Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Turku Kirstinpuisto Solina 14 julkisivu visualisointi
Muuttovalmis

Turun Solina 14

Viihtyisiä muuttovalmiita koteja Kirstinpuistossa

Tontin omistus:
Oma
Pinta-ala:
30 - 68 m²
Huoneita:
1 - 4
Velaton hinta:
169 590 -
343 190 €
Valmistuminen:
Muuttovalmis

Turun Solina 14

Ilmalämpöpumppu kaupan päälle

Kun teet kaupat Solina 14:n uudesta kodista 1.6.-31.7.2024, saat kaupan päälle viilentävän ilmalämpöpumpun asennettuna. Muuta vaikka heti ja nauti kesästä uudessa, mukavan viileässä kodissasi.

Turun Solina 14 as 34

Esittelyasunto: 2h+kt, 51 m²

Turun Solina 14 as 65

Esittelyasunto: 3-4h+kt+s, 68 m²

Seuraavat esittelyt

Turun Solina 14

Heikintasku 4 20200 Turku

Katso tarkemmat tiedot

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Turun Solina 14:n muuttovalmiisiin Bonava-koteihin, joista asunnot 65 (3-4h+kt+s, 68 m², 7. krs) ja 49 (2h+kt, 51,5 m², 6. krs) on sisustettu esittelyasunnoksi. Varaa sinulle sopiva aika oheisesta kalenterista. Esittelemme Solina 14:n koteja myös Teamsin välityksellä.
Varaa tapaamisaika

Kuvaus

Viihtyisiä muuttovalmiita koteja Kirstinpuistossa

Turun Solina 14 toivottaa tervetulleeksi uuteen kotiin vehreään ja raikkaan moderniin Iso-Heikkilän naapurustoon Kirstinpuistoon. Kodit ovat nyt valmiita, joten muuttamaan pääset vaikka heti.

Asunto Oy Turun Solina 14 kutsuu Kirstinpuistoon uuden asuinalueen sydämeen, lyhyen matkan päähän Turun keskustan palveluista. Omalla tontilla sijaitseva uudiskohde tarjoaa uusia huolettomia koteja urbaanin vehreästä naapurustosta. 7-kerroksisessa uudiskohteessa on 66 kotia yksiöistä kolmen ja neljän huoneen perheasuntoihin. Monipuolinen huoneistovalikoima vastaa moneen eri elämäntilanteeseen, kotien neliöiden vaihdellessa 30:n ja 68:n välillä. Kaikissa kodeissa on lattialämmitys, isot ikkunat sekä oma parveke. Suurin osa parvekkeista on lasitettu ja osaa kodeista koristaa lisäksi tunnelmallinen ranskalainen parveke.

Solina 14:n suunnittelutyössä on korostettu erityisesti asuntojen laadukkaita sisustusmateriaaleja, avaria ja valoisia asuntopohjia sekä käytännöllisiä yhteistiloja. Polkupyörille on erinomaiset säilytys- ja huoltotilat, ja pesupisteessä onnistuu näppärästi koiran tassujen, lasten kuravaatteiden sekä polkupyörän pesu. Turvallisen ja viihtyisän kotikorttelin kruunaa suojaisa ja vehreä sisäpiha. Pihan toiminnallisessa yhteiskäyttötilassa voi nauttia muun muassa saunan löylyistä arjen lomassa.

Osakkeena myytävät autopaikat sijaitsevat Heikintaskun pysäköintialueella, pihan autokatoksissa sekä erillisessä parkkihallissa. Jokaiselle autopaikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen. Arvonsa säilyttävissä Bonava-kodeissa elät kohtuullisin asumiskustannuksin, ilman turhia remonttihuolia. Tutustu nyt Solina 14:n muuttovalmiisiin asuntoihin ja löydä oma kotisi.

