Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Kaariportti C 78, 4 huonetta, 98,0 m²

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 05558 (ma-pe klo 9-18 ja su 12-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Arvioitu valmistuminen: kesäkuu 2020

Upea ylimmän kerroksen saunallinen päätyhuoneisto hulppealla terassilla ja lasitetulla parvekkeella varustettuna

Tässä kodissa ei tila lopu kesken ja jättikokoinen aurinkoterassi tarjoaa kesäisin sitä vielä kolmasosan lisää. Arkea helpottaa iso vaatehuone, hyvät säilytystilat, erillis-wc, sauna ja tuplasuihku.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle valmiiden sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Kaariportin kuudennen kerroksen asunnossa C 78 on 98 neliötä toimivasti jaoteltuna, sekä mahtava etelänpuoleinen aurinkoterassi, erillinen lasitettu parveke ja ikkunallinen sauna. Asunnossa on myös käytännöllinen ovipuhelin, jolla vieraat voi päästää näppärästi sisään.

Oleskelutilat

Tässä tilavassa perhekodissa on kaikki tarpeellinen ja enemmän. Eteisessä on peililiukuovien takana laajat Elfa-säilytysjärjestelmät. Isossa olohuoneessa on ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan ja toinen pääty on varattu ruokailutilaksi, josta on käynti upealle harvalla puulaudoituksella katetulle terassille. Tilava avokeittiö on olohuoneen yhteydessä ja siinä on paljon laskutilaa, laadukkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Päämakuuhuoneen yhteydessä on oma lasitettu parveke ja toisena ikkunana hauska kapea ikkuna.

Pesutilat

Luksusta arkeen tuovat harvinaisen tilava kylpyhuone, tuplasuihku ja isolla ikkunalla varustettu sauna. Saunan panelointi ja lauteet ovat tervaleppää ja ovi kirkasta lasia. Kylpyhuoneessa on isot seinälaatat, kaksi suihkua, lasinen suihkuseinä, wc-istuin sekä paikkavaraus pesutornille. Säilytystilaa tuovat Puustellin vetolaatikollinen allaskaappi ja korkea pyykkikaappi. Kiireisen arjen pelastajana, lähellä makuuhuoneita ja eteistä, on vielä erillinen wc.

Sisustustyyli

Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi kodin hintaan sisältyvän raikkaan modernin tyylikokonaisuuden. Kun olet ajoissa mukana, voit halutessasi valita kotisi sisustustyylin oman mielesi mukaan. Lisähintaisissa tyylipaketeissa on vaihtoehtoina klassinen, skandinaavinen, trendikäs ja teollinen tyyli.

Yhteistilat

Kuusikerroksisen Kaariportin yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä talosauna, kuivaushuone, Postin automaatti sekä kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuvat kätevästi omassa pesupisteessään. Huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen lisäksi kotitalossa on kolme erikseen myytävää säilytystilaa. Asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kodikkaat faktat

Talotyyppi
Kerrostalo
Pinta-ala
98,0 m²
Kerros
6 / 6

Ota yhteyttä

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

0800 05558

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_iloq_180x180px.png

Bonava-kodeissa on digitaalinen iLOQ-lukitusjärjestelmä.

Lue lisää iLOQ-lukitusjärjestelmässä

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58 ma-pe 9-18 (ilmainen) Avoinna ma-pe klo 9-18 ja su 12-16