vaihtoehtoinen pohjaratkaisu

Raikkaan moderni tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita keittiöön lisähintaisista vaihtoehdoista Vehnä-, Villa-, Dyyni- tai Noki-tyylin. Asunnon toinen makuuhuone on mahdollista jättää toteuttamatta, jolloin olohuone avautuu entistäkin avarampana.

Yhteistilat ja autopaikat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo. Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.

Autopaikat