Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Muuttovalmis

Raision Sello

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Löydä uusi kotisi Raision keskustan sykkeestä

Sellon muuttovalmiit kaksiot ja kolmiot kutsuvat Raision keskustan sydämeen lähelle kaikkea. Tervetuloa uuteen, huolettomaan kotiin eloisaan naapurustoon.

Kahdeksankerroksisen Asunto Oy Raision Sellon uudet kerrostaloasunnot sopivat monenlaisiin elämäntilanteisiin. Uusien asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti toimiviin pohjaratkaisuihin, laadukkaisiin materiaaleihin ja arjen sujuvuuteen. Lasitetut parvekkeet, joista osa suuntaa lempeään ilta-aurinkoon, ovat jatkoa kodin oleskelutiloille. Sellon uusissa asunnoissa on raikkaan moderni sisustustyyli. Tässä kotitalossa hinta ja laatu kohtaavat tyylillä kukkarolle sopivasti. Huoneistokohtaisen tonttiosuuden voi joko lunastaa heti kohteen valmistuttua tai option voi jättää myöhempään hetkeen. Arvioidun lunastushinnan näet hinnastosta. Lunastushinta on sidottu kiinteään 1,5 prosentin vuosittaiseen arvonnousuun.

Kävellen kaikkialle kodikkaassa naapurustossa

Raision ydinkeskustaan asettuneesta Sellosta on kävelymatka kaikkialle. Keskeisen sijainnin ansiosta uusissa kodeissa yhdistyvät keskustan palvelujen läheisyys ja oma rauha viihtyisän sivukadun varrella. Viime vuosina uudistuneen ja edelleen kehittyvän Raision keskustassa on pikkukaupungin sympaattista tunnelmaa lähellä luontoa ja merta. Uusi ja vanha kohtaavat mukavassa naapurustossa. Sello istuu kaupunkikuvaan luontevasti modernilla arkkitehtuurillaan. Omaleimaista ilmettä tuovat parvekejulkisivun kallistetut pinnat, jotka näyttäytyvät erilaisina eri suunnilta ja eri vuodenaikoina katsottuna. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle Raisioon.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
38 - 70 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
51
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
60 000 - 113 000 €
Kerroksia
8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Katso myös

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot

Citykoti keskustan sykkeessä

Tulossa uusia koteja Raision keskustaan. Sellon ihastuttavat citykodit asettuvat loistopaikalle lähelle kaikkea.