Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Raision Sello

Myytävät asunnot Raision Sello

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.turku@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 418 500 (ma-pe klo 9-16).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Löydä uusi kotisi Raision keskustan sykkeestä

Sellon muuttovalmiit kaksiot ja kolmiot kutsuvat Raision keskustan sydämeen lähelle kaikkea. Tervetuloa uuteen, huolettomaan kotiin eloisaan naapurustoon.

Kahdeksankerroksisen Asunto Oy Raision Sellon uudet kerrostaloasunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uusien asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti toimiviin pohjaratkaisuihin, laadukkaisiin materiaaleihin ja arjen sujuvuuteen. Lasitetut parvekkeet, joista osa suuntaa lempeään ilta-aurinkoon, ovat jatkoa kodin oleskelutiloille. Sellon uusissa asunnoissa on raikkaan moderni sisustustyyli. Tässä kotitalossa hinta ja laatu kohtaavat tyylillä kukkarolle sopivasti. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi joko lunastaa heti tai option voi jättää myöhempään hetkeen. Arvioidun lunastushinnan näet hinnastosta. Lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5 prosentin vuosittaiseen arvonnousuun.

Kävellen kaikkialle kodikkaassa naapurustossa

Raision ydinkeskustaan asettuneesta Sellosta on kävelymatka kaikkialle. Keskeisen sijainnin ansiosta uusissa kodeissa yhdistyvät keskustan palvelujen läheisyys ja oma rauha viihtyisän sivukadun varrella. Viime vuosina uudistuneen ja edelleen kehittyvän Raision keskustassa on pikkukaupungin sympaattista tunnelmaa lähellä luontoa ja merta. Uusi ja vanha kohtaavat mukavassa naapurustossa. Sello istuu kaupunkikuvaan luontevasti modernilla arkkitehtuurillaan. Omaleimaista ilmettä tuovat parvekejulkisivun kallistetut pinnat, jotka näyttäytyvät erilaisina eri suunnilta ja eri vuodenaikoina katsottuna. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle Raisioon.

Kodikkaat faktat

Valmistuminen
Muuttovalmis
Talotyyppi
Kerrostalo
Kerroksia
8
Pinta-ala
38 - 70 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
51
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
60 000 - 113 000 €

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_180x180px_sisustus.png

Uusissa kodeissa on puhdaslinjainen ja vaaleansävyinen moderni sisustuskokonaisuus.

Tutustu moderniin sisustustyyliin
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Vapaa
Varaussopimus
Alustava varaus
Myyty

Valitettavasti meillä ei ole yhtään hakuasi vastaavaa kotia juuri nyt tarjolla. Kokeile laajentaa hakuasi.

Toteuta sisustushaaveesi Sellossa

Raision Sellon muuttovalmiit Bonava-kodit kutsuvat Raision keskustan sydämeen lähelle kaikkea.

Citykoti keskustan sykkeessä

Tulossa uusia koteja Raision keskustaan. Sellon ihastuttavat citykodit asettuvat loistopaikalle lähelle kaikkea.