Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 34, 2 huonetta, 39,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Kuudennen kerroksen kaksio upein kaupunkinäkymin

Haaveiletko omasta parvekepuutarhasta tai ilta-auringon lempeistä säteistä? Tämä muuttovalmis kaksio hurmaa koko huoneiston levyisellä länsiparvekkeella.

Runsaat säilytystilat, laadukkaat sisustusmateriaalit ja hyvin varusteltu keittotila ovat vain osa tämän laadukkaan keskustakaksion valteista.

Kodikkaat oleskelutilat

Tässä kodissa on hurmaavan selkeä ja tehokas pohjaratkaisu. Heti kodin ulko-ovelta avautuu kaunis näkymä olohuoneen läpi aina omalle parvekkeelle asti. Eteisessä on käytännöllinen Elfa-säilytysjärjestelmä peililiukuovilla. Tilavan avokeittiön varustukseen kuuluu mm. Puustellin kalusteet, integroitu astianpesukone, teräspintainen jääkaappipakastin, keraaminen keittotaso, kalusteuuni sekä tunnelmallinen led-valaistus. Keittiö on väreiltään selkeä ja ajaton: Kaapit ovat valkoiset ja työtaso tummaa laminaattia. Välitilaan on valittu valkoista lasia, joka heijastaa kauniisti valoa. Vaalea laminaattilattia korostaa kodin raikkaan ajatonta tunnelmaa. Keittotilan ja olohuoneen muodostama avara yhteistila on helppo kalustaa, ja tilaa on suurellekin ruokapöydälle. Makuuhuoneessa on runsaasti säilytystilaa koko päätyseinän levyisessä, liukuovellisessa kaapistossa. Kodin ikkunat avautuvat länteen kohti ilta-aurinkoa.

Lasitettu parveke

Olohuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle, josta avautuu näkymät länteen. Lasituksen ansiosta tilaa on mukava käyttää varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn asti. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kanssa tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 159 000
Myyntihinta
€ 60 000
Lainaosuus
€ 99 000
Tontin lunastusosuus
€ 13 721
Pinta-ala
39,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 73
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 430
Hoitovastike
€ 144
Tontin vuokravastike
€ 53
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.