Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Myyty

Sello as 13, 2 huonetta, 39 m²

Naapurusto

 • Hyvien lähipalvelujen äärellä

  Raisiossa asutaan mukavasti ja huolettomasti keskellä kaikkea. Keskustasta löytyy hyvä tarjonta lähipalveluita, kauppoja, kahviloita, kioskeja ja ravintoloita sekä terveys- ja hyvinvointipalveluja. Parin kilometrin päässä on Varsinais-Suomen suurin liikekeskus Kauppakeskus Mylly, johon tullaan ostoksille kauempaakin. Täällä toimivat kaikki isot kuten Prisma, Plantagen, Bauhaus, Verkkokauppa.com, K-rauta, Ikea, Power, Gigantti, Asko, Stadium, Jysk ja Biltema sekä paljon pieniä erikoisliikkeitä.

 • Liiku ja nauti luonnosta Raisiossa

  Raisiossa asutaan viihtyisän vehreästi lähellä luontoa ja merta. Varsinais-Suomen merkittävimpiin luontokohteisiin kuuluva Raisionlahti on tunnettu lintujensuojeluvesistöstään. Ulkoilureittien varrella sijaitsee mm. kaksi näköalatornia, joista voi ihailla varsinaissuomalaisia maisemia kaikkina vuodenaikoina. Kaupungissa riittää harrastusmahdollisuuksia moneen menoon liikuntakeskuksineen ja uimahalleineen. Raision venesatama on portti upeaan saaristoon.

 • Helppo liikkua joka suuntaan

  Liikenneyhteydet toimivat jouhevasti sekä julkisilla liikennevälineillä että omilla autoilla liikkuvien näkökulmasta joka suuntaan, niin rakkaisiin naapurikaupunkeihin Turkuun ja Naantaliin kuin Uuteenkaupunkiin, Raumalle, Poriin, Tampereelle ja Helsinkiin. Raision keskustasta on Turun keskustaan vain noin seitsemän kilometriä, jonka taittaa helposti myös vaikkapa pyöräillen. Autoilijoiden iloksi Sellon pihalta löytyy autopaikkoja, joista osa myydään erillisinä osakkeina.

 • Naapuruston tarina

  Vanhin tunnettu Raisiota koskeva asiakirja vie vuoteen 1292, josta lasketaan alkavaksi ”Raision oma ajanlasku”. Alueella on asuttu jo pidempäänkin, sillä arkeologiset löydöt kertovat rautakautisesta ja varhaiskeskiaikaisesta rakentamisesta. Raisio oli pitkään maatalousaluetta, jossa talonpoikien vauraus tunnettiin laajalti. Kaupungin nimikkokasviksi on nimetty kataja, nimikkolinnuksi mustarastas ja nimikkoruoaksi palttupuuro.