Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät yksiöt Tampere. Löydä remonttivapaa yksiö Tampereelta.

Myytävät yksiöt Tampere

Kuvaus

Myytävät yksiöt Tampereella

Bonava-kodissa on kyse paljon muustakin kuin vain talosta, jossa asutaan. Siksi luomme koteja ja naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa ja joissa asuminen tekee elämästä mukavampaa. Tampereen yksiöt sijaitsevat kaupungin parhailla paikoilla. Kun palvelut, luonto ja harrastusmahdollisuudet ovat lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, arki rullaa.

Bonava-kodit ovat aina hyvin suunniteltuja. Niin myös uudenraikkaat yksiöt Tampereella, joissa on kaikki mukavan elämän eväät kauniissa paketissa. Uuden asunnon etuja ovat myös laadukkaat sisustusmateriaalit ja kalusteet. Kun olet mukana heti rakentamisen alkuvaiheessa, voit valita uuden yksiön sisustuksen oman makusi mukaan.

Kulttuuria joka makuun Tampereella

Bonavan myytävät yksiöt Tampereella kutsuvat kulttuuririentoihin kotikulmille. Aivan Kalevan kupeesta löytyy monitoimihalli Tampere Areena konsertteineen ja erilaisine tapahtumineen. Areenalle voi tulla viihtymään myös kaveriporukan kesken keilauksen, biljardin ja jousiammunnan pariin.
Tampere-talossa järjestetään vuosittain satoja konsertteja, tapahtumia ja erilaisia tilaisuuksia. Toimipa se jopa presidentin itsenäisyyspäivän juhlavastaanottonakin vuonna 2013. Pyynikin kesäteatterilla pyörivä katsomo ja hilpeät komediat ovat hurmanneet yleisöjä jo 1940-luvulta lähtien.

Upouusi Kulttuuritila Kuivaamo on saanut nimensä vanhasta kuivauskonehallista, jonka tiloissa se aloitti toimintansa vuonna 2016. Urbaanin musiikin konsertit, diskot, sirkus ja monet muut tapahtumat vetävät puoleensa kaikenikäisiä. Ota kaikki irti lähialueen viihdetarjonnasta ja valitse omaksesi uusi yksiö Tampereelta.

Herkutellen Tampereella

Bonavan myytävät yksiöt Tampereella kutsuvat makumatkalle kaupungin monenkirjavan ravintolatarjonnan äärelle. Ravintola Heinätori Pyynikintorin laidalla ihastuttaa perinteikkäällä menullaan ja välittömällä tunnelmallaan. Historian havinasta voi nauttia myös Finlaysonin tehdasalueella entisessä tehdasrakennuksessa toimivassa panimoravintola Plevnassa. Jo vuodesta 1968 lähtien toimineesta Pispalan Pulterista saa monen paikallisen mukaan Tampereen parhaimmat pihvit. Toiset taas vannovat Ravinteli Huberin nimeen.

Hans Välimäen modernin aasialaishenkisen ravintola Masun erikoisuus on teppanyaki-tyylinen pöytä, jossa kokki valmistaa annokset pöydässä koko seurueelle. Bodega Salud tarjoilee andalusialaista tunnelmaa ja parhaita espanjalaisia herkkuja. Belgialaisten makujen äärelle pääsee ihastuttavassa August von Trappessa. Valitse omaksesi uusi yksi Tampereelta ja löydä oma suosikkiravintolasi.

Yksiö Tampereella on sijoittajan valinta

Sijoitusasunnoksi yksiö Tampereella on mitä mainioin valinta. Yksiön houkuttelevuutta lisäävät tehokkaat neliöt sekä sijainti Tampereen parhailla paikoilla. Lisäksi uudiskohteessa voit unohtaa remonttihuolet ja yllättävät kulut. Jokainen Bonavan uusi yksiö Tampereella on varusteltu laadukkailla materiaaleilla sekä toimivalla pohjaratkaisulla. Tutustu valloittavaan asuntovalikoimaamme ja valitse yksiö Tampereella.

Ensiasunnoksi yksiö Tampereelta

Valitse omaksesi uusi yksiö Tampereelta ja nauti uudiskohteen tuomista eduista. Upouuteen kotiin on ihanan huoletonta muuttaa. Tehdessäsi ostopäätöksen jo rakentamisen alkuvaiheessa, saat mahdollisuuden valita uuden kotisi sisustustyylin viidestä sisustussuunnittelijan tarkkaan suunnittelemasta tyylikokonaisuudesta. Uudiskohteiden rakentamista ja kauppaa ohjaavat monet lait, minkä vuoksi ostaminen on turvallista. Lisäksi perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä vioista. Ensiasunnon ostajana et myöskään maksa varainsiirtoveroa. Tutustu ja ihastu kiehtovaan tarjontaamme ja valitse omaksesi yksiö Tampereelta.

Yksiö Tampereella taipuu erilaisiin elämäntilanteisiin

Valitse omaksesi yksiö Tampereelta ja ihastu uuteen kotiisi. Koska yksiön neliöt ovat rajalliset, suunnittelemme pohjaratkaisut asumisviihtyvyys ja toiminnallisuus edellä. Lisäksi panostamme toimiviin yhteistiloihin ja kutsuviin naapurustoihin. Jokaisen asunnon suunnittelun perustana ovat laatu, esteettömyys, kattava varustelu ja hyvä äänieristys. Bonavan rakennuttama yksiö Tampereella on oiva valinta sinulle, joka kaipaat huoletonta ja sujuvaa arkea lähellä kaupungin palveluja.

Tampere kutsuu viihtymään

Valitse omaksesi yksiö Tampereelta ja kotiudu kaupungin kutsuvimmille kulmille. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja väkiluvultaan Suomen kolmanneksi suurin kunta. Uusi yksiö Tampereelta on helppo valinta, sillä tästä kaupungista löytyy kaikki tarpeellinen mukavaa elämää ajatellen. Bonavan uudet yksiöt Tampereella sijaitsevat lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on tavarataloja ja kauppakeskuksia. Pohjoismaiden suurin liikekaupunki Ideapark on vain lyhyen bussi- tai automatkan päässä. Tampereella myös luonto on läsnä monine aktiviteetteineen. Ota siis vastaan tämän eläväisen kotikaupungin kutsu ja valitse omaksesi yksiö Tampereelta.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500