amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Kirkkonummen Kaariportti

Saloviuksenpiha 2 C, 02400, Kirkkonummi

Muutto: lokakuu 2018

Upeita uusia asuntoja keskustan kainaloon

Suunnittelemme lisää uusia asuntoja Kirkkonummen keskustaan mukavaan naapurustoon, lähelle palveluja ja luontoa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi ylimmän kerroksen asunto omalla kattoterassilla?

Asunto Oy Kirkkonummen Kaariportti asettuu hyvälle paikalle keskustan kupeeseen jo aiemmin rakennettujen Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Yhdessä talot muodostavat suojaisen kotikorttelin monipuolisten palvelujen, luonnon ja idyllisten maisemien sekä hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Kaariportti tarjoaa 26 upeaa, monenlaiseen elämäntilanteeseen ja makuun sopivaa uutta kotia, joissa on hyvät säilytystilat, fiksut pohjaratkaisut sekä lasitetut parvekkeet tai jopa hulppeat kattoterassit. Nämä korkeatasoisin materiaalein varustetut kotoisat asunnot suunnitellaan mukavaa asumista ja sujuvaa arkea ajatellen. Pysy kuulolla ja ole mukana ensimmäisten joukossa!

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
43 - 98 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
26
Tontin omistaja
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
79 900 - 235 200 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapuruston tarina

Kaariportin uusien kotien ikkunat suuntautuvat kaakossa Kirkkolaaksonpuistoon ja länsipuolella kohti keskustaa. Pohjoisessa Hermaisenpuiston yli avautuu näkymä keskiajalla rakennetulle ja mäen päälle sijoittuvalle Pyhän Mikaelin kivikirkolle, josta myös kuntakeskuksen nimen arvellaan alun perin saaneen alkunsa. Tänä päivänä Kirkkonummi kuuluu Helsingin laajaan metropolialueeseen.

Lähipalvelut

Kirkkonummen keskusta-asumisen iloihin kuuluvat erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut, kuten liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen. Kotikulmilta ja naapurustosta löytyvät myös mm. monet ravintolat ja kahvilat, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset sekä terveyskeskus, kirjasto ja kirkko.

Liiku ja nauti luonnosta

Vehreään naapurustoon asettunut Kaariportti tarjoilee puistoja, ulkoilureittejä ja lenkkeilymaastoja, jotka avautuvat lähes kotiovelta. Jolkby-joen vartta seurailevan puiston toisella puolella kohoaa kallioinen metsänreuna. Lähes naapurista löytyvät myös urheilupuisto sekä monitoimi- ja uimahalli. Kaunis Porkkalanniemi tuo merenrantoineen upeita lisäulottuvuuksia virkistäytymiseen.

Kulkuyhteydet

Kirkkonummi on ihanteellinen paikka asua jo pelkästään kulkuyhteyksien kannalta. Kaariportin kotien lähellä on juna-asema, joka toimii sekä S-, U- ja L-lähijunien pääteasemana että Y-junan pysähdyspaikkana. Niin ikää bussiyhteydet toimivat ja kevyenliikenteen väyliä riittää.

Ole mukana ensimmäisenä!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisemman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.