Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Turku Kirstinpuisto Solina 14 julkisivu visualisointi
Myynnissä

Turun Solina 14

Viihtyisiä uusia koteja urbaaniin Kirstinpuistoon

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
30 - 68 m²
Huoneita:
1 - 3
Velaton hinta:
169 590 -
343 190 €
Valmistuminen:
Arviolta 6/2023
Tutustu koteihin

Tervetuloa esittelyyn

Turun Solina 14:n esittelyt

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Esittelemme Turun Solina 14:n kotien suunnitelmia myös henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tervetuloa asuntomyymäläämme osoitteeseen Maariankatu 1 tai sisustettuun esittelyasuntoon as 10 (3h+kt, 68 m², 2. krs) osoitteeseen Heikintasku 4.
Varaa tapaamisaika

Valmistuu pian

Hyödynnä tuhansien eurojen arvoinen etu

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta Bonava-kodista 15.2.–30.4., maksamme puolestasi 12 kuukauden hoito- ja pääomavastikkeet.

Virtuaalikierros

Tutustu Solina 14:n 68-neliöiseen kulmahuoneistoon

Video

Tutustu, ihastu ja löydä uusi Bonava-kotisi.

Kuvaus

Viihtyisiä uusia koteja urbaaniin Kirstinpuistoon

Turun Solina 14 toivottaa tervetulleeksi uuteen kotiin vehreään ja raikkaan moderniin Iso-Heikkilän naapurustoon Kirstinpuistoon. Kodit ovat nyt myynnissä.

Asunto Oy Turun Solina 14 kutsuu Kirstinpuistoon uuden asuinalueen sydämeen, lyhyen matkan päähän Turun keskustan palveluista. Omalle tontille nouseva uudiskohde tuo uusia huolettomia koteja urbaanin vehreään naapurustoon. 7-kerroksiseen uudiskohteeseen rakentuu 66 uutta Bonava-kotia yksiöistä kolmen ja neljän huoneen perheasuntoihin. Monipuolinen huoneistovalikoima vastaa moneen eri elämäntilanteeseen, kotien neliöiden vaihdellessa 30:n ja 68:n välillä. Kaikissa kodeissa on lattialämmitys, isot ikkunat sekä oma parveke. Suurin osa parvekkeista on lasitettu ja osaa kodeista koristaa lisäksi tunnelmallinen ranskalainen parveke.

Solina 14:n suunnittelutyössä on korostettu erityisesti asuntojen laadukkaita sisustusmateriaaleja, avaria ja valoisia asuntopohjia sekä käytännöllisiä yhteistiloja. Polkupyörille tulee erinomaiset säilytys- ja huoltotilat, ja pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu. Turvallisen ja viihtyisän kotikorttelin kruunaa suojaisa ja vehreä sisäpiha. Pihalle toteutetaan toiminnallinen yhteiskäyttötila, jossa voi nauttia muun muassa saunan löylyistä arjen lomassa.

Osakkeena myytävät autopaikat sijoitetaan Heikintaskun pysäköintialueelle, pihan autokatoksiin sekä erilliseen parkkihalliin. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Arvonsa säilyttävissä Bonava-kodeissa elät kohtuullisin asumiskustannuksin, ilman turhia remonttihuolia. Tutustu nyt Solina 14:n myynnissä oleviin asuntoihin ja löydä oma kotisi.

Osana uuden asuinalueen kehityskulkua

Kirstinpuisto tarjoaa upouutena asuinalueena turvallisen, eloisan ja moderniin arkeen soveltuvan kotipaikan koko perheelle. Alueen suunnittelussa korostuu toimivat kevyen liikenteen väylät, ekologisuus, yhteisöllisyys sekä mielenkiintoinen arkkitehtuuri. Kirstinpuiston viherrakentamisessa panostetaan viihtyisän vehreisiin piha-alueisiin, viherkattoihin sekä valaistuihin hulevesiaiheisiin. Arki on ihanan sujuvaa jouhevien joukkoliikenneyhteyksien sekä palveluiden läheisyyden ansioista. Alueen puistovyöhyke valmistuu arviolta vuoden 2023 loppuun mennessä. Puistovyöhykkeen toiselle puolelle kahden korttelin päähän on suunnitteilla lähikauppa. Täällä kaikki tarpeellinen on kävelymatkan päässä. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle kohti kehittyvää Kirstinpuistoa.

Kuvat

Naapurusto

 • Ekologinen Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmiin sisältyykin urbaanin kaupunkimaiseman ohella pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa kaupunkien ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (muun muassa ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Autopaikat

Uutiset

Myytävät asunnot

Löydä unelmiesi koti

Kuinka monta huonetta tarvitset?

Mitä muuta toivot kodiltasi?
0
Vapaa
Alustava varaus
Varaussopimus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.