Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myyty

Kaariportti C 79, 4 huonetta, 93,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: kesällä 2020

Ihana ylimmän kerroksen saunallinen päätyhuoneisto hulppealla terassilla ja isolla lasitetulla parvekkeella varustettuna

Tässä neljän huoneen kodissa on upeita elementtejä: ikkunoita kolmeen ilmansuuntaan, isokokoinen länsiparveke, hulppea eteläterassi, kodinhoitohuone, vaatehuone, erillis-wc, sauna ja kaksi suihkua.

Kaariportti sijoittuu Kirkkonummen keskeisimmälle paikalle valmiiden sisartensa Kaarisillan ja Kaaripihan naapuriin. Kaariportin kuudennen kerroksen asunnossa C 79 on 93,5 neliötä toimivasti jaoteltuna, sekä upea etelänpuoleinen aurinkoterassi ja iso lasitettu parveke länteen. Asunnossa on myös käytännöllinen ovipuhelin, jolla vieraat voi päästää näppärästi sisään.

Oleskelutilat

Tässä tilavassa perhekodissa on kaikki tarpeellinen ja enemmän. Eteisessä on peililiukuovien takana kätevät Elfa-säilytysjärjestelmät. Olohuone on suuri ja siitä on käynti koko olohuoneen levyiselle parvekkeelle. Olohuoneen erikoisuuksia ovat upea pylväs sekä aukko keittiön puolelle. Erillisessä valoisassa keittiössä on paljon laskutilaa, laadukkaat Puustellin kalusteet ja Boschin kodinkoneet. Keittiöstä on käynti harvalla puulaudoituksella katetulle terassille, jossa voi nauttia auringossa vaikka aamukahvit. Kolme makuuhuonetta sijaitsevat asunnon toisessa päässä ja yhdestä on käynti vaatehuoneeseen. Muiden vaatesäilytys on järjestetty Puustellin vaatekaapeilla. Makuuhuoneiden yhteydestä löytyy oma wc.

Pesutilat

Luksusta arkeen tuo harvinaisen tilava kylpyhuone tuplasuihkulla ja saunalla. Saunan panelointi ja lauteet ovat tervaleppää ja ovi kirkasta lasia. Kylpyhuoneessa on isot seinälaatat, kaksi suihkua, lasinen suihkuseinä, wc-istuin sekä Puustellin vetolaatikollinen allaskaappi. Pesutilojen yhteydessä on arjen pelastajana kodinhoitohuone, josta löytyy niin säilytystilaa, laskutilaa kuin paikkavaraus pesutornille.

Sisustustyyli

Sisustussuunnittelijamme on miettinyt valmiiksi kodin hintaan sisältyvän raikkaan modernin tyylikokonaisuuden. Kun olet ajoissa mukana, voit halutessasi valita kotisi sisustustyylin oman mielesi mukaan. Lisähintaisissa tyylipaketeissa on vaihtoehtoina klassinen, skandinaavinen, trendikäs ja teollinen tyyli.

Yhteistilat

Kuusikerroksisen Kaariportin yhteistiloista löytyy mm. viihtyisä talosauna, kuivaushuone, Postin automaatti sekä kaksi lukollista sähköpyörien latauspistettä. Kuraiset koirantassut ja polkupyörien renkaat puhdistuvat kätevästi omassa pesupisteessään. Huoneistokohtaisten irtaimistovarastojen lisäksi kotitalossa on kolme erikseen myytävää säilytystilaa. Asukkaiden ilona on myös oma, yksityinen puutarha.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
93,5 m²
Kerros
6 / 6
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Bonava asuntomyynti
Bonava asuntomyynti

0800 05558

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Postin automaatin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia 24/7.

Lue lisää Postin automaatista

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.