Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 34, 2 huonetta, 39,0 m²

1 esittely

1 esittely

Voit myös sopia oman esittelyajan. Soita meille tai jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella.

Näytä lisätiedot

Muutto: joulukuussa 2019

Kuudennen kerroksen kaksio upein kaupunkinäkymin

Haaveiletko omasta parvekepuutarhasta? Tai leppoisista hetkistä ilta-auringossa? Tämä kaunis kaksio voisi olla uusi kotisi.

Loistavat säilytystilat, laadukkaat sisustusmateriaalit ja hyvinvarusteltu keittotila ovat vain osa tämän huolettoman ja laadukkaan keskustakaksion valtteja.

Kodikkaat oleskelutilat

Tässä tyyliltään modernissa kodissa arki rullaa ja elämä maistuu. Eteisessä on käytännöllinen Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin peililiukuovin. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kaunis kokonaisuus on helppo kalustaa ja tilaa on isommallekin ruokapöydälle. Vaaleasävyinen lattia lisää kodin valoisuutta. Keittiö on väreiltään selkeä ja ajaton: Kaapistot ovat valkoiset ja työtaso on tummaa laminaattia. Välitilaan on valittu valkoista lasia, joka heijastaa kauniisti valoa. Tilavassa makuuhuoneessa on säilytystilaa kokonaisen seinän verran. Puhdaslinjaisessa kylpyhuoneessa on lattiassa mustat laatat ja seinissä isot valkoiset kiiltävät laatat. Kylpyhuoneessa on kaikki tarvittava kauniissa paketissa: pyykkikaappi, varaus pesutornille sekä tyylikäs suihkuseinä.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat hulppealle, koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Länteen avautuvaa parveketta voi huoletta käyttää ympäri vuoden - kiitos lasituksen. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kera tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen ja ruukkuineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 159 000
Myyntihinta
€ 60 000
Lainaosuus
€ 99 000
Tontin lunastusosuus
€ 14 040
Pinta-ala
39,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 73
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 430
Hoitovastike
€ 144
Tontin vuokravastike
€ 53
Kerros
6 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.