Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kaksi kattausta jouluun

Kattaus on puoli ruokaa. Jouluna se on vieläkin enemmän. Onko sinun tyylisi klassinen vai moderni? Kata joulupöytä kodistasi löytyvin materiaalein, tuoreella vihreällä höystettynä.

Tunnelma syntyy pienillä oivalluksilla

Jouluna on paras hetki miettiä tunnelmallisen juhlapöydän kattausta. Mikä onkaan sen ihanampaa kuin viettää aikaa yhdessä pöydän ääressä sekä nauttia pöydän antimista ja parhaasta seurasta läheisten kanssa.

Vietätpä joulua upouudessa kaupunkikodissa, vanhan ajan mökkimiljöössä tai vaikkapa ulkomailla, voit vaihdella juhlapöydän tunnelmaa helposti pienillä elementeillä. Ideoimme iloksesi kaksi kaunista kattausta, modernin ja klassisen, joista voit poimia mieleisesi vinkit omaan joulukattaukseesi.

Yhteistä molemmille kattauksille on vihreys. Jos et voi lähteä itse metsään joulupöydän koristeita etsimään, voit hankkia tarvittavan myös kukkakaupasta. Esimerkiksi nipusta kuusenoksia ei tarvitse maksaa mansikoita. Päästät vain luovuutesi valloilleen ja loihdit joulupöydästäsi vastustamattoman.

Klassinen kattaus

Klassiseen kattaukseen valitsimme luonnonvalkoisen posliiniastiaston vanhan ajan tunnelmaa korostavalla maalaismaisella ilmeellä. Tyyliä vahvistaaksemme kattaukseen otettiin mukaan myös uusia lautasia, kirpputorilta taiottuja viinilaseja sekä pellavaiset lautasliinat. Iso kuusenoksa tuoksuu ihanalta ja vie ajatukset luontoon. Kun lisukkeeksi asetellaan joulutähtiä, saksanpähkinöitä ja joulunpunaisia tekstiilejä, kattaus on täydellinen.

Moderni kattaus

Moderni kattaus luottaa konstailemattomaan ja pelkistettyyn tyyliin ilman suurempia koukeroita. Nyt panostetaan suoriin linjoihin ja selkeään rytmiin. Kultaiset yksityiskohdat, jouluiset koristeet ja kynttilänjalat tuovat kokonaisuuteen ripauksen luksusta. Ota kattaukseen mukaan harkiten ja lisähöysteeksi myös vehreyttä joulukuusenoksin. Tämä moderni kattaus on tehty helposti toteutettavista ideoista sekä kaunista ja tunnelmallisista yksityiskohdista.

Somista koko koti joulukuosiin

Kodikasta joulutunnelmaa voi taikoa sisustukseen myös monella muulla tapaa: kynttilöin, valoin ja askarrellen. Nappaa omaksesi helpot ja hauskat vinkit kodin joulusisustukseen