Tarkista, että selaimesi on ajan tasalla. Suosittelemme, että käytät tuettujen selainten uusimpia versioita turvallisen ja sujuvan asioinnin varmistamiseksi. Bonava.fi toimii parhaiten seuraavilla selaimilla: Chrome, Safari, Firefox, Edge

Tämä koti on myyty. Etsitkö uutta kotia tältä alueelta?

Asuntohakuun

Video

Viisi hyvää syytä rakastua Tampereen Rosmariinin koteihin

Kuvaus

Ylimmän kerroksen upea päätyasunto

Tämä ainutlaatuinen läpitalon päätyhuoneisto saa paljon valoa monesta suunnasta ja selkeän pohjaratkaisun kruunaa monitoimitila.

Oleskelutilat

Ylimmän kerroksen 48-neliöisen kaksion pohjaratkaisu on toimiva, makuuhuone tilava ja parveke hulppea, koko asunnon levyinen. Bonuksena asunnosta löytyy monitoimitila, jonka voi sisustaa vaikkapa työpisteeksi. Eteisessä ja makuuhuoneessa Puustellin säilytysjärjestelmät on kätketty liukuovien taakse. Kodin avarat oleskelutilat jatkuvat suurelle länteen avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Vehreät puistomaisemat täydentävät kokonaisuuden. Asunnolla on vain yksi seinänaapuri ja yhteissauna sijaitsee vain muutaman askeleen päässä samassa kerroksessa.

Keittotila

Puustellin valkoiset kalusteet sekä tumma työtaso luovat keittotilaan tyylikkään ajatonta tunnelmaa. Arkea ilahduttavat Boschin laadukkaat kodinkoneet eli induktioliesi, jääkaappipakastin, kalusteuuni ja -mikro sekä kalustepeitteinen astianpesukone.

Kylpyhuone

Pesutiloissa on seinä-wc, peilikaappi led-valolla, pyykkikaappi sekä tilavaraus pesutornille. Suihkunurkkauksen taiteovet ovat kirkasta lasia. Tunnelmaa luovat kromiyksityiskohdat sekä kattoon upotettu led-valaistus. Suuret, harmaat lattia- ja seinälaatat luovat harkitun tyylikästä ilmettä tehden kokonaisuudesta maanläheisen. Kylpyhuoneessa on mukavuuslattialämmitys.

Upeat yhteistilat

Asukkaiden yhteisessä käytössä on ylimmän kerroksen saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen sekä etätyötila kotitalon ensimmäisessä kerroksessa. Suojaisalla korttelipihalla on niin leikkipaikkoja ja kuntoilumahdollisuuksia kuin viljelylaatikoita. Sisäpihalta löytyy kesäkeittiö, runsaasti oleskelutilaa sekä marjapensailla reunustettu auringonottorinne. Varastotilat lastenvaunuille, ulkoiluvälineille ja polkupyörille ovat erinomaiset. Asunnolla on myös oma irtainvarasto. Pyörät voi huoltaa oman kotikorttelin huoltopisteellä.

Kodin maksuaikataulu

Kauppahinta maksetaan erissä rakentamisen etenemisen mukaan. Tarkemmat tiedot löytyvät kohteen myyntihintaluettelosta, jonka saat asuntomyynnistämme.

Kuvat

Naapurusto

 • Kulkuyhteydet Kalevassa

  Rosmariinin sijainti on ihanteellinen. Ratikkapysäkille on vain 300 metriä, mutta silti täällä asutaan rauhallisen päättyvän tien varrella ja tunnelmallisten kevyen liikenteen väylien kupeessa. Keskustaan on matkaa noin 2,5 kilometriä ja Kehätielle noin 3,5 kilometriä.

  Lue lisää
 • Kalevan kattavat lähipalvelut

  Kalevasta ei tarvitse poistua omaa naapurustoa pidemmälle asioimaan, sillä päivittäistavarakaupat löytyvät kävelyetäisyydeltä: S-market 400 metrin ja Prisma 1,2 kilometrin päästä. Tampereen yliopistolliseen sairaalaan ja Tammelakeskuksen terveysasemalle matkaa on alle kaksi kilometriä, Pellervo neuvolaan vain reilu parisataa metriä.

 • Koulut ja päiväkodit lähellä

  Rosmariini sopii mainiosti lapsiperheille, sillä Pellervon päiväkoti ja alakoulun ensimmäiset luokat saavat upouudet tilat aivan naapuriin. Läheltä löytyvät myös Sammon koulu ja keskuslukio, Kissanmaan alakoulu sekä Kalevan lukio. Tampereen yliopiston kampukselle on kävelymatka, Tredun Sammonkadun toimipiste sijaitsee lähes naapurissa.

 • Monipuoliset harrastusmahdollisuudet

  Kalevan Rosmariinissa virkistysmahdollisuudet avautuvat kotiovelta. Kuntoile omalla korttelipihalla tai nauti lenkkeilystä puistomaisemissa. Vesiurheilun ystäville 600 metrin päässä sijaitsevat uintikeskus ja maauimala tarjoavat kaupungin parhaat puitteet uida. Sorsapuistossa voi intoutua leikin riemuun, pelailla, kuntoilla ja talvisin luistella. Jäähallille matkaa on alle kilometri, Tammelan stadionille noin 1,6 kilometriä.