Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Kalevan Paletti

Myytävät asunnot Tampere Kaleva Paletti

Tutustu uusiin koteihin yksityisesittelyssä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys ja turvallisuus ovat meille ensisijaisen tärkeitä. Tämän vuoksi esittelemme uusia Bonava-koteja toistaiseksi vain yksityisesittelyissä. Sovi oma esittelyaikasi sähköpostitse myynti.tampere@bonava.fi tai soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 411 110 (ma-pe klo 9-17).

Tutustu lisää toimintaohjeisiimme.

Hyvää oloa ja sujuvaa arkea Kalevassa

Kalevan Paletin uusi kotikortteli tuo tyylikkäitä kerrostalokoteja suositun kotipaikan sydämeen. Uudiskohteiden omaleimainen arkkitehtuuri istuu kauniisti alueen luonnonläheiseen maisemaan.

Tampereen Kalevassa on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta ja kauniit puistomaisemat kutsuvat viihtymään lähiluontoon. Paletin autoton korttelipiha tarjoilee puuhaa ja suojaisan sopen koko perheelle. Lisälämpöä arkeen tuo spa-henkinen saunaosasto kuntoilulaitteineen. Paletin uudet kodit on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Sisääntulokerroksen kurasyöpössä puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunut ja polkupyörän renkaat. Autoilevien asukkaiden iloksi asukaspysäköinti on sijoitettu pihakannen alle. Pysäköintihallista pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autonrenkaille on omat säilytystilat. Lisäksi Kalevan Paletin asukkaiden käyttössä on kaksi yhteiskäyttöautoa. Postin automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja vuorokauden ympäri.

Viihtyisästi lähellä kaikkea

Kalevan Paletti asettuu ihanteelliselle paikalle monipuolisten lähipalvelujen ja kattavien liikenneyhteyksien äärelle. Naapurustosta löytyvät valmiina päiväkodit, koulut sekä monipuoliset lähipalvelut marketteineen. Harrastuksiakaan varten ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Kalevan Paletin naapurustossa pääsee helposti niin uimaan ja kuntosalille kuin raikkaille lenkkipoluille. Tampereen keskustan ravintoloihin ja palveluihin matkaa on vain noin 2,5 kilometriä, joka taittuu mukavasti vaikka pyöräillen. Vuonna 2021 kotiin vie myös upouusi ratikka.

Kuvat

Kalevan Paletti edustaa poikkeuksellisen korkeatasoista asuinkerrostalosuunnittelua, jossa on onnistuttu huomioimaan samanaikaisesti sekä asumismukavuuteen että kaupunkikuvallisiin näkökohtiin liittyvät laatutekijät. Lopputuloksena on vähäeleisen tyylikäs, Kalevan henkeä modernilla tavalla esiin tuova kokonaisuus.

Tampereen kaupunkikuvatoimikunta

Naapuruston faktat

3 km
Rautatieasemalle
900 m
Prismakeskukseen
700 m
uimahallille
1 km
jäähallille
3 km
Keskustaan
2021
ohi kulkee ratikka

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kalevan Paletti

Myynnissä/Muuttovalmis
Suunnitteilla/Ennakkomarkkinoinnissa
Loppuunmyyty