Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Kalevan Paletti

myytavat_asunnot_tampere_paletti_paakuva_uusi.jpg

Hyvää oloa ja sujuvaa arkea Kalevassa

Kalevan Paletin uusi kotikortteli tuo tyylikkäitä kerrostalokoteja suositun kotipaikan sydämeen. Uudiskohteiden omaleimainen arkkitehtuuri istuu kauniisti alueen luonnonläheiseen maisemaan.

Tampereen Kalevassa on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut ja harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta ja kauniit puistomaisemat kutsuvat viihtymään lähiluontoon. Paletin viihtyisän vehreä korttelipiha puhuttelee niin leppoisasta kesäpäivästä nautiskelevia aikuisia kuin perheen pienimpiäkin. Lisälämpöä arkeen tuo spa-henkinen saunaosasto kuntoilulaitteineen. Paletin uudet kodit suunnitellaan sujuvaa arkea silmällä pitäen. Sisääntulokerroksen kurasyöpössä puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunut ja polkupyörän renkaat. Autoilevien asukkaiden iloksi asukaspysäköinti on sijoitettu pihakannen alle. Pysäköintihallista pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autonrenkaille on omat säilytystilat. Lisäksi Kalevan Paletin asukkaiden yhteiskäytössä on sekä henkilöauto että pakettiauto. Postin SmartPost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja vuorokauden ympäri.

Viihtyisästi lähellä kaikkea

Kalevan Paletti asettuu ihanteelliselle paikalle monipuolisten lähipalvelujen ja kattavien liikenneyhteyksien äärelle. Naapurustosta löytyvät valmiina päiväkodit, koulut sekä monipuoliset lähipalvelut marketteineen. Harrastuksiakaan varten ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Kalevan Paletin naapurustossa pääsee helposti niin uimaan ja kuntosalille kuin raikkaille lenkkipoluille. Tampereen keskustan ravintoloihin ja palveluihin matkaa on vain noin 2,5 kilometriä, joka taittuu mukavasti vaikka pyöräillen. Vuonna 2021 kotiin vie myös upouusi ratikka.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi, niin saat lisätietoja uusista kodeista ja naapurustoista.

Lähettämällä yhteystietosi, hyväksyt markkinointimateriaalin vastaanottamisen sähköpostitse, tekstiviesteillä ja puhelimitse (jos olet ilmoittanut puhelinnumerosi). Mikäli haluat poistua markkinointilistaltamme, voit ilmoittaa siitä meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@bonava.fi. Lue lisää henkilötietojesi suojauksesta ja käytöstä tietosuojaselosteesta.

Kuvat

Kalevan Paletti edustaa poikkeuksellisen korkeatasoista asuinkerrostalosuunnittelua, jossa on onnistuttu huomioimaan samanaikaisesti sekä asumismukavuuteen että kaupunkikuvallisiin näkökohtiin liittyvät laatutekijät. Lopputuloksena on vähäeleisen tyylikäs, Kalevan henkeä modernilla tavalla esiin tuova kokonaisuus.

Tampereen kaupunkikuvatoimikunta

Naapuruston faktat

3
kilometriä Rautatieasemalle
600
metriä Prismakeskukseen
700
metriä uimahalliin
1
kilometri jäähalliin
2018
alkaa rakentaminen
2021
ohi kulkee ratikka

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Kalevan Paletti