Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Suunnitteilla

Kirkkonummen Kaariportti

Muutto: loppuvuodesta 2019

Keskustan kainalossa on onni asua

Suunnittelemme uusia citykoteja Kirkkonummen keskustan sympaattiseen naapurustoon, josta löytyvät kaikki huolettoman elämän herkut. Miltä kuulostaisi vaikkapa ylimmän kerroksen asunto kattoterassilla?

Asunto Oy Kirkkonummen Kaariportti tarjoaa 26 upeaa, monenlaiseen elämäntilanteeseen ja makuun sopivaa uutta kotia, joissa on hyvät säilytystilat, fiksut pohjaratkaisut sekä lasitetut parvekkeet tai hulppeat kattoterassit. Nämä korkeatasoisin materiaalein varustetut kotoisat asunnot suunnitellaan mukavaa urbaania asumista ja sujuvaa arkea ajatellen. Täällä on kaikki lähellä pikkukaupungin kodikkaalla ja tuttavallisella tunnelmalla maustettuna. Pysy kuulolla ja ole mukana ensimmäisten joukossa.

Kodikasta asumista eloisassa ympäristössä

Kaariportti asettuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle keskustan kupeeseen jo aiemmin rakennettujen sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Yhdessä talot muodostavat suojaisen ja ystävällisen kotikorttelin monipuolisten palvelujen, luonnon ja idyllisten maisemien sekä hyvien liikenneyhteyksien äärelle. Täällä arki rullaa. Poikkea jouhevasti omaan lähikauppaan, tee treffit ystävän kanssa kahvilaan tai kipaise lenkille lähimaastoon. Yhteisöllinen, turvallinen ja lapsiläheinen naapurusto tuo asumiseen juuri sitä jotakin.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
43 - 98 m²
Huoneita
2 - 4
Koteja yhteensä
26
Tontin omistaja
Kirkkonummen Seurakuntayhtymä
Tontin omistus
Vuokra
Kerroksia
6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava  asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi nyt, niin saat lisätietoja ja pääset valitsemaan suosikkikotisi ensimmäisten joukossa.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Kaariportin kotien olohuone- ja keittiötilat on yhdistetty mahdollisimman avoimesti, jotta pääoleskelutilasta on saatu väljä ja valoisa. Näin kalustamiselle avautuu monia vaihtoehtoisia ratkaisuja.

Jari Antila, Arkkitehdit Optiplan Oy

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut