Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kaksiot Tampere. Löydä remonttivapaa kaksio Tampereelta.

Myytävät kaksiot Tampere

Kuvaus

Myytävät kaksiot Tampereella

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kaksiot Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa 2h+kt -paketissa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden kaksion sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen kaksiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Kaksiot Tampere - Bonava-kodit monenlaiseen elämäntilanteeseen

Kun valintasi on Bonavan uusi kaksio Tampereelta, voit olla varma, että kotisi on suunniteltu huolella vastaamaan tarpeita elämän eri vaiheissa. Toimivat pohjaratkaisut, hyvä äänieristys, laatu sekä kattava varustelu muodostavat vahvan perustan, kun suunnitteluvaiheessa on uusi kaksio Tampereella. Arjen sujuvuutta parantaaksemme panostamme toimiviin yhteistiloihin sekä viihtyisiin naapurustoihin. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kaksio Tampereelta on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Kaksio Tampereella sopii sijoittajalle

Kaksio Tampereella sopii mainiosti sijoituskohteeksi. Vetovoimaiseksi sijoitusasunnoksi kaksion tekee paitsi koko, myös erinomainen sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja lähipalvelut Tampereen suosituissa naapurustoissa. Uudiskohde on huoleton valinta vailla remonttihuolia. Uudessa kaksiossa on tehokas ja toimiva pohjaratkaisu, laadukkaat materiaalit ja viihtyisä pihapiiri. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta.

Ensiasunnoksi kaksio Tampereelta

Kun haaveissasi on ensiasunnon osto, uusi kaksio Tampereelta on turvallinen valinta. Remonttihuolet ja yllättävät kulut eivät uudiskohteen ostajaa paina ja ajoissa mukaan tullessasi pääset valitsemaan sisustusmateriaalit makusi mukaan. Jokainen uusi kaksio Tampereella on hyvin varusteltu, materiaaleiltaan laadukas ja pohjaratkaisultaan toimiva. Tutustu hurmaavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta.

Tankkaa energiaa luonnosta Tampereella

Täällä luonto ja monet harrastusmahdollisuudet ovat käden ulottuvilla. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella kutsuvat viihtymään monipuolisten liikuntamahdollisuuksien äärelle. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise vaikka Niihaman ulkoilureiteille tai Riihiniemen uimarannalle.

Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Golfin ystäville Tampere lähialueineen tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Tammer-Golfin sekä Pirkanmaan Golfin kentät löytyvät läheltä kotia eikä Lakeside Golfiin tai Hiisi-Golfiinkaan aja kuin muutaman kymmenen minuuttia. Ratsastuksen riemusta pääsee nauttimaan mm. Alasjärven rannan upeissa luontomaisemissa. Uudessa Linnakeskuksessa puolestaan voi pelailla salibandyä tai treenata kuntosalilla. Lapsille ja nuorille tarjolla on uintia, salibandyä sekä liikuntaleikkikouluja. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella tarjoavat oivat mahdollisuudet lähialueella harrastamiseen. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omaksesi uusi kaksio Tampereelta.

Shoppaile Tampereen parhailla ostospaikoilla

Tampere on shoppailijalle todellinen aarreaitta. Bonavan myytävät kaksiot Tampereella asettuvat lähelle kaupungin parhaita ostospaikkoja. Suomen toisiksi vanhin tavaratalo Tampereen Stockmann tarjoilee kattavan valikoiman kosmetiikkaa, sisustustarvikkeita, kirjoja, elektroniikkaa ja muotia kansainvälisistä tuotemerkeistä kotimaisiin klassikoihin. Sokokselta löytyvästä pop-up shopista puolestaan voi tehdä todellisia löytöjä lupaavilta nuorilta suunnittelijoilta. Kauppakeskuksista tunnetuimmat, Koskikeskus ja Linnakeskus, pitävät sisällään kaiken kattavan valikoiman liikkeitä muodista elektroniikkaan ja leluista kodin sisustukseen.

Tampereen design-kortteli rajautuu Otavalankadun, Aleksanterinkadun ja Verkatehtaankadun väliin tarjoillen hurmaavia pikkuputiikkeja pullollaan vaatteita, asusteita, käsitöitä ja koruja kotimaisilta suunnittelijoilta. Vintage-liikkeet ja second hand -kaupat kutsuvat tekemään löytöjä edullisin hinnoin. Kätkö Vintagen erikoisuutena ovat vanhat sisustustuotteet ja Vintage Gardenilla pääosassa ovat persoonalliset asusteet. Tampereen vanhin second hand -kauppa Helga-neiti on palvellut kaupunkilaisia jo vuodesta 1976.

Finlaysonin tehtaanmyymälä on ohittamaton osa Tamperetta. Kotimaisia klassikkotuotteita voi ostaa aivan alkuperäisen tehtaan kulmalta. Valitse omaksesi uusi kaksio Tampereelta ja löydä oma suosikkisi kaupungin monipuolisista ostosmahdollisuuksista.

Menoa ja meininkiä Tampereella

Kaksio Tampereelta kutsuu viihtymään kaupungin parhaille paikoille. Kattavat lähipalvelut ja loistavat liikenneyhteydet tekevät elämästä ihanan mutkatonta. Uusi kaksio Tampereelta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen. Kaupungin monenkirjavaan kulttuuritarjontaan lukeutuvat monet museot luonnon ihmeistä salapoliisityön saloihin. Menoa ja meininkiä tarjoilevat muun muassa Vaaralan FlowPark sekä Särkänniemi.

Myytävät kaksiot Tampere - parhailla paikoilla

Kaksiot Tampereella sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Ihastuttavat tehtaanmyymälät ja kauppakeskukset vastaavat shoppailijan kaikkiin toiveisiin. Tampereella myös luonto on läsnä ihastuttavine puistoineen ja järvenrantoineen. Ota siis vastaan tämän eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi kaksio Tampereelta

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500