Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Vesitorninmäki. Täältä löydät uudet asunnot Vesitorninmäellä.
Kodikas naapurusto

Uudiskohteet Vesitorninmäki

Bonavan uudiskohteet Vesitorninmäellä

Kuvaus

Osta uudiskohde Vesitorninmäeltä

Kirkkonummen keskustan kainaloon kasvaa lähivuosina viihtyisä Vesitorninmäen asuinalue, joka hurmaa luonnonläheisyydellään ja rauhallisuudellaan. Tarjolla on monipuolinen valikoima huolella suunniteltuja uusia asuntoja, joista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle.

Vesitorninmäen laki erottuu Kirkkonummen keskustan koillispuolella alueen korkeimpana kohtana, jonka ympärille on kehittymässä omaleimainen ja arkkitehtuuriltaan viehättävä naapurusto. Lähiympäristö houkuttelee nauttimaan ulkoilusta monipuolisine virkistysalueineen ja liikuntamahdollisuuksineen. Huomattava osa Vesitorninmäen ympäristöä tullaan säilyttämään rakentamattomina virkistysalueina ja suunnittelussa huomioidaan maisemalliset ja kulttuurihistorialliset arvot. Sujuvan arjen varmistavat lähistöltä löytyvät päiväkodit, koulut, kattavat päivittäispalvelut ja toimivat liikenneyhteydet. Ei ihme, että Helsingin metropolialueeseen kuuluva Kirkkonummi puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita, sillä tästä kotipaikasta löytyvät kaikki mukavan elämän eväät monipuolisessa paketissa.

Myytävät asunnot Vesitorninmäellä

Jokirinteen korttelissa asut huippupaikalla

Vesitorninmäen uusien Bonava-kotien ikkunoista avautuvat maisemat viihtyisään kotikortteliin ja ympäröivään lähiluontoon. Uudet myytävät asunnot Jokirinteen korttelissa on suunniteltu sujuvaa arkea ja mukavaa asumista silmällä pitäen sekä naapuruston yhteisöllisyyttä edistäen. Ensimmäisenä kotikortteliin kohoaa Asunto Oy Kirkkonummen Hetki.

Luonto ja harrastusmahdollisuudet kotiovella

Vesitorninmäellä eletään leppoisasti luonnon ja lenkkipolkujen ympäröimänä. Alle kilometrin päässä sijaitsevassa Kirkkonummen keskusurheilupuistossa on mahdollista harrastaa yleisurheilua, jalkapalloa, katukoripalloa ja skeittausta. Liikunnan riemuun voi heittäytyä myös urheilupuiston vieressä sijaitsevalla uimahallilla sekä Varuboden Areena -monitoimihallilla. Lukuisat ulkoilu- ja virkistysalueet meren äärellä ja sisämaan metsäalueilla kutsuvat viihtymään, ja maaseudun idyllissä mutkittelevat maantiet ovat kuin luotuja polkupyöräilyyn. Kirkkonummi on tunnettu myös hyvistä golfkentistään. Ratsastajille Kirkkonummelta löytyy parikymmentä ratsutallia, ja talviliikunnan ystävät ilahtuvat taatusti alueen monipuolisesta valaistusta latuverkostosta sekä Peuramaan laskettelurinteistä.

Palvelut Vesitorninmäellä

Kauppakeskus Kirsikka palvelee reilun kilometrin päässä Kirkkonummen ydinkeskustassa päivittäistavarakauppoineen sekä vaate- ja erikoisliikkeineen. Keskustasta löytyvät myös posti, pankit, lukuisat ravintolat ja muut palvelut. Jokiniityn kaupunginosassa lähellä uusia Bonava-koteja sijaitseva hyvinvointikeskus Hyvis tarjoaa kuntalaisille nykyaikaiset puitteet sosiaali- ja terveyspalveluihin. Kirjastotalo Fyyri on asukkaiden yhteinen kohtaamispaikka, jossa saman katon alla toimivat Kirkkonummen pääkirjasto, asukaspuisto, nuorisotila, musiikkileikkikoulu ja kunnan työllistymisyksikön pyörittämä kahvila Messi. Lähialueelta löytyvät myös kattavat päiväkoti- ja koulupalvelut sekä mahdollisuus suomen- ja ruotsinkieliseen opetukseen aina varhaiskasvatuksesta lukioihin ja ammatilliseen koulutukseen saakka.

Kulkuyhteydet Vesitorninmäellä

Naapurusto tarjoaa monia mahdollisuuksia pyörällä, autolla ja julkisilla liikennevälineillä liikkuville, sillä uudet kodit asettuvat sujuvien kulkuyhteyksien äärelle. Lähipalvelut ovat saavutettavissa turvallisia kävely- ja pyöräilyteitä pitkin. Linja-autot pysähtyvät noin 50 metrin päässä sijaitsevalla Kaksosvuorentien pysäkillä, josta pääsee hypähtämään vaikkapa Espoon Iso Omenaan vievään kyytiin. Sekä Kirkkonummen että Tolsan juna-asemille on matkaa noin 1,5 kilometriä ja Helsingin keskustan palvelut ovat reilun puolen tunnin junamatkan päässä. Autoilevat asukkaat voivat hankkia kotitalosta oman autopaikan, jolle on mahdollista tilata ulkopuoliselta palveluntarjoajalta muutostyönä lisälaite joko auton lämmittämiseen tai sähköauton lataamiseen.

Uudet asunnot sopivat moneen tarpeeseen

Vesitorninmäen uusien asuntojen suunnittelussa huomioidaan asukkaiden eri elämäntilanteet ja asumistarpeet. Oletpa sitten etsimässä ensimmäistä omaa asuntoasi, tilaa kasvavalle perheellesi tai näppärää kaupunkiasuntoa tarpeettomaksi jääneiden avarampien neliöiden tilalle, Jokirinteen kotikorttelin uudiskohteiden huoneistovalikoimasta löydät kodin, joka vastaa toiveitasi.

Uudiskohde Vesitorninmäellä on hyvä sijoituskohde

Bonavan myytävät asunnot Vesitorninmäellä sopivat sijoituskohteeksi niin kokonsa, rakennuslaatunsa, kulkuyhteyksiensä, palveluidensa kuin sijaintinsakin suhteen. Uudiskohde Vesitorninmäellä on huoleton sijoitus, jossa remonttihuolet ja yllättävät kustannukset voi unohtaa vuosikausiksi. Tutustu asuntovalikoimaamme ja valitse sijoituskohteeksi uudiskohde Vesitorninmäeltä.

Ympäristöystävällinen ja energiatehokas koti

Uudet Bonava-kodit rakennetaan energiaa ja luonnonvaroja säästäen. Kestävien ja turvallisten materiaalien käyttö on meille ensiarvoisen tärkeää sekä ympäristön kuormituksen että asiakkaidemme terveyden ja hyvinvoinnin kannalta. Valitsemme ratkaisuja, joiden ilmasto- ja ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet niin rakentamisen kuin asumisenkin aikana ja tähtäämme A-energialuokkaan kaikissa uusissa rakennushankkeissamme. Näin edesautamme sitä, että Bonava-kodeissa ja naapurustoissa on myös helppo noudattaa kestävää elämäntapaa.

Helsingin asuntomyymälä
Helsingin asuntomyymälä

Töölönlahdenkatu 2, 00100 Helsinki

0800 055 58