Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Perheasunnot Tampere

Myytävät perheasunnot Tampereella

Haaveiletko uudesta kodista, jossa lasten on mukava kasvaa aikuisiksi ja aikuisten pyörittää arkea? Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella kutsuvat sympaattisiin naapurustoihin, joissa koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät läheltä ja palveluihin voi kipaista kävellen.

Uudet myytävät perheasunnot Tampereen viihtyisimmissä naapurustoissa kutsuvat nauttimaan ihanasta arjesta omaan kotiin. Myytävät perheasunnot Tampereella suunnitellaan huolella elämän eri vaiheiden tarpeita silmällä pitäen ja sujuvaan arkeen panostaen. Toimivien pohjaratkaisujen lisäksi myytävät perheasunnot toteutetaan säilytystilojen runsauteen ja muunneltavuuteen huomiota kiinnittäen. Kun arki eri toimintoineen sujuu, jää enemmän aikaa elämästä nauttimiseen. Katso kaikki myytävät perheasunnot Tampereella ja lähde kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Perheasunnot Tampere

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Perheasunto mukavasta naapurustosta

Onni on ihanan huoleton perheasunto ja kotikortteli, jossa on turvallista temmeltää sisäpihan suojassa. Uusien kotien lisäksi haluamme luoda naapurustoja, joista löytyy puuhaa kaikenikäisille. Yhteisöllisyyden perustana ovat hyvät kodin ulkopuoliset tilat. Esimerkiksi Tampereen Lielahden kotikorttelissa naapuruston viihtyvyyteen on panostettu luomalla asukkaille mahdollisuus nikkaroida verstaalla ja järjestää lasten synttärikutsut korttelituvalla. Kanavakorttelissa puolestaan vesiharrastuksiin on helppo lähteä, sillä sup-laudat löytyvät kotitalosta. Tampereen Kalevan Paletissa arjen kiireiden päätteeksi on mukava vetäytyä talosaunan löylyyn tai ottaa korttelin yhteiskäyttöauton alle ja hurauttaa lasten kanssa Särkänniemeen. Siksi myytävä perheasunto onkin paljon enemmän kuin vain seinät ja kaunis sisustus. Se on lähtökohta hyvälle elämälle ja sujuvalle arjelle.

Uusi perheasunto Tampereella on huoleton valinta

Kukapa ei haluaisi perheelleen parhaita mahdollisia asumisolosuhteita. Uusi perheasunto on fiksu valinta, sillä uudiskohteessa ei remonttihuolet tai sisäilmaongelmat paina mieltä. Bonavan uudet myytävät perheasunnot toteutetaan myös nykyaikaisia asumissmukavuuksia hyödyntäen ja esimerkiksi lattialämmityksen ansiosta pattereita ei ole lainkaan seinillä. Näin perheen pienimpien on turvallista temmeltää uudessa kodissa.

Myytävät perheasunnot Tampereella kutsuvat harrastamaan

Laita lenkkitossut jalkaan ja suuntaa luontopoluille. Uudet myytävät perheasunnot Tampereella tekevät harrastamisesta helppoa ja hauskaa, sillä kotikorttelit asettuvat ihanteellisesti lähelle luontoa ja monipuolisia aktiviteettimahdollisuuksia. Ranta-Tampellan Kanavakorttelissa Näsijärven ranta polkuineen ja poukamineen löytyy kotikulmilta ja Särkänniemen seikkailupäivään voi suunnata kävellen. Kalevan Paletissa asutaan aivan Kiovanpuiston ja Tampereen uuden maauimalan kupeessa, ja Lielahden kotikorttelissa taas Lielahtikeskuksen perhetilat temppuilupaikkoineen ovat vain kadunylityksen päässä.

Perheasuntoja Tampereella hyvien kulkuyhteyksien varrelta

Harrastukset, kauppareissut, koulumatkat – lapsiperheiden päivittäiseen elämään mahtuu paljon menoja ja mietittävää. Sujuvan arjen kannalta perheasunto onkin fiksua ostaa hyvien kulkuyhteyksien ääreltä. Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella asettuvat ihanteellisesti julkisenliikenteen reittien varrelle ja autollakin lähteminen suuntaan kuin suuntaan on helppoa. Kulkuyhteydet paranevat entisestään uuden raitiotien myötä. Mikä parasta, monia palveluja on tuotu omaan naapurustoon. Tampereen Kalevan Paletissa asukkaiden ilona on mm. kaksi yhteiskäyttöautoa sekä säilytystilaa omille renkaille, Lielahden kotikorttelista puolestaan löytyy autonpesupaikka.

Uusi perheasunto palvelujen ääreltä

Lapsiperheille palvelujen sijainti on yksi merkittävimmistä tekijöistä uuden kodin ostopäätöksessä. Bonavan myytävät perheasunnot Tampereella tekevät arjen pyörittämisestä helppoa, sillä koulut, päiväkodit ja kaupat ovat käden ulottuvilla. Näin uuteen kotiin on helppo kotiutua ja lasten turvallista käydä koulutaipalettaan. Uudet perheasunnot Tampereella kutsuvat kävelyetäisyydelle Lielahtikeskuksen, Prismakeskuksen ja keskustan palveluista. Lisäksi uusien kotikorttelien yhteistiloista löytyy Postin automaatti, joten pakettien lähettäminen ja vastaanottaminen sujuu näppärästi kotoa käsin. Tutustu Tampereen vetovoimaisimpiin naapurustoihin ja valitse uusi perheasunto, jossa arki rullaa.

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 411 110 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-17