Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät perheasunnot Tampere. Löydä remonttivapaa perheasunto Tampereelta.

Myytävät isot asunnot Tampere

Kuvaus

Myytävät perheasunnot Tampereella

Haaveiletko uudesta kodista, jossa lasten on mukava kasvaa aikuisiksi ja aikuisten pyörittää arkea? Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella kutsuvat sympaattisiin naapurustoihin, joissa koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja palveluihin voi kipaista kävellen.

Uudet myytävät perheasunnot Tampereen viihtyisimmissä naapurustoissa kutsuvat nauttimaan ihanasta arjesta omaan kotiin. Myytävät perheasunnot Tampereella suunnitellaan huolella elämän eri vaiheiden tarpeita silmällä pitäen ja sujuvaan arkeen panostaen. Toimivien pohjaratkaisujen lisäksi perheasunnot toteutetaan säilytystilojen runsauteen ja muunneltavuuteen huomiota kiinnittäen. Kun arki eri toimintoineen sujuu, jää enemmän aikaa elämästä nauttimiseen. Katso kaikki perheasunnot Tampereella ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Perheasunto mukavasta naapurustosta

Onni on ihanan huoleton perheasunto ja kotikortteli, jossa on turvallista temmeltää sisäpihan suojassa. Uusien kotien lisäksi haluamme luoda naapurustoja, joista löytyy puuhaa kaikenikäisille. Siksi Bonavalla suunnittelemmekin toiminnallisia korttelipihoja sekä monikäyttöisiä yhteiskäyttötiloja uudiskohteisiimme. Esimerkiksi kuntoilupisteet, grillikatokset, viljelylaatikot ja pyöränhuoltopisteet ovat olennainen osa Bonava-korttelien asukkaiden arkea. Yhteisöllisyyden perustana ovat hyvät kodin ulkopuoliset tilat. Myytävä perheasunto onkin paljon enemmän kuin vain seinät ja kaunis sisustus. Se on lähtökohta hyvälle elämälle ja sujuvalle arjelle.

Uusi perheasunto Tampereella on huoleton valinta

Kukapa ei haluaisi perheelleen parhaita mahdollisia asumisolosuhteita. Uusi perheasunto on fiksu valinta, sillä uudiskohteessa ei remonttihuolet tai sisäilmaongelmat paina mieltä. Bonavan uudet myytävät perheasunnot toteutetaan myös nykyaikaisia asumismukavuuksia hyödyntäen, joten esimerkiksi lattialämmityksen ansiosta pattereita ei ole lainkaan. Näin perheen pienimpien on turvallista temmeltää uudessa kodissa.

Myytävät perheasunnot Tampereella kutsuvat harrastamaan

Laita lenkkitossut jalkaan ja suuntaa luontopoluille. Uudet myytävät perheasunnot Tampereella tekevät harrastamisesta helppoa ja hauskaa, sillä kotikorttelit asettuvat ihanteellisesti lähelle luontoa ja monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia. Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa Näsijärven ranta polkuineen ja poukamineen löytyy kotikulmilta ja Särkänniemen seikkailupäivään voi suunnata kävellen. Kalevan Rosmariinissa asutaan aivan Kiovanpuiston ja Tampereen uuden maauimalan kupeessa. Hervannan Havun kotiovelta voit suunnata Suolijärven pururadoille ja pulahtaa lopuksi järviveteen.

Perheasuntoja Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrelta

Harrastukset, kauppareissut, koulumatkat – lapsiperheiden päivittäiseen elämään mahtuu paljon menoja ja mietittävää. Sujuvan arjen kannalta perheasunto onkin fiksua ostaa hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella asettuvat ihanteellisesti julkisenliikenteen reittien varrelle ja autollakin lähteminen suuntaan kuin suuntaan on helppoa. Kulkuyhteydet ovat parantuneet entisestään uuden raitiotien myötä.

Uusi perheasunto palvelujen ääreltä

Lapsiperheille palvelujen sijainti on yksi merkittävimmistä tekijöistä uuden kodin ostopäätöksessä. Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella tekevät arjen pyörittämisestä helppoa, sillä koulut, päiväkodit ja kaupat ovat käden ulottuvilla. Näin uuteen kotiin on helppo kotiutua ja lasten turvallista käydä koulutaipalettaan. Uudet perheasunnot Tampereella kutsuvat kävelyetäisyydelle ostoskeskuksien ja keskustan palveluista. Tutustu Tampereen vetovoimaisimpiin naapurustoihin ja valitse uusi perheasunto, jossa arki rullaa.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500