Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät kolmiot Tampere. Löydä remonttivapaa kolmio Tampereelta.

Myytävät kolmiot Tampere

Kuvaus

Myytävät kolmiot Tampereella

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat kolmiot Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon etuja ovat aina myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden sisustuksen oman makusi mukaan.

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen kolmiot sijaitsevat parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Kolmiot Tampere - Valitse mieleisesi Bonava-koti

Bonavan kolmiot Tampereella on suunniteltu huolella vastaamaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeita. Tehokkaasti käytettyjen neliöiden ja toimivien yhteistilojen ansiosta kolmio Tampereella tarjoaa sujuvuutta arkeen ja hinta-laatu -suhteeltaan erinomaisen sijoituksen. Jokaisen kolmion suunnittelun perustan muodostavat laatu, hyvä äänieristys sekä kattava varustelu. Toimivien kotien lisäksi panostamme elinvoimaisiin naapurustoihin ja rakennammekin kolmioita vain Tampereen kutsuvimmille paikoille. Olipa siis elämäntilanteesi mikä tahansa, kolmio Tampereella on oiva valinta uudeksi kodiksi.

Asuntosijoittajalle kolmio Tampereelta

Kolmio Tampereella on erinomainen valinta sijoituskohteeksi. Jokainen Bonavan kolmio Tampereella on varustettu loistavalla pohjaratkaisulla, viihtyisillä oleskelutiloilla sekä laadukkailla materiaaleilla. Tämän lisäksi uudiskohteen etuihin lukeutuu vapaus remonttihuolista vuosikausiksi eteenpäin. Tutustu kattavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

Ensiasunnoksi kolmio Tampereelta

Ensimmäisen oman kodin osto on jännittävää aikaa. Kolmio Tampereelta on fiksu ja turvallinen valinta ensiasunnoksi. Heitä hyvästit remonttihuolille ja repsottaville nurkille. Uudiskohteessa perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Lisäksi uudiskohteen rakentamista ja myymistä ohjaavat monet lait, jotka antavat ostajalle turvaa ja mielenrauhan. Tutustu ihastuttavaan asuntovalikoimaamme ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

Tampereella koko perheen voimin

Bonavan myytävät kolmiot Tampereella sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen. Kotikulmilta löytyy poikkeuksellisen paljon puuhaa koko perheelle. Särkänniemen laitteet ja iloinen tunnelma kutsuvat viettämään rentoa kesäpäivää koko perheen voimin. Päivän päätteeksi voi illallisen nauttia vaikkapa Näsinneulan ravintolassa kotikaupungin huikeita maisemia ihastellen.

Tampereen kaupungin kulttuuriraiteilla pääsee tutustumaan kaupungin historiaan tunnettujen asukkien silmin. Valitse vaikka Juicen Tampere -raitti tai Pate Mustajärven Ikuri -raitti ja koe kaupunki kävellen, pyöräillen tai autoillen. Amurin työläismuseokorttelissa pääset aikamatkalle työväestön koteihin ja kaupunginosan historiaan opastetuilla korttelikierroksilla. Lapsille tarjolla on toiminnallisia ulkoleikkikierroksia. Päivän voi päättää Amurin Helmeen, jossa pääsee maistelemaan vanhanajan limonadia ja osallistumaan perinteisille syysmarkkinoille.

Pyynikin kirkkopuisto muistomerkkeineen on ohittamaton osa kaupungin historiaa. Tunnelmallisesta puistosta löytyy Vanha hautausmaa, Aleksanterin kirkko sekä kaunis Kevät-suihkulähde kauniine kukkaistutuksineen. Näsinpuistossa toiminnallinen Tiitiäisen satupuisto kutsuu leikkimään Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuun runojen maailmaan.

Lielahden entiselle tehdasalueelle on viime vuosina muodostunut oma elämää sykkivä, yhteisöllinen tapahtuma- ja harrastealue. Hurmaavan urbaanin tunnelman luovat monet tempaukset katufestareista vannetanssin kursseihin ja puistopilateksesta pop up -kahviloihin. Entisen tehdashallin sisäskeittiparkki on rakennettu kaupunkilaisten yhteisvoimin ja on harvinaislaatuinen paitsi kokonsa, myös betonisten rakenteidensa ansiosta. Kulttuuritila Kuivaamo on saanut nimensä vanhasta kuivauskonehallista, jonka tiloissa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Urbaanin musiikin konsertit, lasten diskot, sirkus ja monet muut tapahtumat vetävät puoleensa kaikenikäisiä. Bonavan myytävät kolmiot Tampereella kutsuvat viettämään aikaa yhdessä koko perheen voimin. Tutustu ihastuttavaan valikoimaamme ja valitse omasi.

Bonavan myytävät kolmiot Tampereella kutsuvat luonnon ja liikunnan ystäviä

Ihastuttavat puistoalueet keskustassa tarjoavat ihanat puitteet rentoutumiseen luonnon helmassa. Liisanpuiston, Kiovanpuiston ja Kalevan keskuspuiston muodostama viihtyisä puistovyöhyke asettuu aivan Kalevan sydämeen kutsuen kuntoilemaan, pelailemaan ja viettämään rattoisaa aikaa ystävien ja perheen kesken. Ihastuttavassa Sorsapuistossa piknikporukoiden iloinen nauru kuuluu pitkälle. Puistosta löytyy myös kuntoilupaikka aikuisille sekä petankkikenttä, peliareena ja lasten leikkipaikka.

Tampereella kevyenliikenteen väylät ulottuvat keskustasta aina upeille ulkoilureiteille. Pistä pyörät pyörimään ja polkaise vaikka Niihaman, Kaupin tai Hervannan ulkoilureiteille tai Pyynikin harjun maastoihin. Monet reiteistä muuntuvat talvisin hiihtoladuiksi. Kesällä sijainti Pyhäjärven ja Näsijärven välissä tarjoaa upeat mahdollisuudet vesiurheiluun, veneilyyn ja rannalla rentoutumiseen. Valitse omaksesi uusi kolmio Tampereelta ja nauti liikunnan riemusta ja luonnon rauhasta lähialueilla.

 

 

Ihastu Tampereen virtaan

Uusi kolmio Tampereelta on helppo valinta. Suomen kolmanneksi suurimpana kuntana Tampereelta löytyy kaikki hyvän elämän eväät monenkirjavasta kulttuuritarjonnasta ja vauhtipuistoista aina vehreän luonnon rauhaan. Perheen pienimmille Tampere tarjoilee lukuisia ihastuttavia leikkipaikkoja ja teemapuistoja. Nautiskele piknikistä Sorsapuistossa tai vietä leppoisaa kesäpäivää Viikinkisaaressa Pyhäjärvellä. Shoppailijan iloksi tarjolla on runsaasti tavarataloja ja kauppakeskuksia. Pohjoismaiden suurin liikekaupunki Ideapark on vain lyhyen bussi- tai automatkan päässä. Ota siis vastaan eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi kolmio Tampereelta.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500