Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Vapaa

Sello as 49, 2 huonetta, 38,0 m²

1 esittely

Ylimmän kerroksen keskustakaksio

Tämä muuttovalmis ylimmän kerroksen 38-neliöinen kaksio on suunniteltu viimeistä piirtoa myöten huoletonta keskusta-asumista silmällä pitäen.

Sisusta mielesi mukaan, kokkaile ja nautiskele ilta-auringon lämmöstä omalla parvekkeella. Toteuta haaveesi nyt, kun kodilla on uusi pienempi hinta.

Kodikkaat oleskelutilat

Tämä kaksio hurmaa modernilla ilmeellä. Vaaleansävyinen lattia korostaa oleskelutilojen valoisuutta. Kaksion eteisessä on tyylikäs ja kätevä Elfa-säilytysjärjestelmä tilaa säästävin peililiukuovin. Keittotilan ja olohuoneen muodostama kaunis kokonaisuus on helppo kalustaa ja tilaa on isommallekin ruokapöydälle. Keittiöön on valittu ajattoman tyylikkäät valkoiset kaapistot, valkoista lasia oleva välitila sekä musta työtaso. Led-valot korostavat keittiön linjakkuutta. Makuuhuoneeseen sopii parisänky ja säilytystilaa on peräti yhden seinän verran. Laatoitetussa pesuhuoneessa on kaikki tarvittava kauniissa paketissa: pyykkikaappi, varaus pesutornille sekä tyylikäs suihkuseinä. Kylpyhuoneen raikas ilme syntyy sinne valituista mustista lattialaatoista ja isoista valkoisista kiiltävistä seinälaatoista.

Lasitettu parveke

Oleskelutilat jatkuvat hulppealle, lähes koko asunnon levyiselle parvekkeelle. Länteen avautuvaa parveketta voi huoletta käyttää ympäri vuoden - kiitos lasituksen. Nauti ilta-auringon säteistä ystävien kera tai perusta vaikka kaupunkiviljelijän keidas yrtteineen ja ruukkuineen.

Kodikkaat faktat

Velaton hinta
€ 165 000
Myyntihinta
€ 61 500
Lainaosuus
€ 103 500
Tontin lunastusosuus
€ 13 369
Pinta-ala
38,0 m²
Pääomavastike (vain korko)
€ 77
Pääomavastike (korko+lyhennys)
€ 449
Hoitovastike
€ 141
Tontin vuokravastike
€ 52
Kerros
8 / 8
Talotyyppi
Kerrostalo

Ota yhteyttä

Hyvä tietää

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_bonavaturva_180x180px.png

Bonava-turvan ansiosta pääset uuteen kotiin jo ennen kuin nykyinen asuntosi on myyty.

Lue lisää Bonava-turvasta
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_joustava_vuokratontti_180x180px.png

Joustava vuokratontti mahdollistaa pääsyn omaan asuntoon pienemmällä pääomalla.

Tutustu joustavaan vuokratonttiin

Kuvat

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kotien maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.