Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge
Uudiskohteet Tampere Kaleva Rosmariini julkisivu sisäpiha visualisointi

Kodikas naapurusto

Kalevan Rosmariini

Asu vehreästi Tampereen Kalevan sydämessä

Näytä kohteet

Tervetuloa esittelyyn

Varaa henkilökohtainen tapaamisaika

Tervetuloa tutustumaan Tampereen Rosmariinin pian valmistuviin Bonava-koteihin osoitteeseen Pellervonkatu 20.
Varaa tapaamisaika
Kuvaus

Asu vehreästi Tampereen Kalevan sydämessä

Toteutamme uusia koteja Kalevan idylliseen naapurustoon. Suositun Rosmariinin sijainti puiston vieressä, lähellä raitiolinjaa ja palveluja on ihanteellinen huolettomasta kaupunkiasumisesta haaveilevalle.

Kaleva tunnetaan energisenä kotipaikkana, jossa viihtyy koko perhe. Arvostetulta alueelta löytyy valmiina kaikki arjen palvelut kauppoineen, kouluineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Keskustan sykekin on vain parin kilometrin päässä, ja kesällä 2021 liikennöinnin aloittanut raitiovaunu sujuvoittaa liikenneyhteyksiä entisestään. Myynnissä oleva Kalevan Rosmariini tuo uusia Bonava-koteja loistopaikalle vetovoimaisen naapuruston sydämeen. Rauhallinen sijainti päättyvän tien varrella ja puiston kupeessa tekee asumisesta entistä miellyttävämpää. Kotikorttelin suunnittelussa onkin pyritty huomioimaan erilaisten elämäntilanteiden tarpeet sekä uusien kotien että yhteisten tilojen osalta. Uudet kodit valmistuvat arviolta talvella 2022-2023.

Sujuvaa arkea ja rentoa yhteisöllisyyttä

Kalevan Rosmariinin suunnittelun lähtökohtana on ollut huoleton arki omassa kodissa ja mukavassa naapurustossa. Pohjaratkaisuissa korostetaan valoisuutta, kalustettavuutta sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Koteihin tulee muun muassa miellyttävä lattialämmitys, komean korkeat ikkunat, energiatehokkaat kodinkoneet sekä laadukkaat sisustusmateriaalit. Lisäksi uusien Bonava-kotien asukkaiden arkea helpotetaan toteuttamalla kotitaloon etätyötila. Piha-alue on suunniteltu turvalliseksi ja toiminnoiltaan monipuoliseksi. Asukkaiden yhteiseen käyttöön tulee muun muassa kesäkeittiö sekä istutuslaatikoita. Energiseen elämäntyyliin kannustetaan panostamalla polkupyörien säilytys- ja huoltotiloihin – kotitalon saunaosastolla rentoutumista unohtamatta. Tervetuloa kanssamme mukavalle kotimatkalle.

Kuvat
Naapurusto
 • Kulkuyhteydet Kalevassa

  Kalevan Rosmariinista on keskustaan noin 2,5 kilometriä, ja matka taittuu uudella raitiovaunulla vain muutamassa minuutissa. 300 metrin päässä olevalle lähipysäkille pääsee mukavasti kotiovelta kävelytietä pitkin. Myös pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Autolla Kehätielle on noin 3,5 kilometrin matka.

 • Koulut ja päiväkodit naapurustossa

  Kalevan Rosmariini on saanut nimensä vieressä sijaitsevan Pellervon päiväkotiryhmän mukaan. Päiväkodille ja alakoulun 1. ja 2. luokille rakennetaan upouudet tilat aivan naapuriin, mikä tekee Rosmariinista ihanteellisen kotipaikan lapsiperheille. Sammon koululle matkaa on noin kilometri, Kissanmaan alakoululle 800 metriä. Sammon keskuslukio löytyy 900 metrin päästä ja Kalevan lukio 1,5 kilometrin päästä.

 • Kalevan lähipalvelut

  Kun kaikki tarvittava on lähellä, arjen pyörittäminen sujuu kuin tanssi. Kalevan S-market löytyy kävelyetäisyydeltä Sammonkadun varrelta ja Prismakeskus 1,2 kilometrin päästä. Lapsiperheiden iloksi Pellervon neuvolaan pääsee kävellen vain parissa minuutissa. Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on noin 1,6 kilometriä.

 • Energistä arkea Kalevassa

  Kalevassa on helppo harrastaa, sillä naapurustosta löytyy muun muassa jäähalli, urheilupuisto pallokenttineen ja kuntoratoineen sekä uintikeskus, johon kuuluu uimahallin lisäksi maauimala. Kuntosalejakin on tarjolla moneen makuun. Perheen pienimmille suunnattu Lasten liikennepuisto sijaitsee Kalevan keskuspuistossa aivan uintikeskuksen naapurissa.

Kalevan Rosmariini

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty