Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myytävät asunnot Turku Kirstinpuisto Solina
Muuttovalmis

Turun Solina 3

Muuttovalmiita koteja urbaanin vehreissä maisemissa

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
51,5 - 77,5 m²
Huoneita:
2 - 3
Velaton hinta:
212 250 -
313 950 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis
Tutustu koteihin

Tervetuloa esittelyyn

Turun Solina 3:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme uusien kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa Solina 3:n sisustettuun esittelyasuntoon B68 (2h+kt, 51,5 m², 1. krs) osoitteeseen Nuutintie 5 tai Solina 14:n sisustettuun esittelyasuntoon as 10 (3h+kt, 68 m², 2. krs) osoitteeseen Heikintasku 4.
Varaa tapaamisaika

Muuta vaikka heti

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Solina 3:n uudesta Bonava-kodista 15.2.–31.3., maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet.

Turun Solina 3

Tutustu, ihastu ja löydä uusi Bonava-kotisi.

Kuvaus

Muuttovalmiita koteja urbaanin vehreissä maisemissa

Haaveiletko uudesta kodista Linnakaupungissa? Muuttovalmis Solina 3 kutsuu raikkaan moderniin ja viihtyisän vehreään naapurustoon upouuteen Kirstinpuistoon.

Asunto Oy Turun Kirstinpuiston Solina 3 tuo uusia kerrostalokoteja Kirstinpuiston uudenraikkaan asuinalueen sydämeen. Omalla tontilla sijaitsevassa uudiskohteessa yhdistyvät kerrostaloasumisen huolettomuus, keskustan urbaani syke, kylämäinen yhteisöllisyys sekä viehättävän puistoalueen vehreys. Tarjolla on vielä valikoima reilun kokoisia kaksioita sekä avaria kolmioita. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota muun muassa hyvään äänieristykseen sekä laadukkaisiin sisustusmateriaaleihin. Kotien lattialämmitys ja korkeat ikkunat lisäävät asumisviihtyvyyttä. Lähes kaikkien kotien oleskelutilat jatkuvat lasitetuille parvekkeille, osassa tunnelmaa luo ranskalainen parveke. Näissä arvonsa säilyttävissä Bonava-kodeissa elät kohtuullisin asumiskustannuksin ja ilman remonttihuolia.

Kehittyvä Kirstinpuisto kutsuu uuteen kotiin

Upouutena asuinalueena Kirstinpuisto tarjoaa turvallisen, eloisan ja moderniin arkeen soveltuvan kotipaikan koko perheelle. Alueen suunnittelussa on panostettu muun muassa toimiviin kevyen liikenteen väyliin, ekologisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä mielenkiintoiseen arkkitehtuuriin. Turvalliset ja viihtyisät korttelipihat avautuvat kauniiseen vesi- ja valoaiheiseen keskuspuistoon, joka valmistuu arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä. Polkupyörille on varattu käytännölliset säilytystilat myös Solinan kotikorttelissa. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Palvelujen läheisyys ja jouhevat joukkoliikenneyhteydet tuovat arkeen ihanaa huolettomuutta. Puistovyöhykkeen toiselle puolelle viereiseen kortteliin on suunnitteilla lähikauppa. Täällä kaikki tarpeellinen löytyy läheltä. Tervetuloa ikimuistoiselle kotimatkalle kohti kehittyvää Kirstinpuistoa.

Kuvat

Naapurusto

 • Kirstinpuiston kotikortteli

  Turun Kirstinpuisto tuo keskustaan uuden modernin asuinalueen, joka tarjoilee sekä rauhallista kylätunnelmaa että virkeää yhteisöllisyyttä. Täällä on kaikkea, mitä mukavalta asumiselta voi odottaa. Katso video ja ihastu Kirstinpuistoon.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (mm. ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Autopaikat

Uutiset

Myytävät asunnot