Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Bonava tekee yhteistyötä Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa.

Hope

Teemme yhteistyötä Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa. Haluamme tuoda hyväntekemisen nyt myös lähelle sinua.

Yhteistyöllä voimme auttaa

Bonava on tehnyt Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n kanssa yhteistyötä aina vuodesta 2017. Osana yhteistyötä asiakkaillamme ja henkilökunnallamme on mahdollisuus tehdä tavara- ja vaatelahjoituksia, jotka asiakaspalvelumme toimittaa eteenpäin Hopelle. Lisäksi Bonava tukee Hopen toimintaa lahjoittamalla viisi euroa jokaisesta saadusta asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksesta. Yhdessä pystymme tekemään paljon hyvää.

Hyvä kiertoon tärkeän asian puolesta

Muuttosi lähestyessä olet ehkä jo aloittanut tavaroiden läpikäymisen ja huomannut, että sinulla on omalle perheellesi tarpeettomia harrastusvälineitä, kodintekstiilejä ja astioita tai lasten kenkiä, vaatteita ja leluja. Laita muuttosi yhteydessä hyvä kiertoon tärkeän asian puolesta ja lahjoita kauttamme hyväkuntoiset tavarat niitä tarvitseville. Kuljetamme lahjoitukset Hopelle, joka toimittaa ne mahdollisuuksien mukaan aina suoraan lahjoituskohteeseen.

Pienellä vaivalla iso apu

Muutama kuukausi muuttosi jälkeen lähetämme sinulle sähköpostitse linkin asiakastyytyväisyyskyselyyn. Annathan arvokkaan aikasi vastaamalla kyselyyn, sillä lahjoitamme jokaisesta vastauksesta viisi euroa Hope-yhdistykselle. Rahalla Hope tukee vähävaraisten lasten ja nuorten harrastuksia sekä mahdollistaa heille pääsyn elokuviin, retkille ja konsertteihin, yhdenvertaisina kavereidensa kanssa.

– On hienoa että ihmisten aktiivisuus vastata asiakastyytyväisyyskyselyynne antaa mahdollisuuden usealle lapselle ja nuorelle harrastamiseen. Hope tulee kohdentamaan tuon kerätyn summan harrastustoiminnan tukemiseen. Olemme mielellämme jatkamassa myös tänä vuonna yhteistyötä Bonavan kanssa, Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry:n toiminnanjohtaja Nora Nederström kertoo.

Avun tarve on suuri

Apusi tulee isoon tarpeeseen. Suomessa elää köyhyysrajan alapuolella lapsiperheitä, jotka taistelevat päivittäin toimeentulonsa kanssa. Hopen kautta jaetut lahjoitukset tuovat helpotusta perheiden arkeen. Näin autamme yhdessä vähävaraisia ja äkillisiä kriisejä kohdanneita lapsiperheitä sekä huostaanotettuja lapsia. Tervetuloa kanssamme tekemään hyvää.