Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Bonavan uudiskohde Tampereen Härmälänrannassa. Visualisointi suunnitteilla olevasta kohteesta Tampereen Vellamo 2.
Suunnitteilla

Tampereen Vellamo 2

Härmälänranta sopii nautiskelijoille

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
30,5 - 93,5 m²
Valmistuminen:
Arviolta alkuvuodesta 2026

Kuvaus

Härmälänranta sopii nautiskelijoille

Miltä tuntuisi asua kodissa, jossa arkikin maistuu lomalta? Härmälänrannan uusien Bonava-kotien suunnittelussa panostetaan paitsi sujuvaan arkeen myös rentoutumiseen ja viihtyisään yhdessäoloon.

Asunto Oy Tampereen Vellamo 2 asettuu omalle tontilleen Pyhäjärven äärelle viehättävään Härmälänrantaan. Seitsenkerroksiseen uudiskohteeseen tulee 63 asuntoa 30,5-neliöisistä yksiöistä aina 93,5-neliöisiin perheasuntoihin. Jokaisen kodin asuintila jatkuu omalle asuntopihalle tai lasitetulle parvekkeelle. Iloa asumiseen tuovat tyylikkäät Puustellin keittotilat, tunnelmallisin sävyin sisustetut kylpyhuoneet sekä eteisten ja makuuhuoneiden liukuovelliset säilytysratkaisut. Lattialämmityksen ansiosta kodeissa ei ole lainkaan tilaa vieviä pattereita, jolloin luonnonvalo pääsee tulvimaan sisätiloihin korkeista ikkunoista. Maisemat avautuvat suojaisaan kotikortteliin, ja monista asunnoista aina välkehtivälle järvenselälle saakka. Jätä yhteystietosi, niin pidämme sinut ajan tasalla suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ensimmäisten joukossa.

Vehreä naapurusto kutsuu viihtymään

Kotikorttelin läheltä löytyvät kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet sekä monipuoliset harrastus- ja liikuntamahdollisuudet. Kivetyt kadut ja runsaat viheralueet luovat ympäristöstä huolitellun ja viihtyisän. Vellamo 2:n asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee talosauna, jossa on lupa päästää irti arjen kiireistä. Löylyjen lomassa voi piipahtaa vilvoittelemassa saunan yhteydessä olevalla parvekkeella. Rauhalliselle korttelipihalle tulee erilaisia oleskelualueita, joilla on mukava viettää aikaa kuntoillen, leikkien tai leppoisasti rentoutuen. Naapurusto tarjoaa toinen toistaan upeampia pyöräilyreittejä ja -maisemia. Niinpä polkupyörille onkin varattu runsaasti säilytystilaa sekä oma pesupiste. Kotitalon yhteistiloista löytyy lisäksi kurapesupaikka koiran tassuille ja lastenvaunuille. Autopaikat sijaitsevat pihakannen alla sekä läheisessä parkkitalossa. Jokaisella paikalla on valmius sähköauton lataukselle. Vellamo 2:n asunnot kuuluvat energialuokkaan A, ja niiden suunnittelussa panostetaan kestävään ja energiatehokkaaseen arkeen.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä. Lue lisää
 • Joustava sähköauton latausmahdollisuus jokaisella autopaikalla.
 • Taloyhtiön yhteistiloista löytyy mm. saunatilat, lastenvaunu- ja ulkoiluvälinevarastot.
A-energialuokan uudiskohde

Vellamo 2 on energiatehokas uudiskohde, jonka energialuokka on A.

Neighbourhood sustainability

Kuvat

Naapurusto

 • Naapuruston tarina

  Pyhäjärven rannalle kohoava Vellamon kotikortteli on saanut nimensä kalevalaisessa runoudessa esiintyvältä kauniilta ja arvostetulta veden emännältä. Myös Härmälänrannalla on pitkät ja lennokkaat juuret, muuntuihan se rohkeasti 1930-luvulla idyllisestä huvilarannikosta jykeväksi Valtion lentokonetehtaan alueeksi. Sisunaukion Lentäjänpoika-patsas ja vanha pienlentokone muistuttavat näistä vauhdikkaista ajoista. Alueen nimistöstä löytyy viittauksia niin menneeseen huvilakauteen kuin ilmailuunkin.

 • Kätevät kulkuyhteydet

  Vellamon kotikortteli sijaitsee noin kuuden kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Erinomaiset bussiyhteydet vievät sujuvasti keskustan palveluihin ja lähin bussipysäkki löytyy 400 metrin päästä. Suunnitteilla oleva ratikkalinja tulee valmistuessaan helpottamaan elämää entisestään. Autoilijoiden iloksi Vellamosta on helppo yhteys kaupungin pääväylille ja edelleen moottoriteille. Keskustaan asti ulottuva kattava kevyen liikenteen väylästö houkuttelee hyppäämään pyörän selkään.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet

  Härmälänrannan idyllinen naapurusto sijoittuu nimensä mukaisesti rantamaisemiin. Järven ympäri ulottuvat ulkoilumaastot ja lähipuistot takaavat upeat puitteet ulkoiluun. Kuumat kesäpäivät vierähtävät rannalla, ja talvisin jäinen järvenselkä houkuttelee hiihtämään ja luistelemaan. Lähiuimaranta tulee valmistuessaan sijaitsemaan vain 200 metrin päässä. Palloilukenttä löytyy heti kotikorttelin vierestä, ja tenniskenttä on 800 metrin, kuntosali kilometrin sekä Pirkkahalli kahden kilometrin päässä uu

 • Palvelut kotikulmilla

  Näillä kotikulmilla kaikki on mukavan lähellä. Lähikauppaan ja kortteliravintola Härlemiin kävelee muutamassa minuutissa, ja Partolan kauppakeskus Veska sekä isot marketit palvelevat kilometrin päässä. Kaupungin palvelut, kuten terveysasema sijaitsevat Hatanpäässä noin 5 kilometrin etäisyydellä. Päiväkotiin on matkaa 200 metriä, ja kouluun ja kirjastoon kilometrin verran. Härmälänrannan aktiivinen asukasyhdistys järjestää erilaisia tapahtumia asukkaille pitäen huolta alueen yhteisöllisyydestä.