Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Raisio

Myytävät asunnot Raisio keskusta

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.turku@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 418 500 (ma-pe klo 9-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Uudiskohteet Raision keskustassa kutsuvat elämää sykkivässä naapurustoon

Kukapa ei haluaisi asua kaupungin keskustassa palvelujen äärellä ja vain kävelymatkan päässä kaikesta. Uudet asunnot Raisiokeskuksessa tarjoavat huoletonta asumista moneen makuun mukavassa ja rauhallisessa naapurustossa. Uusi kerrostalokoti on ihanan huoleton valinta.

Raision ydinkeskustaan asettuvista uusista Bonava-kodeista on kävelymatka kaikkialle. Keskeinen sijainti tarjoaa elämää sykkivän naapuruston ohella omaa rauhaa viihtyisän sivukadun varrella. Viime vuosina uudistunut ja kehittyvä Raisiokeskus on erinomaisten liikenneyhteyksien ulottuvilla oleva Raision kaupungin monipuolinen kaupunkikeskus ja palvelukeskittymä.

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Raisio

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty