Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 12, 2 huonetta, 45,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Oma sauna ja hulppea länsiparveke kolmannen kerroksen kaksiossa

Miltä kuulostaisi oma sauna ja hulppea länsiparveke aivan Raision keskustassa? Löydä oma kaunis kotisi muuttovalmiista Sellosta.

Tässä kolmannen kerroksen uudessa kaksiossa elät mukavasti kohtuullisin asumiskustannuksin ja ilman remonttitarpeita. Tervetuloa uuteen kotiin, jonka tilankäyttö on harvinaisen tehokasta. Tämä koti on huolettomuudessaan ihanteellinen myös kakkosasunnoksi.

Kodikkaat oleskelutilat

Astu sisään ja ihastu avaraan näkymään, joka kantaa läpi oleskelutilojen aina parvekkeelle ja ulos. Eteisessä on tyylikäs peililiukuovellinen Elfa-säilytysjärjestelmä sekä tilaa pienelle lipastolle tai penkille. Kompaktissa keittotilassa on kaikki tarpeellinen mukaviin kokkaushetkiin, kuten Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Keittiönkaapit ovat valkoiset ja työtaso musta. Välitilaan on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Vaalea laminaattilattia lisää kodin valoisaa tunnelmaa. Reilunkokoisessa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa Elfa-säilytysjärjestelmässä. Ikkunoissa ja parvekkeen ovessa on sälekaihtimet.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla seinälaatoilla. Kiiltävän valkoiset seinälaatat ja mustat lattialaatat ovat hyvä perusta omille persoonallisille sisustuksen väripilkuille. Saunan lauteet ovat tervaleppää.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat suojaisalle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Etelään ja länteen avautuvaa parveketta voi käyttää lasituksen ansiosta ympäri vuoden. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kanssa tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen ja ruukkuineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 169 500
Myyntihinta
€ 68 500
Lainaosuus
€ 101 000
Tontin lunastusosuus
€ 16 007
Pinta-ala
45,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 75
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 438
Hoitovastike
€ 168
Tontin vuokravastike
€ 62
Kerros
3 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.