Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hämeenlinna

Myytävät asunnot Hämeenlinna keskusta

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi Laatu LKV:n kiinteistövälittäjä Piia Heikkilän kanssa joko sähköpostitse piia@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 4525 254 tai kiinteistövälittäjä Mika Lehtosen kanssa joko sähköpostitse mika@laatulkv.fi tai soittamalla numeroon 050 476 2332.

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme

Muuttovalmiita citykoteja Hämeenlinnan sydämessä

Hämeenlinnan keskustassa pääset asumaan kaupungin ykköspaikalle. Uudet myytävät asunnot Hämeenlinnan keskustassa sopivat moneen makuun huoletonta asumista tarjoillen.

Uudet Bonava-kodit Hämeenlinnan keskustassa kutsuvat omalle tontille Kaivokadulle kaikkien mukavaan elämään kuuluvien palvelujen naapuriin. Muuttovalmiiden uudiskohteiden Paasiaukion ja Paasikulman suunnittelussa on panostettu valoisuuteen, selkeyteen ja esteettömyyteen. Laadukkaat materiaalit, runsaat säilytystilat ja hyvä varustelu viimeistelevät viihtyisän kokonaisuuden. Osassa kodeista on oma sauna. Oivaltavien pohjaratkaisujen ansiosta Paasikulman ja Paasiaukion kodit sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Tarjolla on niin näppäriä citykaksioita ja -kolmioita kuin perheelle tai omakotitalosta muuttavalle soveltuvia neljän huoneen saunallisia asuntoja. Nyt kannattaa toimia, sillä vastaavaa ei ole usein tarjolla.

Tästä ei sijainti parane

Uudet Bonava-kodit Hämeenlinnan keskustassa sijaitsevat aivan kauppakeskus Goodmanin naapurissa ja keskellä kaupungin sykettä, mikä tekee asumisesta ainutlaatuisen helppoa. Naapurustosta ja vain kävelymatkan päästä löytyvät myös muut kasvavan ja kehittyvän kaupungin monipuoliset palvelut, harrastusmahdollisuudet ja työpaikat. Vapaapäivänä on mukava suunnata Aulangolle, jossa luonnonsuojelualue hotelleineen, kylpylöineen, golfkenttineen, näkötorneineen, ratsastustalleineen ja leirintäalueineen hurmaa niin paikalliset kuin turistit.

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Hämeenlinna

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty