Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Kaariportti C 55, 2 huonetta, 47,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: kesällä 2020

Valoisa ja avara parvekkeellinen kulmahuoneisto huolettomasta uudiskohteesta

Tässä toimivassa kaksiossa on kaikki, mitä tarvitset: väljä pääoleskelutila, iso eteinen ja kylpyhuone, hyvät säilytystilat, lasitettu parveke sekä ikkunat kahteen ilmansuuntaan.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle valmiiden sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Kaariportin toisen kerroksen asunnossa C 55 on 47 neliötä fiksusti jaettuna. Lisätilaa tuo lasitettu parveke, josta avautuu näkymät mukavan suojaisalle sisäpihalle. Asunnossa on myös käytännöllinen ovipuhelin, jolla vieraat voi päästää näppärästi sisään.

Oleskelutilat

Tämä koti on helppo kalustaa, kun kaikelle on suunniteltu oma paikkansa. Isossa eteisessä on peililiukuovien takana kätevät Elfa-säilytysjärjestelmät sekä mahdollisuus vaikka pienelle työpisteelle. Avokeittiön ja olohuoneen muodostama kokonaisuus on avara ja kaksi isoa ikkunaa tuovat ihanasti valoa. Keittiössä on laadukkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Makuuhuone on aamuauringon puolella. Vaatesäilytys on järjestetty koko seinän mittaisilla Puustellin vaatekaapeilla.

Pesutilat

Tilavassa kylpyhuoneessa on isot seinälaatat, lasinen suihkuseinä ja paikkavaraus pesutornille. Säilytystilaa tuovat Puustellin korkea pyykkikaappi ja leveä vetolaatikollinen allaskaappi.

Sisustustyyli

Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi kodin hintaan sisältyvän raikkaan modernin tyylikokonaisuuden. Kun olet ajoissa mukana, voit halutessasi valita kotisi sisustustyylin oman mielesi mukaan. Lisähintaisissa tyylipaketeissa on vaihtoehtoina klassinen, skandinaavinen, trendikäs ja teollinen tyyli.

Yhteistilat

Kuusikerroksisen Kaariportin yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä talosauna, kuivaushuone, Smartpost-pakettiautomaatti, sekä kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuvat kätevästi omassa pesupisteessään. Huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen lisäksi kotitalossa on kolme erikseen myytävää säilytystilaa. Asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
47,0 m²
Kerros
2 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asuntojen arvioitu maksuerätaulukko

Ensimmäinen erä erääntyy maksettavaksi n. viikon kuluttua kaupanteosta. 

  • 30 % myyntihinnasta 
  • 20 % myyntihinnasta 22.11.2019
  • 20 % myyntihinnasta 21.2.2020
  • n. 20% myyntihinnasta 17.4.2020
  • 5,6 ja 1,4 % velattomasta hinnasta arviolta 25.3.2020, kun viranomaiset ovat hyväksyneet huoneistot käyttöönotettaviksi