Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Kirkkonummen Kaariportti

Saloviuksenpiha 2 C, 02400, Kirkkonummi

Muutto: lokakuussa 2018

Keskustan kainalossa on onni asua

Suunnittelemme uusia citykoteja Kirkkonummen keskustan sympaattiseen naapurustoon, josta löytyvät kaikki huolettoman elämän herkut. Miltä kuulostaisi vaikkapa ylimmän kerroksen asunto kattoterassilla?

Asunto Oy Kirkkonummen Kaariportti tarjoaa 26 upeaa, monenlaiseen elämäntilanteeseen ja makuun sopivaa uutta kotia, joissa on hyvät säilytystilat, fiksut pohjaratkaisut sekä lasitetut parvekkeet tai hulppeat kattoterassit. Nämä korkeatasoisin materiaalein varustetut kotoisat asunnot suunnitellaan mukavaa urbaania asumista ja sujuvaa arkea ajatellen. Täällä on kaikki lähellä pikkukaupungin kodikkaalla ja tuttavallisella tunnelmalla maustettuna. Pysy kuulolla ja ole mukana ensimmäisten joukossa.

Kodikasta asumista eloisassa ympäristössä

Kaariportti asettuu hyvälle paikalle keskustan kupeeseen jo aiemmin rakennettujen sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Yhdessä talot muodostavat suojaisen ja ystävällisen kotikorttelin monipuolisten palvelujen, luonnon ja idyllisten maisemien sekä hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Täällä arki rullaa. Poikkea jouhevasti omaan lähikauppaan, tee treffit ystävän kanssa kahvilaan tai kipaise lenkille lähimaastoon. Yhteisöllinen, turvallinen ja lapsiläheinen naapurusto tuo asumiseen juuri sitä jotakin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
43 - 98 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
26
Tontin omistaja
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
79 900 - 235 200 €
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kyllä kiitos, haluan lisätietoja!

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Bonava-koti on hyvä valinta

Uuden asunnon ostaminen on elämän suurimpia päätöksiä. Bonava-kotiin on mukava kotimatka, koska olemme tehneet siitä sinulle mahdollisimman mutkattoman.

Kokemus tekee mestarin

Olemme luoneet koteja ja naapurustoja yli 80 vuoden kokemuksella. Meillä on osaamista, johon voit luottaa.

Autamme ja opastamme

Kuljemme kanssasi koko matkan kodin ja naapuruston suunnittelusta aina muuttoon asti. Kuuntelemme toiveitasi ja autamme sinua tekemään hyviä valintoja.

Oman kodin hinta

Tiedät aina uuden kotisi myyntihinnan ja velattoman hinnan. Ennakkovarauksen voit tehdä ensimmäisten joukossa maksamalla varausmaksun, mikä ei kuitenkaan sido sinua vielä mihinkään.

Parhaat kodit

Kuljemme alan kehityksen kärjessä ja olemme mukana elämäsi erilaisissa vaiheissa. Jokainen uuden kotisi yksityiskohta on tarkoin mietitty.

Onnellinen naapurustosi

Tarjoamme laajan valikoiman uusia koteja parhailla paikoilla. Kun naapurustosta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät ja herkut, arki rullaa.

Kaikki on ihanan uutta

Olet uuden kodin ensimmäinen asukas, joten kaikki on ihanan raikasta ja viimeisteltyä. Voit heittää hyvästit remonttihuolille vuosikausiksi. Se tunne, kun muutat uuteen kotiin ja naapurustoon!

Bonava - nimen tarina

Yrityksen nimi Bonava tulee ruotsin kielen sanoista "Bo" eli asuminen ja ”Nav” eli keskipiste. Näitä asioita Bonava edustaa. Emme ainoastaan rakennuta taloja vaan luomme koteja, kotipaikkoja ja naapurustoja, joissa ihmiset elävät elämäänsä.