Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Kalevan Rosmariini

Uudiskohteet Tampere Kaleva Rosmariini julkisivu sisäpiha visualisointi

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet Kalevassa

  Kalevan Rosmariinista on keskustaan noin 2,5 kilometriä, ja matka taittuu uudella raitiovaunulla vain muutamassa minuutissa. 300 metrin päässä olevalle lähipysäkille pääsee mukavasti kotiovelta kävelytietä pitkin. Myös pyöräilyreitit tunnelmallisine puistonsivuineen ovat erinomaiset. Autolla Kehätielle on noin 3,5 kilometrin matka.

 • Koulut ja päiväkodit naapurustossa

  Kalevan Rosmariini on saanut nimensä vieressä sijaitsevan Pellervon päiväkotiryhmän mukaan. Päiväkodille ja alakoulun 1. ja 2. luokille rakennetaan upouudet tilat aivan naapuriin, mikä tekee Rosmariinista ihanteellisen kotipaikan lapsiperheille. Sammon koululle matkaa on noin kilometri, Kissanmaan alakoululle 800 metriä. Sammon keskuslukio löytyy 900 metrin päästä ja Kalevan lukio 1,5 kilometrin päästä.

 • Kalevan lähipalvelut

  Kun kaikki tarvittava on lähellä, arjen pyörittäminen sujuu kuin tanssi. Kalevan S-market löytyy kävelyetäisyydeltä Sammonkadun varrelta ja Prismakeskus 1,2 kilometrin päästä. Lapsiperheiden iloksi Pellervon neuvolaan pääsee kävellen vain parissa minuutissa. Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on noin 1,6 kilometriä.

 • Energistä arkea Kalevassa

  Kalevassa on helppo harrastaa, sillä naapurustosta löytyy muun muassa jäähalli, urheilupuisto pallokenttineen ja kuntoratoineen sekä uintikeskus, johon kuuluu uimahallin lisäksi maauimala. Kuntosalejakin on tarjolla moneen makuun. Perheen pienimmille suunnattu Lasten liikennepuisto sijaitsee Kalevan keskuspuistossa aivan uintikeskuksen naapurissa.