Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Tampere. Katso Bonavan uudet myytävät asunnot ja löydä omasi.

Myytävät asunnot Tampere

Kuvaus

Tampereen myytävät asunnot

Tampereen myytävät asunnot suunnitellaan asukkaita varten. Parhaissa asunnoissa ei ole kyse pelkästään upeasta arkkitehtuurista tai kauniista sisustuksesta vaan ennen kaikkea elämästä, jota niissä ja niiden ympärillä eletään. 

Koska uusi koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut, rakennamme Tampereelle sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja. Haluamme tehdä uuden asunnon ostamisesta sinulle mahdollisimman vaivattoman ja mukavan kokemuksen, joten kuljemme kanssasi koko matkan aina uuden asunnon suunnittelusta muuttoon saakka. Tutustu ja ihastu - tuttavalliset naapurustot ja uudet myytävät asunnot Tampereella odottavat uusia asukkaita.

Myytävät asunnot Tampere

Uudessa asunnossa kaikki on uutta, mikä tekee asumisesta huoletonta ja vaivatonta. Suunnittelussa on panostettu asuntojen muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen. Voit heittää hyvästit remonteille ja repsottaville nurkille vuosikausiksi. Tarjolla on sekä toimivapohjaisia yksiöitä ja kaksioita että kutsuvia kolmioita ja isompia perheasuntoja.

Katso kaikki myytävät asunnot Tampere ja löydä uusi ihana koti: myytävät yksiöt Tamperemyytävät kaksiot Tamperemyytävät kolmiot Tampere,  myytävät isommat asunnot Tampere.

Uusi koti Tampereelta?

Uusi asunto Tampereelta on huoleton, turvallinen ja vaivaton vaihtoehto. Koska uudessa kerrostalokodissa on kaikki kunnossa, voit unohtaa remonttitarpeet vuosikausiksi. Piha- ja lumitöistäkään kerrostaloasukkaan ei tarvitse huolehtia.  

Tampereen myytävät asunnot on suunniteltu huolella ja ne sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Suunnittelussa on panostettu muun muassa muunneltavuuteen, esteettömyyteen, laatuun, varusteluun ja hyvään äänieristykseen.

Uusi asunto Tampereelta tuo mielenrauhaa jo siksikin, että perustajaurakoitsijalla on kymmenen vuoden vastuu piilevistä virheistä. Uudiskohteen taloyhtiöllä on menot kontrollissa ja huolto-ohjelma ajan tasalla. Energiatehokkaiden ratkaisujen, kuten asuntokohtaisen vedenmittauksen ansiosta kulutus on maltillista. 

A-energialuokan koteja Tampereen järvimaisemissa

Härmälänrannan naapurustoon sijoittuvat kodit ovat nyt myynnissä. Omalle tontille asettuva Tampereen Vellamo 1 kutsuu Pyhäjärven välittömään läheisyyteen. Härmälänrannasta löytyvät sekä kattavat palvelut, hyvät julkisen liikenteen kulkuyhteydet, että kevyen liikenteen väylät, mutta silti sijainti on mainio keskellä virkistävää luontoa. Tampereen keskustan palvelut on täältä noin kuuden kilometrin virkistävän pyöräilymatkan päässä.

Näe ja koe Tampereella

Tampere sijaitsee kauniilla paikalla Näsijärven ja Pyhäjärven kainalossa. Kehittyvä Tampere on Pirkanmaan maakuntakeskus ja monipuolinen yliopistokaupunki. Väkiluvultaan se on Suomen kolmanneksi suurin kunta ja Pohjoismaiden suurin sisämaakaupunki. Kasvukeskuksena Tampere vetää puoleensa monen ikäisiä asukkaita. Uuteen asuntoon on helppo kotiutua, sillä tästä kotikaupungista löydät kaiken tarpeellisen mukavaa elämää ajatellen. 

Tampere on myös yksi kotimaisen matkailun suosikkikohteista, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on mukava sekoitus urbaania elämää, kulttuuria, shoppailua ja huvittelua. Täällä myös luonto on läsnä monine aktiviteetteineen. Tampereen myytävät asunnot kutsuvat viihtymään tuttavallisiin naapurustoihin.

Tampereella koko perheen voimin

Uudessa asunnossa Tampereella viihtyy koko perhe. Tekemistä löytyy yllin kyllin kaiken ikäisille. Kaupunki tunnetaan muun muassa Pyynikin upeasta ulkoilualueesta sekä Pyhäjärven kauniista maisemista. Pyynikin näkötorni on suosittu paikka, jonne on mukava piipahtaa nauttimaan maankuuluista tuoreista munkeista. Huimapäisimmät voivat laskeutua näkötornista köyttä pitkin koko 26 metrin matkan.

Särkänniemen huvipuisto on Tampereen tunnetuimpia vetonauloja. Särkänniemessä voi myös kiivetä Näsinneulan korkeuksiin, sukeltaa pinnan alle Akvaariossa tai lähteä satuilemaan Koiramäessä. Särkänniemen SuperPark sisäaktiviteettipuisto on koko perheen liikunnallinen huvittelupaikka ympäri vuoden säällä kuin säällä. 

Tampereen myytävät asunnot sijaitsevat kodikkaissa naapurustoissa, joista löytyy mukavia touhupaikkoja myös perheen pienimmille. Eri puolilta kaupunkia löytyy lisäksi ihania leikkipuistoja, joihin tullaan viihtymään myös kauempaa. Esimerkiksi Kirsi Kunnaksen runoihin perustuva teemaleikkipaikka Tiitiäisen Satupuisto Näsinkalliolla sekä Koskipuiston kupeessa sijaitseva Pikku Kakkosen puisto seikkailuratoineen, kiipeilytelineineen ja leikkipaikkoineen. Flowpark Varalasta löytyy köysiratoja, heiluvia polkuja, liaanihyppyjä, keinuja ja vaijeriliukuja. 

Kesäpäivää on ihana viettää vaikkapa Viikinsaaressa, joka sijaitsee Pyhäjärvellä vain parinkymmenen minuutin laivamatkan päässä Tampereen keskustasta. Sorsapuistosta puolestaan löytyvät Tampereen parhaat piknikpaikat. 

Nauti kulttuurista Tampereella

Uusi asunto Tampereella tarjoaa asukkailleen monipuolisia kulttuurikohteita. Museokeskus Vapriikissa on vaihtuvien näyttelyiden lisäksi pysyviä näyttelyitä. Täältä löytyvät myös Tampereen Kivimuseo, Tampereen luonnontieteellinen museo, Postimuseo, Mediamuseo Rupriikki, Jääkiekkomuseo ja Nukkemuseo.

Historian siipien havinaa voi aistia Työväenmuseo Werstaassa, joka kertoo Suomen työläisten arjesta ja työstä. Amurin työläismuseokorttelista löytyy kesäaikaan avoinna oleva puukorttelimuseo, joka muistuttaa entisten aikojen asuinoloista. Myös Lauri Viita -museo tarjoilee näköaloja pispalalaisen työläisperheen asumiseen ja elämään.

Tampereen Taidemuseo esittelee taidehistoriallisia teemoja ja nykytaiteen ilmiöitä, Sara Hildénin taidemuseo kokoelmateoksia modernismin klassikoista viimeisimpiin uushankintoihin. Pyynikinlinnassa pääsee tutustumaan Emil Aaltosen Museon taidekokoelmaan ja näyttelyihin.

Pientä jännitystä tarjoilevat Vakoilumuseo legendaarisine hahmoineen, vakoiluvälineineen ja agenttitesteineen sekä Poliisimuseo, jossa on myös lasten oma Poliisikamari. Lapsiperheitä vetää puoleensa myös Tampere-talossa asustava Muumimuseo.

Shoppaile ja herkuttele Tampereella

Tampereen myytävien asuntojen sijainti on lähellä kaupungin monipuolisia palveluja. Shoppailijan iloksi tarjolla on tavarataloja ja kauppakeskuksia, kuten Koskikeskus ja Tullintori. Bussilla tai omalla autolla pääsee kätevästi Pohjoismaiden suurimpaan liikekaupunkiin Ideaparkiin. Kaupungista löytyy myös monia tehtaanmyymälöitä, mm. Nokian Tehdastuote, Finlaysonin tehtaanmyymälä, Mokkamestareiden Paahtimomyymälä ja Dammenbergin suklaamyymälä.     

Ravintoloita Tampereella on moneen makuun. Persoonallisia herkuttelupaikkoja edustaa maankuuluista munkeistaan tunnettu kahvila, joka sijaitsee maailman korkeimman soraharjun eli Pyynikinharjun laelle rakennetun punagraniittisen näkötornin juurella. Kaupanpäälle avautuvat upeat näköalat Tampereen keskustaan sekä Pyhäjärven ja Näsijärven maisemiin. Ja kun Tampereella ollaan, paikallisiin maistiaisiin kuuluu mustamakkara. Kesäiseen elämänmenoon kuuluvat myös tunnelmalliset keskustan torikahvilat.

Myytävät asunnot Tampere

Tampereen asuntomyymälä
Tampereen asuntomyymälä

Hämeenkatu 15, 33100 Tampere

0800 418 500