Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Kuvaus

Ihana ylimmän kerroksen saunallinen päätyhuoneisto hulppealla terassilla ja isolla lasitetulla parvekkeella varustettuna

Tässä neljän huoneen kodissa on upeita elementtejä: ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, isokokoinen länsiparveke, hulppea eteläterassi, kodinhoitohuone, vaatehuone, erillis-wc, sauna ja kaksi suihkua.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle valmiiden sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Kaariportin kuudennen kerroksen asunnossa C 79 on 93,5 neliötä toimivasti jaoteltuna, sekä upea etelänpuoleinen aurinkoterassi ja iso lasitettu parveke länteen. Asunnossa on myös käytännöllinen ovipuhelin, jolla vieraat voi päästää näppärästi sisään.

Oleskelutilat

Tässä tilavassa perhekodissa on kaikki tarpeellinen ja enemmän. Eteisessä on peililiukuovien takana kätevät Elfa-säilytysjärjestelmät. Olohuone on suuri ja siitä on käynti koko olohuoneen levyiselle parvekkeelle. Olohuoneen erikoisuuksia ovat upea pylväs sekä aukko keittiön puolelle. Erillisessä valoisassa keittiössä on paljon laskutilaa, laadukkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Keittiöstä on käynti harvalla puulaudoituksella katetulle terassille, jossa voi nauttia auringossa vaikka aamukahvit. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat asunnon toisessa päässä ja yhdestä on käynti vaatehuoneeseen. Muiden vaatesäilytys on järjestetty Puustellin vaatekaapeilla. Makuuhuoneiden yhteydestä löytyy oma wc.

Pesutilat

Luksusta arkeen tuo harvinaisen tilava kylpyhuone tuplasuihkulla ja saunalla. Saunan panelointi ja lauteet ovat tervaleppää ja ovi kirkasta lasia. Kylpyhuoneessa on isot seinälaatat, kaksi suihkua, lasinen suihkuseinä, wc-istuin sekä Puustellin vetolaatikollinen allaskaappi. Pesutilojen yhteydessä on arjen pelastajana kodinhoitohuone, josta löytyy niin säilytystilaa, laskutilaa kuin paikkavaraus pesutornille.

Sisustustyyli

Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi kodin hintaan sisältyvän raikkaan modernin tyylikokonaisuuden. Kun olet ajoissa mukana, voit halutessasi valita kotisi sisustustyylin oman mielesi mukaan. Lisähintaisissa tyylipaketeissa on vaihtoehtoina klassinen, skandinaavinen, trendikäs ja teollinen tyyli.

Yhteistilat

Kuusikerroksisen Kaariportin yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä talosauna, kuivaushuone, Postin automaatti sekä kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuvat kätevästi omassa pesupisteessään. Huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen lisäksi kotitalossa on kolme erikseen myytävää säilytystilaa. Asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kuvat
Naapurusto
 • Kirkkonummen keskustassa asutaan palveluiden äärellä

  Kirkkonummen keskusta-asumisen iloihin kuuluvat erinomaiset, kävelyetäisyyden päässä olevat lähipalvelut, kuten liikekeskus Kirsikka päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen. Kotikulmilta löytyvät myös ravintolat ja kahvilat, päiväkodit, koulut ja oppilaitokset sekä terveyskeskus, kirjasto ja kirkko.

 • Kätevät kulkuyhteydet lähelle ja kauas

  Kirkkonummi on ihanteellinen paikka asua jo pelkästään kulkuyhteyksien kannalta. Aivan uusien kotien kupeesta löytyy juna-asema, joka toimii useampien junien pysähdyspaikkana. Niin ikään bussiyhteydet toimivat ja kevyenliikenteen väyliä riittää. Autolla Helsingin keskustaan hurauttaa puolessa tunnissa kätevästi Länsiväylää pitkin.

 • Naapuruston tarina

  Kaariportin uusien kotien ikkunat suuntautuvat kaakossa Kirkkolaaksonpuistoon ja länsipuolella kohti keskustaa. Pohjoisessa Hermaisenpuiston yli avautuu näkymä keskiajalla rakennetulle ja mäen päälle sijoittuvalle Pyhän Mikaelin kivikirkolle, josta myös kuntakeskuksen nimen arvellaan alun perin saaneen alkunsa. Tänä päivänä Kirkkonummi kuuluu Helsingin laajaan metropolialueeseen.

 • Liikunnan riemua ja luonnon rauhaa Kirkkonummella

  Kaariporttiin on helppo kotiutua, sillä naapurustosta löytyy runsaasti puistoja, ulkoilureittejä ja lenkkeilymaastoja. Jolkby-joen vartta seurailevan puiston toisella puolella kohoaa kallioinen metsänreuna. Lähes naapurista löytyvät myös urheilupuisto sekä monitoimi- ja uimahalli. Kaunis Porkkalanniemi tuo merenrantoineen upeita lisäulottuvuuksia virkistäytymiseen.

Kaariportin videoesittely

Katso video

Tervetuloa Kirkkonummen keskustaan, lähelle palveluita ja monipuolisia lenkkipolkuja. Kaariportin muuttovalmiit Bonava-kodit tarjoavat huoletonta ja turvallista asumista viihtyisässä Kirkkolaaksossa.

2h+kt, 44 m²

Katso video

Tässä toisen kerroksen 44-neliöisessä kaksiossa on kaikki tarpeellinen kompaktissa paketissa: lasitettu länsiparveke, kaunis Puustellin keittotila ja vaatehuone.

Muuttovalmis koti keskustasta

Katso video

Myynnissä vielä yksi muuttovalmis kerrostalokoti Kirkkonummen keskustassa. Kaariportti tarjoaa huoletonta uudisasumista kävelymatkan päässä kaupoista ja palveluista.