Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Ennakkovaraajan etu

Kun teet varaussopimuksen Vantaan Hillan uudesta kodista 16.3.–31.5., saat kaupan päälle mikroaaltouunin, teräksisen sävyiset kodinkoneet keittiöön sekä peilikaapin ja tilavamman allaskalusteen kylpyhuoneeseen. Edun arvo on noin 2 000 euroa.

Kuvaus

Rauhallinen kulmahuoneisto ja oma ihana piha

Pientaloalueen kainaloon asettuva Hilla tarjoilee kylämäistä tunnelmaa ja kodikasta yhteisöllisyyttä. Tähän ensimmäisen kerroksen avaraan kotiin kuuluu lasitetun terassin lisäksi oma istutuksin ja pensasaidoin rajattu piha. Mikä parasta, kodilla ei ole lainkaan seinänaapureita.

Kun teet varaussopimuksen tästä kodista 16.3.-31.5., saat kaupan päälle mikroaaltouunin, teräksisen sävyiset kodinkoneet keittiöön sekä peilikaapin ja tilavamman allaskalusteen kylpyhuoneeseen. Edun arvo on noin 2 000 euroa.

Oleskelutilat

Kodin sydän on olohuoneen ja keittotilan muodostama tilava ja valoisa kokonaisuus. Keittotilassa on Puustellin kalusteet ja Electroluxin uuni, induktiotaso, astianpesukone sekä erilliset jääkaappi ja kaappipakastin. Kalustemikrolle on tilavaraus yläkaapistossa. Eteisen ja makuuhuoneiden Puustelli-kaapistojen lisäksi säilytystilaa tarjoaa kodin yhteydessä sijaitseva irtaimistovarasto.

Pesutilat

Kodissa on tilava kylpyhuone sekä erillis-wc, joiden huolella valitut värit ja materiaalit loihtivat harmonisen ilmeen. Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys, korkea pyykkikaappi, suihkukulma kirkkailla kääntyvillä suihkuseinillä sekä tilavaraus pesutornille. Allaskalusteen yläpuolella on peili led-valaisimella. Tunnelmaa luovat tyylikkäät kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus.

Sisustusvalinnat

Kun olet mukana jo rakentamisen alkuvaiheessa, pääset valitsemaan uuteen kotiisi sinulle mieleisimmät värit ja materiaalit. Sisustussuunnittelijamme ovat laatineet avuksesi kolme upeaa keittiötyyliä sekä kylpyhuoneen tyylikokonaisuuden, jotka tekevät uuden kodin sisustusvalinnoista ihanan inspiroivaa ja huolettoman helppoa. Hintaan sisältyvien vaihtoehtojen lisäksi valittavanasi on lisähintaisia tyylejä ja lisäpaketteja, joilla voit halutessasi muuttaa kotisi ilmettä.

Yhteistilat

Asukkaiden yhteisessä käytössä ovat talosauna, pesutupa ja kuivaushuone, sekä varastotilat lastenvaunuille ja ulkoiluvälineille. Suojaisa kotipiha istutuksineen, lasten leikkialueineen, grillipaikkoineen ja istutuslaatikoineen luo mukavan ympäristön yhteiselle ajanvietolle. Pihalta löytyvät lisäksi polkupyörän huoltopiste sekä runkolukittavat polkupyörätelineet. Lasten iloksi lähin leikkipuisto sijaitsee viereisessä Sipulipuistossa, jonne pääsee ilman yhdenkään autotien ylitystä. Läpiajoliikenteeltä rajoitettu vehreä ympäristö ja digitaalinen iLOQ-lukitus takaavat turvalliset puitteet huolettomalle asumiselle.

Autopaikat

Osakkeina myytävät autopaikat sijaitsevat pihalla. Jokaiselle paikalle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat

Naapurusto

 • Luonto ja harrastusmahdollisuudet

  Naapurusto tarjoaa liikkujalle paljon vaihtoehtoja ja kävelymatkan päässä ovat muun muassa Hiekkaharjun golfkenttä, Tenniskeskus, Malminniityn frisbeegolfrata sekä kuntosali. Itsensä voi haastaa myös Möskärin kuntoportailla tai nauttia rauhallisemmasta reippailusta Hiirilampien ulkoilualueella. Hiekkaharjun urheilupuiston lajivalikoimaan lukeutuvat muun muassa yleisurheilu, beach volley ja koripallo. Talvisin kenttä jäädytetään luistelijoita varten.

 • Sujuvat kulkuyhteydet

  Hiekkaharjussa kaikki on mukavan lähellä. Juna-asemalle kipaisee nopeasti, sillä matkaa on vain 800 metriä. Tikkurila on vain yhden pysäkinvälin päässä, ja Rautatientorillekin hurauttaa 22 minuutissa. Korttelin läheisyydessä on myös bussipysäkki. Työmatkapyöräily käy sujuvasti radanvartta seurailevaa laatureittiä pitkin. Hillan suunnittelussa pyöräilijät on otettu hyvin huomioon tarjoamalla turvalliset säilytystilat sekä mahdollisuus polkupyörän huoltoon.

 • Palvelut naapurustossa

  Hiekkaharjun paikallispalvelut, kuten lähikauppa Manteli, sijoittuvat aseman ympäristöön. Tikkurilan runsaan palvelu- ja ravintolatarjonnan äärelle on vain lyhyt pyrähdys, ja kauppakeskus Dixi sijaitsee noin 1,7 kilometrin päässä Hillasta. Tikkurilasta löytyvät myös kaupungin palvelut, kuten terveyskeskus, neuvola, hammashoitola, kirjasto sekä kaksi nuorisotilaa. Päiväkodit, koulut ja lukio sijaitsevat kaikki 1,5 kilometrin säteellä.

  Lue lisää
 • Monipuolinen kulttuuritarjonta

  Tikkurilasta on muotoutunut Vantaan kulttuurielämän keskus, jossa voi nauttia niin musiikista ja elokuvista kuin teatteritaiteestakin. Poikkeuksellisen upeat puitteet vapaa-ajan vietolle tarjoilevat 50-luvun nostalgiaa henkivä elokuvateatteri Bio Grand sekä Tikkurilan vanhan silkkitehtaan kunnostetuissa tiloissa esiintyvän Teatteri Vantaan Silkkisali. Nuorten maksutonta taidetoimintaa järjestää jokirannassa sijaitseva Kulttuuritehdas Vernissa.

  Makupaloja kulttuurinnälkään

Autopaikat