Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 19, 2 huonetta, 45,5 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Tyylikäs saunallinen kulmahuoneisto neljännessä kerroksessa

Muuttovalmiissa 45,5-neliöisessä uudessa kaksiossa on oma sauna ja koko huoneiston levyinen länsiparveke, jossa on ihana nauttia ilta-auringosta.

Raision Sello kutsuu asumaan huolettomasti keskustan sydämeen kohtuullisin asuinkustannuksin ja ilman remonttihuolia.

Kodikkaat oleskelutilat

Heti kotiovelta avautuu avara näkymä, joka kantaa läpi olohuoneen aina omalle parvekkeelle asti. Kodin raikkaan valoisaa yleisilmettä korostaa vaalea laminaattilattia. Ulkovaatteet ja siivoustarvikkeet pysyvät siistissä järjestyksessä eteisen peililiukuovellisessa Elfa-säilytysjärjestelmässä, ja tilaa on myös pienelle lipastolle tai penkille. Tyyliltään moderni avokeittiö on ajattoman vaalea. Kaapit ovat valkoiset ja työtaso musta. Välitilaan on valittu valoa heijastavaa valkoista lasia. Keittotilan varustukseen kuuluu mm. Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Reilunkokoisessa makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa liukuovien takana Elfa-säilytysjärjestelmässä.

Pesutilat ja sauna

Tilavassa pesuhuoneessa on mm. kätevä pyykkikaappi, valopeili, vetolaatikosto sekä tilavaraus pesutornille. Kylpyhuonekalusteet ovat Puustellin. Kylpyhuone on laatoitettu tyylikkäästi suurilla, kiiltävän valkoisilla seinälaatoilla sekä mustilla lattialaatoilla. Saunan lauteet ovat tervaleppää. Saunan pikkuikkuna viimeistelee viihtyisän tunnelman.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle, joka avautuu etelään ja länteen. Lasituksen ansiosta tilaa voi käyttää ympäri vuoden. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kanssa tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 176 500
Myyntihinta
€ 71 500
Lainaosuus
€ 105 000
Tontin lunastusosuus
€ 16 007
Pinta-ala
45,5 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 78
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 456
Hoitovastike
€ 168
Tontin vuokravastike
€ 62
Kerros
4 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.