Osana uuden asuinalueen kehityskulkua

Kirstinpuisto tarjoaa upouutena asuinalueena turvallisen, eloisan ja moderniin arkeen soveltuvan kotipaikan koko perheelle. Naapuruston suunnittelussa korostuvat toimivat kevyen liikenteen väylät, ekologisuus, yhteisöllisyys sekä mielenkiintoinen arkkitehtuuri. Aluetta halkoo upea puistovyöhyke, ja viherrakentamisessa panostetaan myös viihtyisän vehreisiin piha-alueisiin, viherkattoihin sekä valaistuihin hulevesiaiheisiin. Arki on ihanan sujuvaa jouhevien joukkoliikenneyhteyksien sekä palveluiden läheisyyden ansioista. Lähin kauppa palvelee kahden korttelin päässä, ja kaikki tarpeellinen löytyy kävelyetäisyydeltä. Tervetuloa mukavalle kotimatkalle kohti kehittyvää Kirstinpuistoa.

Kestävää asumista

Neighbourhood sustainability

Kestävät suunnitteluratkaisut

 • Solina 14:ssa on kaukolämpö ja lämpö jaetaan asuinhuoneistoihin lattialämmitysverkoston avulla.
 • Hyvien liikenneyhteyksien, kattavien pyöräilyreittien ja kehittyvien lähipalvelujen äärellä.
 • Omalla puistovyöhykkeeseen rajautuvalla tontilla, lyhyen matkan päässä kaupungin tarjonnasta. Oman tontin edut
 • Jokaisella autopaikalla on valmius sähköauton lataamiseen tai auton lämmittämiseen. Autopaikat
Oma tontti

Asunto Oy Turun Solina 14 sijaitsee omalla tontilla.

Neighbourhood sustainability

Esittelyasunto

Kuvat

Naapurusto

 • Ekologinen Kirstinpuisto

  Kirstinpuisto on mukana kansainvälisessä iWater-hankkeessa, jonka tavoitteena on löytää uusia keinoja hulevesien hallintaan viherkertoimien avulla ja näin parantaa kaupunkien edellytyksiä sopeutua ilmastonmuutokseen. Kirstinpuiston suunnitelmiin sisältyykin urbaanin kaupunkimaiseman ohella pihojen ja puistojen runsas kasvillisuus. Hulevesiongelmien hillitsemisen lisäksi riittävä viherkerroin parantaa kaupunkien ilmanlaatua, sitoo hiilidioksidia ja lisää viihtyvyyttä.

 • Kulkuyhteydet

  Kirstinpuistosta on hyvät ja monipuoliset kulkuyhteydet joka suuntaan. Iso-Heikkilän alueella kulkee useita bussilinjoja: 8, 32, 42, 100 ja 220. Juna-asemalle on noin kilometri, linja-autoasemalle ja Turun satamaan 2,5 kilometriä. Asuinalueella panostetaan myös kevyen liikenteen väyliin, joten pyöräillen pääsee jouhevasti paikasta toiseen. Koska kaikki tarpeellinen on lähellä ja kulkuyhteydet toimivat, Kirstinpuistoon voi muuttaa huoletta ilman autoa.

 • Luonto ja liikuntamahdollisuudet Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistossa eletään nimensä mukaisesti puistojen ympäröimänä. Alueen vesiaiheinen keskuspuisto sijaitsee aivan uusien Bonava-kotien vieressä. Noin 500 metrin päästä löytyvä Saippua Center tarjoaa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ryhmäliikuntakeskuksineen, kuntosaleineen, tanssikouluineen, joogastudioineen ja thainyrkkeilyseuroineen. Kulttuurihistoriallisesti arvokkaaseen Ruissalon viherkeitaaseen on vain noin kolmen kilometrin matka, jonka polkaisee vaikkapa pyörällä.

 • Palvelut Kirstinpuistossa

  Kirstinpuistoon on helppo kotiutua, koska kaikki tärkeä on lähellä. Kauppatorille ja Stockmannille on matkaa noin 2 km, Aurajokirantaan ja Turun linnaan vajaat 2 km, Turun kaupunginteatteriin ja Logomoon noin 2 km. Lähikauppoja ja lounasravintoloita suunnitellaan kotikulmille runsaasti. Naapurustossa on myös useita päiväkoteja (muun muassa ranskankielinen ja suomalais-venäläinen) sekä kouluja. Turun yliopiston kampusalueelle on noin kolme kilometriä.

Autopaikat

Ajankohtaista

Myytävät asunnot