Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Vantaan Pikkulehdokki

Arvioitu valmistuminen: syksy 2021

Valitse uusi koti luonnon ääreltä viihtyisästä Kaivokselasta

Pikkulehdokin uudet kodit kutsuvat rauhalliseen ja luonnonläheiseen Kaivokselaan. Täällä on helppo viihtyä ja nauttia huolettomasta asumisesta uudenraikkaassa kodissa ja mukavassa naapurustossa. Lenkille ja hiihtoladulle pääset kotiovelta ja pihapiirissä voit viettää aikaa naapureiden kanssa vaikka rantalentopalloa pelaten.

Asunto Oy Vantaan Pikkulehdokki tuo Kaivokselan sympaattiseen naapurustoon 35 huoletonta uudisasuntoa. Suunnitteilla oleva kuusikerroksinen Pikkulehdokki on kotikorttelin viimeisimpiä rakennuksia. Monipuolisesta huoneistojakaumasta löytyy sopiva koti niin sinkuille, pariskunnille kuin perheillekin – asuntoja on yksiöistä kolmen makuuhuoneen koteihin. Pikkulehdokin kodit on suunniteltu esteettömiksi, valoisiksi ja toimiviksi huomioiden riittävät säilytystilat. Osassa kodeista saadaan nauttia näkymistä kolmeen ilmansuuntaan, joissakin on myös oma sauna. Kaikkiin asuntoihin tulee lasitettu parveke tai tunnelmallinen ranskalainen parveke. Kotikokkien iloina ovat kotimaisen Puustellin kaapistot ja Boschin kodinkoneet. Asumismukavuutta lisäävät myös lattialämmitys sekä energiaa ja kustannuksia säästävä huoneistokohtainen ilmanvaihto.

Toimivat yhteistilat ja oma rantalentopallokenttä

Pikkulehdokin asukkaana käytössäsi on tunnelmallinen saunaosasto vilvoitteluterasseineen. Taloyhtiön pesutuvassa peset ja kuivaat kätevästi isommankin pyykin. Varastotilaa löytyy omien irtainvarastojen lisäksi niin polkupyörille, ulkoiluvälineille kuin lastenvaunuillekin. Kiireitä helpottaa Postin automaatti, jonka ansiosta voit noutaa ja lähettää paketteja itsellesi sopivimpaan aikaan. Hyvin suunnitellulla piha-alueella viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Suojaisan pihan ikioma rantalentopallokenttä innostaa liikkumaan yhdessä ja vaikka kisaamaan naapuritaloyhtiön joukkuetta vastaan. Perheen pienimpien aika kuluu hiekkalaatikolla ja leikkialueella, lisäksi pihalta löytyy alueita rauhalliseen oleskeluun. Osakkeina myytävät autopaikat sijoittuvat pääosin erilliseen pysäköintihalliin Pikkulehdokin läheisyyteen. Kun annat yhteystietosi nyt, pidämme sinut ajan tasalla Pikkulehdokin suunnittelun etenemisestä ja pääset varaamaan oman kotisi ennen julkisen ennakkomarkkinoinnin aloitusta. Tontilla alkaa tapahtua arviolta alkusyksyllä 2020.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Koteja yhteensä
35
Tontin omistus
Vuokra
Valmistuminen
Loppusyksystä 2021

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Kun olet ajoissa mukana, pääset vaikuttamaan uuden kotisi materiaalivalintoihin.

Tutustu sisustustyyleihin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut