Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Ennakkomarkkinoinnissa

Oulun Pilkku

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan sinulle sopivaan hetkeen. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2020

Laadukasta asumista luonnonläheisessä kotikorttelissa

Oulun Pilkku tuo Valjaspuiston vehreään kotikortteliin lisää uusia hyvän olon koteja. Pilkku asettuu ulkoilureittien ja kattavien palvelujen äärelle ja vain kävelymatkan päähän ydinkeskustasta.

Tervetuloa luonnonläheiseen Valjaspuiston kotikortteliin Heinäpään vierelle. Hyvää vauhtia valmistuvaan viihtyisään Valjaspuistoon saadaan lisää uusia koteja, kun jo valmiiden kohteiden rinnalle nousee odotettu Asunto Oy Oulun Pilkku. Korttelin eteläkulmaan kohoava Pilkku tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikkäitä kaupunkikoteja, joissa on huolella suunnitellut pohjaratkaisut, laadukkaat sisustusmateriaalit ja lasitetut parvekkeet. Oulun Pilkku rakennetaan joustavalle vuokratontille, mikä tuo liikkumavaraa uuden kodin hankintaan. Joustavasti lunastettava tontti mahdollistaa sen, että koko huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi halutessaan lunastaa kerralla, jolloin ostat asunnon omalla tontilla. Vaihtoehtoisesti tontinvuokraa voi vaihtoehtoisesti maksaa kuukausittain vastikkeessa.

Kotoisasti omassa kotikorttelissa

Pilkun monipuolisiin yhteistiloihin kuuluu mm. viihtyisä saunaosasto. Pilkun erikoisuutena on asukkaiden varattavissa oleva vierashuone, johon yövieraat on mukava majoittaa. Autopaikkoja sijoitetaan sekä maanalaiseen pysäköintihalliin että pihalle, ja polkupyörille on varattu runsaasti säilytystilaa. Omalle suojaisalle korttelipihalle tulee kauniita istutuksia sekä oleskelualueita ja tekemistä kaikenikäisten asukkaiden makuun. Kivenheiton päässä kotitalosta ovat Heinäpään luonnonläheiset ulkoilualueet ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Heinäpään kattavat lähipalvelut, kuten kaupat, päiväkodit ja koulut, ovat vain muutaman sadan metrin säteellä. Reilun kilometrin matkan keskustaan ja torille pääsee kätevästi kävellen, pyöräillen tai julkisilla liikennevälineillä.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
42 - 91 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
43
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
45 144 - 106 732 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Tutustu Pilkkuun ja Valjaspuistoon

Oulun Pilkku tuo Valjaspuiston vehreään kotikortteliin lisää uusia hyvän olon koteja. Pilkku asettuu ulkoilureittien ja kattavien palvelujen äärelle ja vain kävelymatkan päähän ydinkeskustasta.

Kurkista sisään Pilkun koteihin

Pilkku tarjoaa monipuolisen valikoiman tyylikkäitä kaupunkikoteja, joissa on huolella suunnitellut pohjaratkaisut, laadukkaat sisustusmateriaalit ja lasitetut parvekkeet.

Tutustu Valjaspuiston naapurustoon

Uusia koteja puistomaisemissa

Valjaspuiston vehreä kotikortteli tarjoilee valoisia uusia koteja hyvällä paikalla, jossa kattavat palvelut, koulut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta. Heinäpään kainalossa on hyvä asua.

Iloa ja inspiraatiota asumiseen