Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Myynnissä

Tampereen Paletti 1

Muutto: joulukuussa 2019

Persoonallisia koteja elämää sykkivässä naapurustossa

Paletti 1:n odotetut uudet kodit kutsuvat loistopaikalle Kalevan sydämeen. Tarjolla on monipuolinen valikoima huolettomia uudisasuntoja sekä ainutlaatuisia kaupunkirivitalokoteja.

Asunto Oy Tampereen Kalevan Paletti 1 tuo tyylikkäitä kerrostalokoteja huippusijainnille kattavien palvelujen äärelle. Yhdeksänkerroksisen kotitalon asuntovalikoimasta löytyy jokaiselle jotain – tehokkaita yksiöitä ja kaksioita sekä tilavampia saunallisia perhekoteja. Lisäksi tarjolla on neljä kaksikerroksista kaupunkirivitalokotia – asunnot A1–A4. Kaikkiin asuntoihin tulee miellyttävä lattialämmitys. Autopaikat sijoitetaan pihakannen alle ja omaan kotikerrokseen pääsee näppärästi sisäkautta. Mikä parasta, omat renkaat voi viedä talvehtimaan korttelin omaan säilytystilaan. Elämä Paletissa rullaa myös ilman omaa autoa, sillä kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja kattavat palvelut löytyvät kävelyetäisyyden päästä.

Kotikortteli hurmaa

Kalevan Paletti suunnitellaan viimeistä piirtoa myöten toimivaa ja viihtyisää arkea silmällä pitäen. Vehreällä korttelipihalla on mukava viettää aikaa ja yhteinen saunaosasto kutsuu rentoutumaan kiireisen päivän päätteeksi. Kotikorttelin yhteisistä tiloista löytyy myös mm. kätevä pesupiste kuraisille koirantassuille ja lastenrattaille sekä Postin Smartpost-automaatti, joka mahdollistaa pakettien ja palvelujen noudon sekä lähetyksen kellon ympäri. Lisäksi kotikorttelin asukkaiden yhteiskäytössä on kaksi autoa. Näihin koteihin kannattaa tutustua nyt, sillä vastaavia ei ole samoille kotikulmille lähivuosina tulossa.

Kodikkaat faktat

Pinta-ala
62 - 82 m²
Huoneita
2 - 3
Koteja yhteensä
82
Tontin omistaja
Ålandsbanken Tonttirahasto Erikoissijoitusrahasto
Tontin omistus
Vuokra
Myyntihinta
102 560 - 133 720 €
Kerroksia
9
Talotyyppi
Kerrostalo Rivitalo

Ota yhteyttä

Konseptit ja sertifikaatit

siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_yhteiskayttoauto_180x180px.png

Yhteiskäyttöautossa maksat vain auton käytöstä. Lähimmän noutopaikan löydät naapurustostasi.

Tutustu autoetuun
siteassets/yleiset/blockit/labels/labels_block_smartpost_180x180px.png

Smartpostin avulla voit lähettää paketteja ja vastaanottaa verkko-ostoksia sekä palveluja 24/7.

Lue lisää Smartpostista

Katso myös

Kuvat

Kalevan Paletti edustaa poikkeuksellisen korkeatasoista asuinkerrostalosuunnittelua, jossa on onnistuttu huomioimaan samanaikaisesti sekä asumismukavuuteen että kaupunkikuvallisiin näkökohtiin liittyvät laatutekijät. Lopputuloksena on vähäeleisen tyylikäs, Kalevan henkeä modernilla tavalla esiin tuova kokonaisuus.

Tampereen kaupunkikuvatoimikunta

Naapurusto

Lähipalvelut

Lähipalvelut

Asunnot