Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Raisio

Myytävät asunnot Raisio keskusta

Naapurusto

 • Sellon ihastuttavat citykodit

  Sellon ihastuttavat citykodit asettuvat loistopaikalle lähelle kaikkea. Uusien asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti pohjaratkaisujen toimivuuteen, arjen sujuvuuteen ja materiaalien laadukkuuteen. Katso video ja kurkista sisään Selloon.

 • Myllyn kaupat ja palvelut käden ulottuvilla

  Keskustan kauppojen ja palvelujen lisäksi Raision uusista Bonava-kodeista on helppo suunnata vain parin kilometrin päässä sijaitsevaan Varsinais-Suomen suurimpaan liikekeskukseen Kauppakeskus Myllyyn. Täältä löytyvät kaikki isot liikkeet kuten Prisma, Plantagen, Bauhaus, verkkokauppa.com, K-rauta, Ikea, Power, Gigantti, Asko, Stadium, Jysk ja Biltema. Lisäksi Myllyssä on laaja valikoima pieniä erikoisliikkeitä.

 • Liiku ja nauti luonnosta Raisiossa

  Raisiossa asutaan viihtyisän vehreästi lähellä luontoa ja merta. Varsinais-Suomen merkittävimpiin luontokohteisiin kuuluva Raisionlahti on tunnettu lintujensuojeluvesistöstään. Ulkoilureittien varrella sijaitsee mm. kaksi näköalatornia, joista voi ihailla varsinaissuomalaisia maisemia kaikkina vuodenaikoina. Kaupungissa riittää harrastusmahdollisuuksia moneen menoon liikuntakeskuksineen ja uimahalleineen. Raision venesatama on portti upeaan saaristoon.

 • Naapuruston tarina

  Vanhin tunnettu Raisiota koskeva asiakirja vie vuoteen 1292, josta lasketaan alkavaksi ”Raision oma ajanlasku”. Alueella on asuttu jo pidempäänkin, sillä arkeologiset löydöt kertovat rautakautisesta ja varhaiskeskiaikaisesta rakentamisesta. Raisio oli pitkään maatalousaluetta, jossa talonpoikien vauraus tunnettiin laajalti. Kaupungin nimikkokasviksi on nimetty kataja, nimikkolinnuksi mustarastas ja nimikkoruoaksi palttupuuro.

 • Kulkuyhteydet

  Raisiosta on helppo suunnata naapurikaupunkeihin Turkuun ja Naantaliin sekä Uuteenkaupunkiin, Raumalle, Poriin, Tampereelle ja Helsinkiin. Alustavien suunnitelmien mukaan Raision kehittyvään keskustaan voi lähitulevaisuudessa hurauttaa joko raitiovaunulla tai superbussilla. Myös polkupyörällä on helppo liikkua paikasta toiseen, kiitos monipuolisen kevyenliikenteenverkoston. Pyöräillen on mukava piipahtaa vaikkapa Naantaliin, Ruissaloon tai Turun satamaan ja Aurajokirantaan.