Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tervetuloa esittelyyn

Tampereen Vellamo 1:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Erikseen ilmoitettavien esittelyaikojen lisäksi olemme tavattavissa Vellamo 1:n tontin laidalla sijaitsevassa esittelytilassamme lokakuussa keskiviikkoisin klo 14–16 osoitteessa Niilo Härmälän katu 13.
Varaa tapaamisaika

Bonava-koti

Bonava-turva

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin huolettomin mielin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

115 m2 Duo-koti

Yhdistä kaksi vierekkäistä asuntoa yhdeksi 115-neliöiseksi kokonaisuudeksi

Video

Viisi hyvää syytä rakastua Tampereen Vellamon koteihin

Kuvaus

Kuudennen kerroksen avara kolmio

Tyylikäs kylpyhuone, oma sauna, lasitettu parveke ja Puustellin tasokas keittiö hurmaavat tässä 71,5-neliöisessä kodissa. Erillis-wc helpottaa perheen arkea.

Oleskelutilat

Tämä valoisa päätyhuoneisto ihastuttaa hyvällä tilanjaolla. Kolmion pohjaratkaisu on suunniteltu tehokkaaksi, ja makuuhuoneet ovat mukavasti erillään toisistaan. Koti avautuu kauniisti ikkunalliseen valoisaan eteiseen, jossa on tilaa vaikkapa kenkätelineelle, naulakolle tai hyllykölle. Säilytystilaa löytyy Puustellin liukuovellisten säilytysjärjestelmien ansiosta niin eteisestä kuin makuuhuoneistakin. Avarassa keittiössä on kotikokin iloksi Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet, kuten induktioliesi, kalusteuuni ja -mikro, jääkaappipakastin sekä kalustepeitteinen astianpesukone. Kotiin tulvii kaunista luonnonvaloa useista ikkunoista kolmesta eri ilmansuunnasta, tarjoten näkymiä viereiseen puistoon, sisäpihalle sekä naapuritalojen lomasta aina sisäpihan takana avautuvalle järvenselälle saakka. Urbaanin vehreisiin näkymiin etelään ja länteen päin kurkistava lasitettu parveke tuo kotiin mukavia lisäneliöitä. Asunnossa on lattialämmitys ja varaus jälkiasenteiselle ilmalämpöpumpulle.

Kylpyhuone, sauna ja erillis-wc

Asumisen kruunaavat tyylikäs kylpyhuone, upea sauna sekä näppärä erillis-wc. Pesutiloissa toistuu kodin modernit ja kauniit linjat. Kylpyhuoneen varusteluun kuuluu seinä-wc, korkea pyykkikaappi, peili led-valolla sekä tilavaraus pesukoneelle. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat, suuret keskiharmaat lattia- ja seinälaatat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Pesutiloissa on mukavuuslattialämmitys. Erillis-wc helpottaa kiireistä arkea.

Duo-koti ja vaihtoehtoinen pohja

Vaihtoehtoisen pohjaratkaisun olohuone on mahdollista toteuttaa entistäkin avarampana jättämällä toinen makuuhuone toteuttamatta. Lisäksi vaihtoehtoisen pohjaratkaisun keittiöön on mahdollista toteuttaa lisää työskentelytilaa tuova saareke. Tämä koti on myös yhdistettävissä 43,5-neliöiseen naapuriasuntoon A62, jolloin neliöitä kertyy yhteensä jopa 115. Kahden huoneen sivuasunto palvelee hyvin erilaisia arjen tarpeita toimien vaikkapa hulppeana päämakuuhuoneena ja etätyötoimistona. Duo-koti muuntautuu myös elämäntilanteen mukaan takaisin kahdeksi erilliseksi asunnoksi.

Sisustusvalinnat

Raikkaan moderni tyylikokonaisuus Lähde kuuluu jokaisen uuden Bonava-kodin hintaan. Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita keittiöön lisähintaisista vaihtoehdoista Vehnä-, Villa-, Dyyni- tai Noki-tyylin.

Yhteistilat ja autopaikat

Vellamo 1:n kotikorttelissa on panostettu viihtyvyyteen ja toimiviin yhteistiloihin. Kotikulmilta löytyvät upeat ulkoilureitit ja harrastusmahdollisuudet innostavat liikkumaan, ja reippailun jälkeen on ihana vetäytyä talosaunan lauteille nauttimaan löylyistä. Suojaisalla ja autottomalla korttelipihalla on tilaa oleskella, kuntoilla tai heittäytyä leikin riemuun. Kesällä koko perheen herkullinen piknik katetaan sisäpihalle pihapaviljongin suojaan. Polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa ja arkea helpottaa kotitalon yhteistiloista löytyvä kuivaushuone, pyöränhuoltopiste sekä kuraisien koirantassujen ja lastenvaunujen näppärä pesupiste. Vellamo 1 on A-energialuokan kotitalo.

Nimeämättömät autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Autopaikoilla on lämmitystolpan lisäksi sähköauton latausvalmius.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat
Naapurusto
 • Lähiluonto innostaa liikkumaan

  Monipuoliset lenkki- ja pyöräilyreitit avautuvat miltei kotiovelta. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähialueen puistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Härmälänrannan tenniskenttä sekä kotikorttelin viereen sijoittuva palloilukenttä tarjoavat erilaisia liikuntamahdollisuuksia. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen kattavat tilat yleisurheiluun sekä salibandyyn on lyhyen matkan päässä ja kuntosali löytyy noin kilometrin päästä. Rantaperkiön uimarannalle on matkaa noin 1,5 kilometriä.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Vaikka Vellamossa arki sujuukin jo vaivattomasti, tulee suunnitteilla oleva ratikkalinja helpottamaan elämää entisestään. Bussiyhteydet keskustaan ovat erinomaiset, lähin pysäkki on 400 metrin päässä. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Hyötyliikuntaan kannustetaan tarjoamalla turvalliset säilytystilat polkupyörille sekä pyörän huolto- ja pesupiste.

 • Palvelut naapurustossa

  Vellamoon on helppo kotiutua, sillä kaikki tarvittava löytyy lähietäisyydeltä. Kuuden minuutin kävelymatkan päästä löytyy lähikauppa ja kortteliravintola Härlem. Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveyskeskuspalvelut sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Lähipäiväkoti sijaitsee noin 200 metrin päässä, Härmälän koulu ja kirjasto noin kilometrin päässä.

 • Yhteisöllinen naapurusto

  Kotikorttelin viihtyisä sisäpiha kuntoilu- ja leikkialueineen tukee yhteistä tekemistä. Täällä on ilo nauttia ajasta naapureiden, perheen ja ystävien kera. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä. Oman kotipihan siivoustalkoot innostavat tutustumaan paremmin naapureihin ja kesäkausi huipentuu Härmälänrannan juhlaviin venetsialaisiin.

 • Hyppää kaupunkipyörän kyytiin

  Tampereen kaupungin yhteiskäyttöpyörät ovat käytettävissä Härmälänrannassa. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise rantateitä pitkin Rantaperkiön uimarannan ohi kohti Hatanpään vehreää Arboretumia ja Tampereen eloisaa keskustaa. Kaupunkipyörät tarjoavat nopean tavan liikkua niin vapaa-ajalla kuin työmatkoillakin. Käyttöä varten tarvitset Tampereen kaupunkipyörät -sovelluksen, jolla rekisteröidytään kaupunkipyörien käyttäjäksi ja maksetaan pyörän käytöstä.

Autopaikat