Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
 Joulukattaus kahdella tavalla - Sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan juhlakattaus Turun Lyhdynkantajassa.

Joulukattaus kahdella tavalla

Moderneissa joulukattauksissa käytetään rohkeasti erilaisia materiaaleja. Sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan juhlakattauksessa sekä iltapalakattauksessa uusi ja vanha kietoutuvat kiehtovalla tavalla yhteen.

Joulu uudessa kodissa

Ensimmäinen joulu uudessa kodissa on aina mieleenpainuva. Kaikki on ihanan uutta ja raikasta, mutta läsnä ovat myös historiaa henkivät joulun perinteet sekä tutun turvalliset esineet ja asiat. Uuden kodin ainutlaatuinen tuoksu yhdistettynä joulun aromeihin – havuihin, mausteisiin ja jouluruokiin – tekee hetkestä ikimuistoisen.

 

Joulukattaus kahdella tavalla - Bonava-kodit tarjoavat upeat raamit niin ikimuistoisiin juhlahetkiin kuin sujuvaan arkeen.

Ruokapöytä on usein koko kodin sydän, etenkin joulun aikaan. Sen ympärille kokoonnutaan koko perheen voimin, ja siksi kattaus on mukava valmistella jo hyvissä ajoin ennen jouluateriaa. Joulupöydän kattaus virittääkin osaltaan jännittävää joulutunnelmaa. Kodin muu joulukoristelu saa tukea joulupöydän koristelua tai päinvastoin – joulun tunnelman luomisessa saa olla rento ote. Turussa, modernissa puutalossa sijaitseva Bonava-koti on luonut tyylikkään miljöön sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan jouluisille kattauksille.

Juhlakattaus on yhdistelmä uutta sekä vanhaa

Juhlakattaus kunnioittaa tänä vuonna tarinoita. Kattauksen astiat ovat kulkeneet matkassa pitkään, ja ne ovat kaikki ansainneet oman paikkansa joulupöydässä. Osa astioista on saatu, osa tullut perintönä, jotkin hankittu vuosia sitten ja toiset taas aivan äskettäin. Kerroksellisuus ja mielenkiintoiset yhdistelmät tekevät ruokailuun käytettävistä astioista ja aterimista osan jouluateriaa.

Joulukattaus kahdella tavalla - Sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan juhlakattauksessa sekä iltapalakattauksessa uusi ja vanha kietoutuvat kiehtovalla tavalla yhteen.
Joulukattaus kahdella tavalla - Moderneissa joulukattauksissa käytetään rohkeasti erilaisia materiaaleja..

Luonnon raikasta tuoksua toistavat havut, katajat, männyt ja kuusenoksat muodostavat massiivipuupöydälle tunnelmallisen maton, jota kynttilät ja iki-ihanat joulukaktukset täydentävät. Turun Linnanfältin kotikorttelin tunnelmaan sopien kattauksessa sidotaan kauniilla tavalla yhteen uutta sekä vanhaa.

Iltapalakattauksessa tunnelma on leikkisä

Jouluinen iltapalakattaus rikkoo rajoja. Tähän kattaukseen inspiraatiota ovat antaneet kotien suunnittelussa hyödynnettävät materiaalikollaasit. Lattia- ja seinälaatat muuntuvat rohkeasti tarjoilualustoiksi. Turun Vanhalta Suurtorilta hankitut puupäreet tuovat kattaukseen vanhan ajan tunnelmaa, ja keraamiset astiat, pellavaservietit sekä tuoreet katajat täydentävät materiaalikokonaisuutta. Jokaisella istuinpaikalla on myös oma tuikkukynttilä ja hyasintti – tämä helppo ja näyttävä kattausvinkki soveltuu mihin tahansa juhlaan.

 Joulukattaus kahdella tavalla - Juhlakattaus on yhdistelmä uutta sekä vanhaa.
 Joulukattaus kahdella tavalla - Sisustussuunnittelija Tomi Kouvolan juhlakattaus.

Kattaus on leikkisä ja vaihtelee tarkoituksella jokaisen paikalla. Iltapalakattaus rikkoo rajoja symmetrisyyden, astioiden käytön ja joulutraditioiden suhteen, mutta sopii täydellisesti ympäristöönsä. Sävymaailma on kuitenkin pidetty muuhun sisustukseen nähden sopivan luonnollisena ja rouheana.

Uudet Bonava-kodit tarjoavat upeat raamit niin ikimuistoisiin juhlahetkiin kuin sujuvaan arkeen. Tutustu myös kokoamiimme ajankohtaisiin sisustustrendeihin ja inspiroidu.

Joulukattaus kahdella tavalla Turun Lyhdynkantajassa.
Joulukattaus kahdella tavalla - Iltapalakattauksessa tunnelma on leikkisä.