Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Varaussopimus

Pikkulehdokki A 17, 2 huonetta, 40,5 m²

Naapurusto

  • Kaivokselan lähipalvelut

    Pikkulehdokkiin on helppo kotiutua, sillä Kaivokselan, Myyrmäen ja Malminkartanon kaupat ja palvelut ovat vain kävely- ja pyöräilymatkan päässä. Kauppakeskuksen lisäksi Myyrmäestä löytyvät myös mm. terveydenhuollon palvelut sekä kirjasto. Lapsiperheiden iloksi päiväkoti on lähellä ja Kaivokselan alakouluun on matkaa noin 1,7 kilometriä.

  • Luonnon äärellä sielu lepää

    Pikkulehdokissa asutaan kodikkaasti luonnon helmassa ja lenkkipolkujen äärellä. Lähimmät ulkoilureitit alkavat jo kotiovelta, ja esimerkiksi porrastreeniin Malminkartanonhuipulle tai hiihtolenkille Keskuspuistoon on mukava matka. Kotikortteli rajautuu kasvistoltaan rikkaaseen ja kulttuuriperinnöllisesti arvokkaaseen purolaaksoon, joka on osa Vantaanjoen lasku-uomaa. Täällä voit kuulla satakielen laulavan ja puron solisevan.

  • Kulkuyhteydet

    Kaivokselasta on hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan. Autolla pääset helposti niin Vihdintielle, Hämeenlinnanväylälle kuin Kehäteille. Malminkartanon juna-asemalle on noin 800 metriä ja Myyrmäen asemalle noin 1,5 kilometriä, lisäksi Myyrmäestä kulkevat monet bussireitit. Lähin bussipysäkki on aivan Pikkulehdokin kohdalla. Suurin osa autopaikoista on erillisessä pysäköintihallissa ja muutama paikka pihalla.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-17 (ilmainen) Myymälä avoinna ma-to klo 12-17